KRIEGSMASCHINE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
KieleckiOnanista
starszy świeżak

Re: KRIEGSMASCHINE

11-02-2014, 19:13

Only_True_Believers pisze:tak mi sie napisało, chodziło mi tylko o tego małego człowieka.
malego to masz pitola, ze ci sie laska z basista behemoth stuka
Nazywam się Marcin Kamiński, mieszkam w Kielcach i lubię ssac parówy, chapać dzide oraz wypinać kakaowe oko. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

11-02-2014, 19:16

KieleckiOnanista pisze:
Only_True_Believers pisze:tak mi sie napisało, chodziło mi tylko o tego małego człowieka.
malego to masz pitola, ze ci sie laska z basista behemoth stuka

czekam ciagle na PW ladacznico. Poco sie obrażać jak można to załatwić po męsku? chyba nie boisz sie kogoś z małym pindolem? :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

11-02-2014, 22:40

Only_True_Believers pisze:535 t
jak podoba Ci sie The Satanist, i nowe cdg to tak jak powiedzieć, że podobają Ci sie "mali agenci 3d" a potem mowić, że jednak nowy von trier tez jest super tylko w inny sposób :)
Słuchaj, ja lubię zarówno wor metal jak i poezję śpiewaną i co z tego? Nie widzę tu sprzeczności, tym bardziej że w/w The Satanist, Henbane i EoM to metal ekstremalny. Ja Behe nawet nie słyszałem, tylko jakieś fragmenty, zespół od dawna mnie nie kręci, ale jeśli komuś się podoba to nic mi do tego i tyle. Sprawa zmieni się gdyby ktoś powiedział że Henbane jest słabe ;D
Poważnie mówiąc, jeśli ktoś słucha głownie niszowych/elytarnych zespołów, to nie może już mu się podobać coś mainstreamowego, bo jest to sprzeczność?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

11-02-2014, 23:02

Ołówkiiiii pisze:
jak podoba Ci sie The Satanist, i nowe cdg to tak jak powiedzieć, że podobają Ci sie "mali agenci 3d" a potem mowić, że jednak nowy von trier tez jest super tylko w inny sposób :)
Słuchaj, ja lubię zarówno wor metal jak i poezję śpiewaną i co z tego? Nie widzę tu sprzeczności, tym bardziej że w/w The Satanist, Henbane i EoM to metal ekstremalny. Ja Behe nawet nie słyszałem, tylko jakieś fragmenty, zespół od dawna mnie nie kręci, ale jeśli komuś się podoba to nic mi do tego i tyle. Sprawa zmieni się gdyby ktoś powiedział że Henbane jest słabe ;D
Poważnie mówiąc, jeśli ktoś słucha głownie niszowych/elytarnych zespołów, to nie może już mu się podobać coś mainstreamowego, bo jest to sprzeczność?
Tu nie chodzi tyle o rozdźwięk między mainstreanen a podziemiem czy muzyką przyjemną dla ucha a sonicznym bestialstwem a raczej o kwestię wyrobienia słuchacza. Nowy Behemoth faktycznie może robić kolosalne wrażenie na laiku, ale ktoś kto siedzi naprawdę głęboko w metalowym łomocie nie powinien dać się złapać na zastosowane tam patenty, bo to wysztko już gdzieś było tylko w lepszym wydaniu. Nie zmienia to jednak faktu, że to przyzwoity, przyjemny w odbiorze materiał.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

11-02-2014, 23:07

Tak jak mówię, nie wiem, nie słuchałem, ale takie może tez są czasem potrzebne.
Czyli ten nowy Behemoth to dobry do takiej porannej kawki z ciastkiem? :)
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

11-02-2014, 23:08

Ołówkiiiii pisze:Tak jak mówię, nie wiem, nie słuchałem, ale takie może tez są czasem potrzebne.
Czyli ten nowy Behemoth to dobry do takiej porannej kawki z ciastkiem? :)
Oczywiście, że są.

Jak najbardziej,
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

12-02-2014, 07:46

Nerwowy pisze:
Ołówkiiiii pisze:
Tu nie chodzi tyle o rozdźwięk między mainstreanen a podziemiem czy muzyką przyjemną dla ucha a sonicznym bestialstwem a raczej o kwestię wyrobienia słuchacza. Nowy Behemoth faktycznie może robić kolosalne wrażenie na laiku, ale ktoś kto siedzi naprawdę głęboko w metalowym łomocie nie powinien dać się złapać na zastosowane tam patenty, bo to wysztko już gdzieś było tylko w lepszym wydaniu. Nie zmienia to jednak faktu, że to przyzwoity, przyjemny w odbiorze materiał.
Ale bzdury, ja pierdole :D
535

12-02-2014, 08:04

Teraz oczekuję kilku zdań na temat. Na kim mogą zrobić wrażenie Henbane i Enemy Of Man?
electricwizard
rozkręca się

12-02-2014, 08:08

No pierdolenie jest to zawodowe, to coś w stylu:
Obciąganko od damy faktycznie może robić kolosalne wrażenie na laiku, ale ktoś kto siedzi naprawdę głęboko w sztuce fellatio nie powinien dać się złapać na zastosowane tam patenty, bo to wszystko już gdzieś było tylko w lepszym wydaniu. Nie zmienia to jednak faktu, że to była przyzwoita, przyjemna w odbiorze obrobiona laska.
Хороший русский - мертвый русский.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

