Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Re: Witching Hour Productions
14 luty to premiera "S". Umrzesz jak posłuchasz.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Deviant
- w mackach Zła
Alkoholokaust pisze:Jakieś głebsze info? Sklep dalej działa, plany wydawnicze widnieja etc.
Może i sklep działa,ale zamówienia nie wysłali,na maile Bart nie odpowiada,trochę chujnia...
-
- postuje jak opętany!
znowu?Deviant pisze:Alkoholokaust pisze:Jakieś głebsze info? Sklep dalej działa, plany wydawnicze widnieja etc.
Może i sklep działa,ale zamówienia nie wysłali,na maile Bart nie odpowiada,trochę chujnia...
- Deviant
- w mackach Zła
Ta,znowu.Tym razem na stronie sklepu od tygodnia wisi jako zamówienie przyjęte i nic więcej się nie dzieje.Wczoraj i przedwczoraj wysłałem maile i nic,zero odzewu.Najgorsze ,że to ma być prezent dla kumpla na urodziny na przyszły piątek...
- morbid
- rasowy masterfulowicz
kupisz mu nowego Behemotha i bedzie ok :)Deviant pisze:Ta,znowu.Tym razem na stronie sklepu od tygodnia wisi jako zamówienie przyjęte i nic więcej się nie dzieje.Wczoraj i przedwczoraj wysłałem maile i nic,zero odzewu.Najgorsze ,że to ma być prezent dla kumpla na urodziny na przyszły piątek...
- Deviant
- w mackach Zła
Chciałem coś bardziej ambitnego i chyba Sova będzie musiał mnie ratować :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
cos wiadomo co z tym witching hour?bo tez mi BART nie odpisuje na maila ostatnio.... macie jakis kontakt do niego ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Dragazes
- w mackach Zła
No to świetnie. Kilka dni temu przelałem kasę za bilet na koncert Morowe i reszty ekipy. Skusiła mnie darmowa wysyłka :-)
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- postuje jak opętany!
Za dużo zamawiacie , Bart musi sobie robić przerwy wypoczynkowe ;)
- Oki
- weteran forumowych bitew
Bartek udzielił wywiadu Infernalowi i zniknął - sprawa dla Muldera i Scully. Może dopadła go celebrycka gorączka:)
- TORTURER
- w mackach Zła
- Deviant
- w mackach Zła
BART chyba wrócił bo potwierdzenia z zamówieniami mi wysłał .
- Tymothy
- postuje jak opętany!
"PILNA INFORMACJA W.H.P. - problem techniczny z płytą MOROWE - "S"! Zmiana terminów wysyłek
MOR"s"OWE
W związku z problemem technicznym podczas tłoczenia płyty MOROWE -"S" informujemy iż wysyłka
zacznie się odbywać od 26.02.2014 , wszyscy którzy nabyli płyty podczas koncertów w Lublinie oraz Warszawie prosimy o zgłoszenie się na adres : biuro@witchinghour.pl i podanie danych do wysyłki nowego egzemplarza.
Wszyscy klienci zostaną przeproszeni odpowiednim gratisowym upominkiem.
PROBLEMY Z SERWEREM
W związku z problemami z serwerem i infekcją wirusa prosimy o zgłoszenie się wszystkich klientów którzy złożyli zamówienia od dnia 01.02.2014 a nie otrzymali zamówienia.
BILETY "BEWITCHING THE POLONIA TOUR 2014"
Informujemy ,iż w przypadku nie otrzymania fizycznie biletów nakoncerty MOROWE , prosimy o zaopatrzenie się w potwierdzenie przelewu jako dowód zapłaty za bilety przy wejściu na koncert. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Z poważaniem,
ekipa Witching Hour Productions"
MOR"s"OWE
W związku z problemem technicznym podczas tłoczenia płyty MOROWE -"S" informujemy iż wysyłka
zacznie się odbywać od 26.02.2014 , wszyscy którzy nabyli płyty podczas koncertów w Lublinie oraz Warszawie prosimy o zgłoszenie się na adres : biuro@witchinghour.pl i podanie danych do wysyłki nowego egzemplarza.
Wszyscy klienci zostaną przeproszeni odpowiednim gratisowym upominkiem.
PROBLEMY Z SERWEREM
W związku z problemami z serwerem i infekcją wirusa prosimy o zgłoszenie się wszystkich klientów którzy złożyli zamówienia od dnia 01.02.2014 a nie otrzymali zamówienia.
BILETY "BEWITCHING THE POLONIA TOUR 2014"
Informujemy ,iż w przypadku nie otrzymania fizycznie biletów nakoncerty MOROWE , prosimy o zaopatrzenie się w potwierdzenie przelewu jako dowód zapłaty za bilety przy wejściu na koncert. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Z poważaniem,
ekipa Witching Hour Productions"
Hello darkness, my old friend
- Deviant
- w mackach Zła
Jasne ,tylko że ja już do nich piszę maile od poniedziałku 10.02 i ani me ami be ani pocałuj mnie w dupę :/
- Dragazes
- w mackach Zła
Dostałem dziś bilet na koncert a jako gratis składak Krew Ziemi Czarnej.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i co tera? :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Moi drodzy , przepraszam za ostanie wtopy polegające na braku odpisywania na mile etc, mieliśmy zawirusowane wszystko , obecnie wszystko wraca do normy. Jednocześnie chciałem poinformować że po dwóch wadliwych tłoczeniach płyty MOROWE -"S" wczoraj wreszcie otrzymaliśmy dobrą partię . Wszystkie zaległe zamówienia dotrą do dnia 05.03. Jeśli ktoś nabył na koncertach wadliwą płytę -proszę o kontakt z adresem , wyślemy odpowiednią kopię.
Za wszelkie utrudnienia Przepraszam najmocniej , postaramy się zaopatrzyć zaległe zamówienia w odpowiednie gratisy. :-)
Bart
Za wszelkie utrudnienia Przepraszam najmocniej , postaramy się zaopatrzyć zaległe zamówienia w odpowiednie gratisy. :-)
Bart
- Deviant
- w mackach Zła
Obsuwy z "S" na winylu nie będze?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mamy marzec gdzie hermh?!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
Jeśli ktoś wcześniej wysyłał maila z adresem to rozumiem, że drugi raz nie musi? Czy poszły się jebać te maile? ;-)BART pisze:Moi drodzy , przepraszam za ostanie wtopy polegające na braku odpisywania na mile etc, mieliśmy zawirusowane wszystko , obecnie wszystko wraca do normy. Jednocześnie chciałem poinformować że po dwóch wadliwych tłoczeniach płyty MOROWE -"S" wczoraj wreszcie otrzymaliśmy dobrą partię . Wszystkie zaległe zamówienia dotrą do dnia 05.03. Jeśli ktoś nabył na koncertach wadliwą płytę -proszę o kontakt z adresem , wyślemy odpowiednią kopię.
Bart