Allelujakrz63 pisze:Nic dodać nic ująć do znakomitej wypowiedzi mojego przedmówcy.knaar pisze:ojejku, mpchujkowcy się oburzyli, że zespół robi to co najbardziej lubi, czyli GRA
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- z w i e r z e
- zaczyna szaleć
Re: MGŁA
-
- postuje jak opętany!
Ja tam widzę jakąś postać trzymającą przed sobą w coś w ręce.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Dragazes
- w mackach Zła
są to dłonie i przedramiona
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Pasek od spodni do komunii który na koncertach zwykł nosić M.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dokładnie, to dracha na majtach obsranych.Alkoholokaust pisze:draske
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki

czujecie ten zapaszek?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
... a tititi chciałbyś taki pasek by smagać się po swoim grubym, tłustym dupsku co ? Nie smutkuj - na komunie dostałeś zegarek z kalkulatore ale może na bierzmowanie będzie lepiej ...Plastek pisze:Pasek od spodni do komunii który na koncertach zwykł nosić M.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
'Mgła has been confirmed for Black Flames of Blasphemy, 14 Nov 2014, Helsinki/Finland.
With one possible exception this will be our last live performance for some time, to allow full focus on studio work. Live activity is planned to re-commence somewhere in 2015'
With one possible exception this will be our last live performance for some time, to allow full focus on studio work. Live activity is planned to re-commence somewhere in 2015'
'Come the Blessed Madness'
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no w sumie posłuchał bym juz czegoś nowego MGŁYCOFFIN pisze:'Mgła has been confirmed for Black Flames of Blasphemy, 14 Nov 2014, Helsinki/Finland.
- Riven
- Kontakt: