MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MORBID ANGEL
Pewnie będzie nosiła tytuł Jesus and pokemons.
- Aron
- postuje jak opętany!
Problem każdego kultowego zespołu zaczyna się wtedy gdy jego fani stają się bardziej radykalni niż sam zespół.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Czyli zanosi sie na sroga transgresje. Jestem za. Jest juz moze dostepna tracklista?Nasum pisze:Pewnie będzie nosiła tytuł Jesus and pokemons.
- vicek
- zahartowany metalizator
oczywiście że tak0ms pisze:Czyli zanosi sie na sroga transgresje. Jestem za. Jest juz moze dostepna tracklista?Nasum pisze:Pewnie będzie nosiła tytuł Jesus and pokemons.
1.Astralna istota gwałci mój umysł
2.Nastanie kiedyś taki czas...
3. Prawda
4. Odeszła w zapomnienie
5. Psychoza amfetaminowa .
- Aron
- postuje jak opętany!
1.Omni Pokemons
2.Too Jesus!
3.Pokemon Vulgoré
4.Blades For Jesus
5.I Am Pokemon
6.10 Pokemons Dead
7.Jesus vs the Pokemon
8.Nevermore Jesus and Pokemons
9.Beauty Jesus Meat
10.Pikachu
11.Jesus - Mea Culpa
2.Too Jesus!
3.Pokemon Vulgoré
4.Blades For Jesus
5.I Am Pokemon
6.10 Pokemons Dead
7.Jesus vs the Pokemon
8.Nevermore Jesus and Pokemons
9.Beauty Jesus Meat
10.Pikachu
11.Jesus - Mea Culpa
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Nerwowy
Akurat w przypadku MA nie dziwi mnie fakt, że ludzie woleliby słuchać i oglądać ich takimi ...Aron pisze:Problem każdego kultowego zespołu zaczyna się wtedy gdy jego fani stają się bardziej radykalni niż sam zespół.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- mistrz forumowej ceremonii
http://www.blabbermouth.net/news/morbid ... ng-new-ep/" onclick="window.open(this.href);return false;
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Nerwowy
Kto to kurwa jest ?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
nerdżi model 2.0Nerwowy pisze:Kto to kurwa jest ?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- Self
- rasowy masterfulowicz
No już bez przesady, Zbigniew mi na pedała nie wygląda.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
nie interesuje mnie kto komu wkłada, bo to nie wypada :), no ale....
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
http://www.blabbermouth.net/news/former ... errorizer/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo mi się podobały dwa ostatnie koncerty Morbid Angel w Polsce, ale nie da się ukryć, że bez "Commando", Morbid Angel to kadłubek.
-
Morbid Angel bez Commando to jak Vader bez Docenta. Jeden przez dragi przeszedł już na drugą stronę, drugi się opamiętał. To że przy okazji niejako zmienił światopogląd za bardzo mnie nie interesuje, szkoda tylko że wziął sobie to wszystko tak mocno do serca i zakończył przygodę z zespołem, z którym przez tyle lat był kojarzony. Owszem, pozostał Terrorizer, ale to już nie to co kiedyś - chłop talent ma, tego nikt mu nie odbierze, tyle że musiałby dobrać innych muzyków by pod tym szyldem powstało coś na miarę debiutu. Mam nadzieję że jeszcze uda mu się nagrać coś na zbliżonym poziomie w tej kapeli. Na żywo jednak chciałbym usłyszeć jego grę i całe "World downfall", to jeden z mokrych snów.
-
Jesteś pewny, że to Sandoval zrezygnował z Morbid Angel, a nie zespół z niego?Nasum pisze: To że przy okazji niejako zmienił światopogląd za bardzo mnie nie interesuje, szkoda tylko że wziął sobie to wszystko tak mocno do serca i zakończył przygodę z zespołem, z którym przez tyle lat był kojarzony.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Pacjent pisze:Jesteś pewny, że to Sandoval zrezygnował z Morbid Angel, a nie zespół z niego?Nasum pisze: To że przy okazji niejako zmienił światopogląd za bardzo mnie nie interesuje, szkoda tylko że wziął sobie to wszystko tak mocno do serca i zakończył przygodę z zespołem, z którym przez tyle lat był kojarzony.
W sumie dobre pytanie. Każda ze stron będzie miała inną odpowiedź, więc trudno powiedzieć jak było naprawdę.
Nic dodać nic ująć.Nasum pisze:. To że przy okazji niejako zmienił światopogląd za bardzo mnie nie interesuje, szkoda tylko że wziął sobie to wszystko tak mocno do serca i zakończył przygodę z zespołem, z którym przez tyle lat był kojarzony.
Zobaczyć Sandovala w pracy, to prawdziwa przyjemność.Nasum pisze: Na żywo jednak chciałbym usłyszeć jego grę i całe "World downfall", to jeden z mokrych snów.
-
535 pisze: Zobaczyć Sandovala w pracy, to prawdziwa przyjemność.
Dokładnie. Miałem tę przyjemność usłyszeć jego grę kiedy wierzył w wielkich przedwiecznych, tak więc w momencie kiedy zasiądzie za swoim zestawem może sobie wierzyć w Jezusa, Buddę, chomika, latającego potwora spaghetti - ważne jest, że jak pierdolnie w werbel to jego przekonania zejdą na dalszy plan, a liczyć się będzie tylko muzyka. A tutaj kto jak kto, ale Sandoval nie zawodzi.
-
wszystko prawda; w zasadzie Commando jest chyba moim ulubionym perkusistą death metalowym, ale fakty są takie, że Yeung też niszczy za tą perkusją straszliwie. niezależnie od tego, co by tam kto sobie nie pierdolił pod nosem