METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: METALLICA
Kto rano wstaje temu psu w jajcaNerwowy pisze:Z gówna bata jak psu jajca.
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
a co? Taki dobry? Podniesli się po latach posuchy? Kupować w ciemno? ;)Skaut pisze:powinni posłuchać nowego Frontside.booshee pisze:Po przesłuchaniu tego tribute dla Ronniego ( który wyszedł im znakomicie, choć takiej energi na żywo wykrzesać by w stanie chyba nie byli) naszła mnie myśl taka - powinni jebać konwenanse i nagrać płytę z czystym heavy, Hetfield od dawna brzmi jak pirat, nagrać same hity, melodyjnie z najbardziej epickimi refrenami w karierze, same "patataje" w średnich i szybkich tempach w klimatach w/w tribute. Smoki, rycerze i sztormy :]
http://allegro.pl/metallica-kill-em-all ... 25906.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- booshee
- postuje jak opętany!
Re: Re:
Po posluchaniu ostatniego Frontside stwierdzam, że ich wcześniejszy nu-metal z refrenami prosto z Kombi niekoniecznie był zły, straszna sprawa.est pisze:a co? Taki dobry? Podniesli się po latach posuchy? Kupować w ciemno? ;)Skaut pisze:powinni posłuchać nowego Frontside.booshee pisze:Po przesłuchaniu tego tribute dla Ronniego ( który wyszedł im znakomicie, choć takiej energi na żywo wykrzesać by w stanie chyba nie byli) naszła mnie myśl taka - powinni jebać konwenanse i nagrać płytę z czystym heavy, Hetfield od dawna brzmi jak pirat, nagrać same hity, melodyjnie z najbardziej epickimi refrenami w karierze, same "patataje" w średnich i szybkich tempach w klimatach w/w tribute. Smoki, rycerze i sztormy :]
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Dobry sprzedawca, pokrywa koszt wysyłki :)nightspiryt pisze:http://allegro.pl/metallica-kill-em-all ... 25906.html
oświetlenie jest jakie jest, ale nie ma się co oszukiwać - wiek robi swoje:

chociaż można i tak:))

-
- postuje jak opętany!
Michael Gira nie gra na takiej gitarze. ;)
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
Jak na swoje lata i tryb życia, panowie trzymają się bardzo dobrze.nightspiryt pisze:oświetlenie jest jakie jest, ale nie ma się co oszukiwać - wiek robi swoje:
- harvestman
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mała odmiana od ogranych do znudzenia szlagierów które bez większego zaangażowania klepią na obecnej trasie.
[youtube][/youtube]
Mała odmiana od ogranych do znudzenia szlagierów które bez większego zaangażowania klepią na obecnej trasie.
-
- postuje jak opętany!
Zachęcony przez ludzi na facebooku, sprawdziłem odegranie przez Metallicę The Frayed Ends of Sanity w Helsinkach, jako pierwsze odegranie tego utworu na żywo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Naszła mnie taka refleksja. Byłem na Sonispherze w Warszawie w 2010 i pamiętam, że chłopaki z LarsUlrich.inc dobrze się czuli grając koncert.Czuć było od nich radość z grania oraz samego wydarzenia jakim było Big 4. Ów koncert był bardzo dobry i pełen energii.
A co tutaj widzę? Stare dziadki, którym się już po prostu nie chce i odrabiają pańszczyznę. Zero energii. I do tego mega suche brzmienie ( I to nie tyle wina nagrania, bo na innych o lepszej jakości widać, że takie brzmienie to u nich standard). Na pewno nie zachęca to do oglądania ich na żywo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Naszła mnie taka refleksja. Byłem na Sonispherze w Warszawie w 2010 i pamiętam, że chłopaki z LarsUlrich.inc dobrze się czuli grając koncert.Czuć było od nich radość z grania oraz samego wydarzenia jakim było Big 4. Ów koncert był bardzo dobry i pełen energii.
A co tutaj widzę? Stare dziadki, którym się już po prostu nie chce i odrabiają pańszczyznę. Zero energii. I do tego mega suche brzmienie ( I to nie tyle wina nagrania, bo na innych o lepszej jakości widać, że takie brzmienie to u nich standard). Na pewno nie zachęca to do oglądania ich na żywo.
- Kraft
Oto przed wami pierwszy epizod "The Hunt - Predator or Prey?" i James Hetfield niczym Krystyna Czubówna rozmiękczający serca niskim, seksownym głosem: http://vimeo.com/97855000
Za to właśnie poszła hipisowska petycja o wyjebanie Mety z Glastonbury, bo wiadomka, że Het nie tylko gada, ale i od wielu lat szczela do misiów. Ten z kolei, ze znanym wszem i wobec czarem osobistym broni się mówiąc, że szczela tylko do młodych sztuk, ewentualnie do jaj.
Serio pisząc - robi się z niego drugi Ted Nugent, z czym akurat jest mi po drodze...
Za to właśnie poszła hipisowska petycja o wyjebanie Mety z Glastonbury, bo wiadomka, że Het nie tylko gada, ale i od wielu lat szczela do misiów. Ten z kolei, ze znanym wszem i wobec czarem osobistym broni się mówiąc, że szczela tylko do młodych sztuk, ewentualnie do jaj.
Serio pisząc - robi się z niego drugi Ted Nugent, z czym akurat jest mi po drodze...
- Zenek
Do myśliwych trzeba mieć szacunek, lewaki nic nie zrobią w lesie. Oczywiście trzeba brać poprawkę na szejkow , którzy przyjeżdżają do Polski polować za gruba kasę, bo to chuj a nie myśliwy. Mięso ist krieg . Żadne sojowe gowno nie zastąpi mięsa z dzika.
Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka

- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Ja myślę, że nic nie zrobią (poza zabłądzeniem) raczej osobnicy rozróżniający tylko lewą i prawą stronę.Zenek pisze:Do myśliwych trzeba mieć szacunek, lewaki nic nie zrobią w lesie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- rozkręca się
[youtube][/youtube]
- Najprzewielebniejszy
nudna zlepka z masą wariacji n/t starych numerów.
- [S.]
- zaczyna szaleć
Brzmi to trochę jak improwizacja ulicznego grajka.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- moonfire
Ale Metallikę to wy szanujcie.
Słuchając tego kawałka, wyobraziłem sobie grę "Thrash Player". Gra polega na tym, że biegamy po labiryncie, szukając riffów. Co znajdziemy, to wklejamy po sobie. Za przejście levela dostajemy solo gratis.
Słuchając tego kawałka, wyobraziłem sobie grę "Thrash Player". Gra polega na tym, że biegamy po labiryncie, szukając riffów. Co znajdziemy, to wklejamy po sobie. Za przejście levela dostajemy solo gratis.
- Nerwowy
Skrajne gówno chociaż fakt, że numer Slayer niewiele lepszy...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- harvestman
Kawałek napisany na kolanie na potrzeby trasy, trzeba było jakoś przyciągnąć ludzi na koncerty. Q prime kombinuje jak może, pewnie doszli do wniosku że formuła By Request, której wyniki były do przewidzenia od samego początku to za mało i wymyślili sobie i wypalonej Metallice takiego kasztana.