AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AUTOPSY
Ravenous mieli zdjęcie z Jenną Jameson o ile sie nie mylę, więc jakaś, jakby nie patrzeć celebrytka się przewinęła w tak ekstremalnym świecie ;-) Mimo wszystko jednak chyba nie ma takiej siły przebicia. Autopsy to nisza totalna w porównaniu z Behemoth, tyle że ci pierwsi nagrywają dla siebie i dla fanów, ci drudzy w sumie też, tyle że mają większe parcie na szkło i bardziej to uskuteczniają.
- flow
- postuje jak opętany!
Poważnie? A to pozeria, jak tak można? Czyli Autopsy nadal troo? Fajna kapela!Pacjent pisze: Modny to jest np. Behemoth. Znam osoby, które w ogóle nie słuchają metalu, ale słuchają Behemotha, bo jest modny. Podobnych przypadków fanów Autopsy nie uświadczysz. Musieliby dymać jakieś celebrytki w Stanach, pokazywać się w brukowcach i p......ć głupoty w programach dla gospodyń domowych.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Heheheheh, dokładnie tak :)Dragazes pisze:Szkoda, że jeszcze nie podali tracklisty, każdy mógłby już wybrać swój ulubiony kawałek.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To nie ja twierdzę, że Autopsy jest modne, także o co chodzi?Pacjent pisze:Modny to jest np. Behemoth. Znam osoby, które w ogóle nie słuchają metalu, ale słuchają Behemotha, bo jest modny. Podobnych przypadków fanów Autopsy nie uświadczysz. Musieliby dymać jakieś celebrytki w Stanach, pokazywać się w brukowcach i p......ć głupoty w programach dla gospodyń domowych.
The madness and the damage done.
- moonfire
- zahartowany metalizator
I to jest dobra wiadomość! Dziesięć miesięcy po poprzednim krążku wychodzi następny. Bez trzyletnich przerw, koncertówek, debestów i innych tałatajstw, tylko strzał w mordę obskurnym death metalem. Czekamy! Z pewnością będzie to bardzo dobry krążęk.
- vicek
- zahartowany metalizator
tak,a varg milczy
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Jak to milczy?vicek pisze:tak,a varg milczy

-
Baton
- weteran forumowych bitew
Ale kopa dostali, ledwo opadły emocje po THR i już nowa, nawet rok nie minął.
Niech wysmażą coś na porównywalnym poziomie i będzie doskonale.
Niech wysmażą coś na porównywalnym poziomie i będzie doskonale.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Hellion
moonfire pisze:I to jest dobra wiadomość! Dziesięć miesięcy po poprzednim krążku wychodzi następny. Bez trzyletnich przerw, koncertówek, debestów i innych tałatajstw, tylko strzał w mordę obskurnym death metalem. Czekamy! Z pewnością będzie to bardzo dobry krążęk.
No nie do końca

ale do reszty to zgoda:)
-
SCREAMBLOODYGORE
a to nie czasem Necrophagia?Nasum pisze:Ravenous mieli zdjęcie z Jenną Jameson o ile sie nie mylę...
-
shitfun
tak, killjoy miał z nią zdjęcia
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
Nasum
SCREAMBLOODYGORE pisze:a to nie czasem Necrophagia?Nasum pisze:Ravenous mieli zdjęcie z Jenną Jameson o ile sie nie mylę...
Owszem, Killjoy miał z nią zdjęcia, ale z tego co kojarzę zobaczyłem je wśród innych właśnie z okazji premiery The Ravenous.
-
SCREAMBLOODYGORE
jestem coraz starszy ale nie na tyle żeby nie pamiętać pewnych faktów... to była sesja dla Ncrphgii... fotka znalazła sie na picture discu...

-
Nasum
Ok, kłócić się nie będę. Chociaż mi chodziło o zdjęcie kiedy Killjoy jest razem z Jenną - fotkę można zobaczyć w jednym z ostatnich numerów Morbid Noizz , obok zdjęcia Dannyego Lilkera czy Chrisa, i na bank był to The Ravenous. W każdym razie Twoje zdrowie.
A cyknięte mogło być i wykorzystane wcześniej podczas wspominanej przez Ciebie sesji - nie mam aż takich informacji dotyczących historii wspominanego przeze mnie zdjęcia.
A cyknięte mogło być i wykorzystane wcześniej podczas wspominanej przez Ciebie sesji - nie mam aż takich informacji dotyczących historii wspominanego przeze mnie zdjęcia.
-
SCREAMBLOODYGORE
podziękował!Nasum pisze: W każdym razie Twoje zdrowie.
-
shitfun
we wkladce ravenous assebled in blasphemy w srodku jest kolaż zdjęć - wziętych z róznych akcji, sytuacji itd osób tam grających. Stad też jest tam fota Killjoya z Jenną
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
-
Nasum
shitfun pisze:we wkladce ravenous assebled in blasphemy w srodku jest kolaż zdjęć - wziętych z róznych akcji, sytuacji itd osób tam grających. Stad też jest tam fota Killjoya z Jenną
Własnie o to zdjęcie mi chodziło.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior