Już wcześniej rzadko kiedy, teraz chyba w ogóle.flow pisze:stary/kakademona udziela się jeszcze czy przypierdolił swoim mercem w drzewo mknąc 250km/h na wstecznym i ma dupe w gipsie?
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŚCIANA PŁACZU
'Come the Blessed Madness'
- flow
- postuje jak opętany!
To pozer, a doradzali aby nie śmigał w różowym polo bo to się źle skończy. Nie posłuchał.
- COFFIN
A jork?:D
Mara Starego chyba szybciej zakończyła 'karierę'. Zresztą, jak sporo konkretnych osób, wymieniać by można długo.
Mara Starego chyba szybciej zakończyła 'karierę'. Zresztą, jak sporo konkretnych osób, wymieniać by można długo.
- flow
- postuje jak opętany!
Mara zakończyła przygodę z forum bo miała dość różowego lansu sędziwego męża :). Stary był równy, momentami upierdliwy ale generalnie ok, no i nosił oryginalne polo :)
- COFFIN
Tylko, że wtedy przez to durne polo Starego niezłe akcje były, a dzisiaj każdy ma to w dupie, bo szkoda czasu:D
Ostatnio zmieniony 10-01-2014, 07:45 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- flow
- postuje jak opętany!
Polo starego stało się motywem przewodnim hejtu na niego bo stary pojechał po kimś no i musiał być odzew w formie mrocznej wojny.
W sumie to taki jego element rozpoznawczy, miło gościa wspominam z dawnych czasów jak i jego przywiązanie do starych kapel .
Nigdy nie zapomnę ile się chłopina naciskał gromami po wydaniu The Cult Is Alive lub następnego. Zjebał Fenriza od pozerów i kurew, mistrz :)
W sumie to taki jego element rozpoznawczy, miło gościa wspominam z dawnych czasów jak i jego przywiązanie do starych kapel .
Nigdy nie zapomnę ile się chłopina naciskał gromami po wydaniu The Cult Is Alive lub następnego. Zjebał Fenriza od pozerów i kurew, mistrz :)
- COFFIN
Typowy problem:) Ja takowego nie mam, bo w ogóle nie słuchałem:D No i tak się zastanawiam jak się wcześniej zwałeś;)flow pisze:Polo starego stało się motywem przewodnim hejtu na niego bo stary pojechał po kimś no i musiał być odzew w formie mrocznej wojny.
- flow
- postuje jak opętany!
wolf smakosz clubbingu :)
- COFFIN
- flow
- postuje jak opętany!
Z tego co pamiętam tylko ja dawnymi czasy przyznawałem się do tak pozerskiego procederu jak clubbing, ale przynajmniej nie łowiłem ryb :)
- Skaut
- COFFIN
Coś mi tam świta;)
Z ciekawości obejrzałem sobie listę zalogowanych od początku ludzi - masakra, większość pamiętam i to jakie jaja tu odchodziły, choć tematów z tamtych lat już nie ma:/
Z ciekawości obejrzałem sobie listę zalogowanych od początku ludzi - masakra, większość pamiętam i to jakie jaja tu odchodziły, choć tematów z tamtych lat już nie ma:/
- flow
- postuje jak opętany!
Re:
Chciałem tylko nadmienić, że srogo sobie nagrabiłeś tym postem :). Z Marią rozmawiałem ze 3 lata temu na mieście podczas konsumpcji pizzy, pomijając jej muzyczne osiągnięcia które nie każdy łyka, bardzo miła babka.Skaut pisze:mam nadzieję, że chociaż podnieta Marią Peszek Ci przeszła :Dflow pisze:Z tego co pamiętam tylko ja dawnymi czasy przyznawałem się do tak pozerskiego procederu jak clubbing, ale przynajmniej nie łowiłem ryb :)
Ano były srogie i zacne czasy. Masa wirtualnego mordobicia (Adrian co słychać :)) choć dysputy przednie były również, no i był długopis, żyw on jeszcze?
- COFFIN
- Skaut
Wieloryb grenlandzki też należy do grupy ssaków o miłym usposobieniu.flow pisze:Chciałem tylko nadmienić, że srogo sobie nagrabiłeś tym postem :). Z Marią rozmawiałem ze 3 lata temu na mieście podczas konsumpcji pizzy, pomijając jej muzyczne osiągnięcia które nie każdy łyka, bardzo miła babka.Skaut pisze:mam nadzieję, że chociaż podnieta Marią Peszek Ci przeszła :Dflow pisze:Z tego co pamiętam tylko ja dawnymi czasy przyznawałem się do tak pozerskiego procederu jak clubbing, ale przynajmniej nie łowiłem ryb :)
Coś tam było! Człowiek!
- flow
- postuje jak opętany!
Hah, długopis i jego historie o ciskaniu słoikiem wypełnionym gównem w mieszkania miastowych burżujów, sytych i pod krawatem.
Nie wiem na ile gość był prawdziwy ale przyznać trzeba, bardzo oryginalna persona.
Nie wiem na ile gość był prawdziwy ale przyznać trzeba, bardzo oryginalna persona.
Nie znam ale skoro mówisz ;)Skaut pisze: Wieloryb grenlandzki też należy do grupy ssaków o miłym usposobieniu.
- COFFIN
Holi zaginął. Przypomnę (temat o Tortorum):
;)Holi pisze:no tak po pierwszych przesłuchaniach to całkiem ok, ale trzeba jeszcze posłuchaś, fakt trochę starego Thunderbolt to tu słychać, może być dobrze, zastanawia fakt, że w kontekście tej kapeli tyle się mówiło o Paimonie, a gościa tutaj nigdzie nie widac, ani w składzie, ani nic nie dołożył do tego materiału, chyba że w koncertowym składzie ma być, nie wiem dokladnie o co chodziło z tą całą akcją z jego osobą w kontekście tego projektu
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Może wróci bo mu jeden post ubył ;)