andrzej_mickiewicz pisze:Może na ASoD jest za dużo zbędnych elementów,

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
andrzej_mickiewicz pisze:Może na ASoD jest za dużo zbędnych elementów,

Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
najlepszy post na forumNerwowy pisze:
Po pierwsze TO FORUME, a nie jakieś pedalskie forum ! Po drugie to nikt Cię tu nie zapraszał, więc skoro jest kiepskie to fora ze dwora :)andrzej_mickiewicz pisze:to kiepskie to forum
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
To jest najlepsza polska płyta BM XXI w. i jeśli ktoś tam słyszy zbędne elementy to na pewno nie należy do 20 ludzi rozumiejących black metal. Ostatni KSM jest w drodze do mnie, więc się jeszcze nie bawię w nierówności, ale ASOD w moim przypadku jest płytą tak nacechowaną sentymentami, że nie będzie łatwo. Całe lato 2005 r. tej płyty nie wyciągałem z szuflady plejera.Nerwowy pisze:Ale serio, gdybym miał wymienić metalowe płyty bez zbędnych elementów, ba - wręcz bez zbędnych dźwięków to debiut KsM z pewnością by się wśród nich znalazł. Tam naprawdę jest tylko to co potrzebne, zero ozdobników.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Silent_Sea pisze:Po pierwsze TO FORUME, a nie jakieś pedalskie forum ! Po drugie to nikt Cię tu nie zapraszał, więc skoro jest kiepskie to fora ze dwora :)andrzej_mickiewicz pisze:to kiepskie to forum

Bardzo dobrze. Rozumienie black metalu jest jednoznaczne z upośledzeniem intelektualnym, więc pewnie że dobrze.andrzej_mickiewicz pisze:ja nie rozumiem blek metal, ale to chyba dobrze, nie?
ale się jaram tymi 2minutami z farewell to grace!!!!!!yossarian84 pisze:Bardzo dobrze. Rozumienie black metalu jest jednoznaczne z upośledzeniem intelektualnym, więc pewnie że dobrze.andrzej_mickiewicz pisze:ja nie rozumiem blek metal, ale to chyba dobrze, nie?
To nie jest prawda, bo jest więcej niż dwadzieścia upośledzonych osób, na świecie.yossarian84 pisze:Bardzo dobrze. Rozumienie black metalu jest jednoznaczne z upośledzeniem intelektualnym, więc pewnie że dobrze.andrzej_mickiewicz pisze:ja nie rozumiem blek metal, ale to chyba dobrze, nie?