KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: KRIEGSMASCHINE
pińćset kila tych groszów będziesz mioł?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Nowy numer zajebisty.
-
pr0metheus
No wlasnie, co by bylo?Sova pisze:
taki jest własnie urok dawania wczesniej sampli. nie odkrywa się przecież wszystkich kart, a jedynie zaznacza kierunek płyty.
"To ashen havens" to utwór ( no i może otwieracz płyty ), który sam bym wybrał właśnie do tej roli - zanim się dowiedziałem o wyborze zespołu
juz sobie wyobrażam, co by było gdyby dać inny song...
Czyli nie oddaje kierunku calej plyty? Chociaz twierdzisz ze tez bys dal ten utwor na sample. Nie panjatno
- Sova
- rasowy masterfulowicz
oddaje - np. brzmieniowo. zostało tylko kilka dni do premiery. sam niedługo ocenisz dlaczego taki był wybór zespołu. dyskusja ma sens gdy się słyszało cały materiał.pr0metheus pisze:No wlasnie, co by bylo?Sova pisze:
taki jest własnie urok dawania wczesniej sampli. nie odkrywa się przecież wszystkich kart, a jedynie zaznacza kierunek płyty.
"To ashen havens" to utwór ( no i może otwieracz płyty ), który sam bym wybrał właśnie do tej roli - zanim się dowiedziałem o wyborze zespołu
juz sobie wyobrażam, co by było gdyby dać inny song...
Czyli nie oddaje kierunku calej plyty? Chociaz twierdzisz ze tez bys dal ten utwor na sample. Nie panjatno
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie mam pytań!
czekam najpierw na CD i później oczywiście Lp! coś czuję ostry strzał w potylice;
dobry pomysł z wydaniem tych starych materiałów!
czekam najpierw na CD i później oczywiście Lp! coś czuję ostry strzał w potylice;
dobry pomysł z wydaniem tych starych materiałów!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ale zamulony ten kawalek :D
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Twoja stara zamulona :D
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No ale słyszysz tam coś zajebistego w ogóle? Ja się nie czepiam, bo pewnie wybrali najwiekszego przeciętniaka na promocję, a reszta płyty będzie bardzo dobra, ale po prosty nijaki ten kawałek i tyle, po co się oszukujecie? Niby coś ta m jest, ale tak naprawdę to niewiele. Tak jak nowy Behemoth. Fajnie, ale chujowo. Może się zmówili że wypuszczą jakieś zapchajdziury z albumu w tym samym czasie, nie wiem.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie spodziewam się, że przebiją "ASOD", bo tamten był dla mnie pozycją wysuwającą się na prowadzenie, jeśli chodzi o płyty BM z poprzedniej dekady (oczywiście nie uwzględniając jeszcze DSO, Mayhem Katharsis, Funeral Mist czy Antaeus). Nowy kawałek ok, ale wstrzymam się z komentowaniem aż płyta ujrzy światło dzienne.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
A ja tam bym nie byl taki sceptyczny, skoro na splicie zagrali lepiej (minimalnie, ale jednak). A gary w nowym kawalku to mistrzowstwo, znowu ponad black metalowy szablon.
this is a land of wolves now
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Lepiej, nie lepiej, ja jednak wolę ASOD, chociaż nie powiem, żeby mnie split nie porywał, bo porywa jak najbardziej.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Digisrak się rodzi, nas oswobodzi,nicram pisze:Ja pierdolę i znowu digisrak...COFFIN pisze:https://www.facebook.com/ksmpl
Anieli grają, Króle witają,
Pasterze śpiewają, bydlęta klękają,
Cuda, cuda ogłaszają.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Ja tam lubie digipacki, duzo gorzej mnie nastraja ta próbka muzyki, nic specjalnego póki co. Ktoś to musiał napisać.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Przerzuć o stronę, już to napisałem. Chujowieńkie to jest.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
Prurient
- rozkręca się
Cieszy mnie ten kawałek. Zawsze lubiłem w KSM gitarę basową.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- wałach
- rozkręca się
Jest szansa, że juz na marcowym koncercie nowy album KSM będzie dostępny w wersji lp?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czy są też szanse na przybicie Mikołajowi piątki?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- wałach
- rozkręca się
Myślę, że tak
- wombat
- zaczyna szaleć
Ma ktos juz?