12-02-2014, 08:22

Nerwowy pisze: Tu nie chodzi tyle o rozdźwięk między mainstreanen a podziemiem czy muzyką przyjemną dla ucha a sonicznym bestialstwem a raczej o kwestię wyrobienia słuchacza. Nowy Behemoth faktycznie może robić kolosalne wrażenie na laiku, ale ktoś kto siedzi naprawdę głęboko w metalowym łomocie nie powinien dać się złapać na zastosowane tam patenty, bo to wysztko już gdzieś było tylko w lepszym wydaniu. Nie zmienia to jednak faktu, że to przyzwoity, przyjemny w odbiorze materiał.
Jezu, takich idiotyzmów nawet tutaj dawno nie czytałem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

12-02-2014, 08:32

Nerwowy pisze: Tu nie chodzi tyle o rozdźwięk między mainstreanen a podziemiem czy muzyką przyjemną dla ucha a sonicznym bestialstwem a raczej o kwestię wyrobienia słuchacza. Nowy Behemoth faktycznie może robić kolosalne wrażenie na laiku, ale ktoś kto siedzi naprawdę głęboko w metalowym łomocie nie powinien dać się złapać na zastosowane tam patenty, bo to wysztko już gdzieś było tylko w lepszym wydaniu. Nie zmienia to jednak faktu, że to przyzwoity, przyjemny w odbiorze materiał.
oj, chyba za dużo tego PUNK IPA :D :D
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

Re:

12-02-2014, 10:41

Skaut pisze:
oj, chyba za dużo tego PUNK IPA :D :D
Może trochę, ale takie są fakty.
Awatar użytkownika
turbomalina
starszy świeżak

12-02-2014, 11:21

Nerwowy pisze:
Ołówkiiiii pisze:
Jeśli się więc lubujesz tylko w głębokim adergrandzie to zapomnij o chwaleniu gówna z mainstreamu. Bo nie daj bosze Ci się coś spodoba, (cokolwiek!) albo o zgrozo wstawisz między jakiś a inny kvlt to przepadłeś.

Pierdolenie głupot...
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-02-2014, 11:45

turbomalina pisze:
Jeśli się więc lubujesz tylko w głębokim adergrandzie to zapomnij o chwaleniu gówna z mainstreamu. Bo nie daj bosze Ci się coś spodoba, (cokolwiek!) albo o zgrozo wstawisz między jakiś a inny kvlt to przepadłeś.

Pierdolenie głupot...
Gdzie to napisałem ?
Awatar użytkownika
turbomalina
starszy świeżak

12-02-2014, 11:56

skoro piszesz o wyrobionym słuchaczu który nie powinien złapać się na powtarzane patenty to zakładam, że z góry spisujesz to na straty. Skoro owy osobnik rozwija swoje poznawanie przez andergrand (i chłonie znaczące zespoły w tym KSM) to słuchając behe najnormalniej w świecie się uwstecznia. Ergo - andergrand dobry. Mainstream straszne gówno (bo już było).
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

12-02-2014, 11:59

jakis wyciek z forum behemoth? :D

nerwowy dobrze pisze - nowy behe to przystepny hamburger i tyle, nikt nie mowi ze to jest zle, fajnie czasem opierdolic i jest spoko. i tyle. zreszta czy ktokolwiek oczekiwal czegos wiecej po behemoth? tu nie chodzi nawet o to czy to jest underground czy nie (kogo to tak naprawde obchodzi), tylko o tresc i poziom muzyki nergala. rozumiem ze kogos jara the satanist ale robic z tego jakies wielkie dzielo sztuki moze chyba tylko nergal w trailerach.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

12-02-2014, 12:01

Nerwowy pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że to przyzwoity, przyjemny w odbiorze materiał.
Który już mie sie znudził.
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

12-02-2014, 12:01

Niektorzy chyba mysla, ze jak sluchaja podziemnego metalu to sa w chuj elitarni, z wyrobionym gustem. Rotfl.

Sent from my Nokia Lumia 625 using Tapatalk
Obrazek
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

12-02-2014, 12:09

Zenek pisze:Niektorzy chyba mysla, ze jak sluchaja podziemnego metalu to sa w chuj elitarni, z wyrobionym gustem. Rotfl
A nie można raz zjeść schabowego, raz frytki, raz zapiekankę harnasia, a czasem przekąsić krewetką? Nowy Behemoth to taki schabowy, prosty w zjedzeniu, zajebiście dobry, ale gdybym miał go wpierdalać codziennie to bym po nim ciągle rzygał.
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

12-02-2014, 12:10

ramonoth pisze:
Zenek pisze:Niektorzy chyba mysla, ze jak sluchaja podziemnego metalu to sa w chuj elitarni, z wyrobionym gustem. Rotfl
A nie można raz zjeść schabowego, raz frytki, raz zapiekankę harnasia, a czasem przekąsić krewetką? Nowy Behemoth to taki schabowy, prosty w zjedzeniu, zajebiście dobry, ale gdybym miał go wpierdalać codziennie to bym po nim ciągle rzygał.
Proste.
Grrrówno!
ODPOWIEDZ