KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
Re: KRIEGSMASCHINE
mein gott mein gott warum hast du mich verlassen?????????????????????????????????????????????????
- vicek
- zahartowany metalizator
bo tak
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
that's what she saidandrzej_mickiewicz pisze:mein gott mein gott warum hast du mich verlassen?????????????????????????????????????????????????
E Pluribus Anus
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ha! :-)
-
Baton
- weteran forumowych bitew
Japierdolę, jaki ja jestem kurwa głupi :D Zachciało się kariery akademickiej, a nie potrafię przeliczyć procentów :DSybir pisze:Jak to? Przecież procentowo więcej jest wałków na EoM, niż na ASoD?
No w każdym razie moim zdaniem EoM jest płytą dojrzalszą niż jedynka i znacznie bardziej zwartą,monolityczną, jednorodną. Czy lepszą - trudno powiedzieć. Raczej tak; ale trzeba wziąc pod uwagę, że bardzo niewiele jest rzeczy które je łaczą, toteż ciężko je ze sobą porównywać. Gdybym nie znał KSM, a ktoś by mi puścił jedynkę i potem dwójkę - prawdopodobnie nie zgadłbym, że to ten sam zespół. Może po wokalu, a i to niekoniecznie. O właśnie, wokale. Z bookletu wynika, że KSM jedzie na dwa wokale - jeden robi M a drugi Destroyer. Mimo to, sł8uchając zarówno Asod jak i EOm, mam cały czas wrażenie, że słyszę tylko jednego wokaliste. No to jak to jest?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
to tylko Bóg wie
- vicek
- zahartowany metalizator
bardzo dobra ta płyta , 4 numer najlepszy
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
Wydaje mi się, że Destroyer zrobił tylko te fragmenty mówione.Baton pisze: Z bookletu wynika, że KSM jedzie na dwa wokale - jeden robi M a drugi Destroyer. Mimo to, sł8uchając zarówno Asod jak i EOm, mam cały czas wrażenie, że słyszę tylko jednego wokaliste. No to jak to jest?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
No.Baton pisze:Gdybym nie znał KSM, a ktoś by mi puścił jedynkę i potem dwójkę - prawdopodobnie nie zgadłbym, że to ten sam zespół.
z jakim przestajesz takim się stajeszBaton pisze:sł8uchając (...) EOm, mam cały czas wrażenie, że słyszę tylko jednego wokaliste. No to jak to jest?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Może to on śpiewa we wstępie? ;)White Pharaoh pisze:Wydaje mi się, że Destroyer zrobił tylko te fragmenty mówione.Baton pisze: Z bookletu wynika, że KSM jedzie na dwa wokale - jeden robi M a drugi Destroyer. Mimo to, sł8uchając zarówno Asod jak i EOm, mam cały czas wrażenie, że słyszę tylko jednego wokaliste. No to jak to jest?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Loathe
- postuje jak opętany!
Na Asod bez problemu da sie rozróżnić wolakistów, co to EOM tonie wiem, bo słuchałem za mało razyBaton pisze: O właśnie, wokale. Z bookletu wynika, że KSM jedzie na dwa wokale - jeden robi M a drugi Destroyer. Mimo to, sł8uchając zarówno Asod jak i EOm, mam cały czas wrażenie, że słyszę tylko jednego wokaliste. No to jak to jest?
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
FARWELL TO GRACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozkurw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bień
- postuje jak opętany!
Mowilem kurwa ze to bedzie szlagier?Mowilem!

-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
prorok jaki czy co?Bień pisze:Mowilem kurwa ze to bedzie szlagier?Mowilem!
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Lepiej, WRÓŻBITA.andrzej_mickiewicz pisze:prorok jaki czy co?Bień pisze:Mowilem kurwa ze to bedzie szlagier?Mowilem!
- Bień
- postuje jak opętany!
Kolejna przepowiednia nadchodzi.....uwaga.......na koncercie teraz w piatek Mgla zagra jeden kawalek z nowego kriegsmachine!

-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
to oni grają w polsce?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Bień pisze:Kolejna przepowiednia nadchodzi.....uwaga.......na koncercie teraz w piatek Mgla zagra jeden kawalek z nowego kriegsmachine!
i kilka kawałków Mgły :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bień
- postuje jak opętany!
Osz ty..konkurencja! xD
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
o co chodzi że mgła wydaje w heritage a bluzy sygnowane no-solace gdzie z kolei wydaje KSM?