METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
Riven@
Ale tutaj ja tego hejtu naprawdę nie rozumiem. Przecież po powyższej fotce widać ,że tutaj chodzi o jaja I dobra zabawę,nie wiem skąd się z was ta żółć wylewa;) W przypadku Behemoth krytykuję ich wizję artystyczną, np ostatnie video, pełne tanich zabiegów,symboliki ,patosu etc. To dwie zupełnie różne rzeczy.
Ale tutaj ja tego hejtu naprawdę nie rozumiem. Przecież po powyższej fotce widać ,że tutaj chodzi o jaja I dobra zabawę,nie wiem skąd się z was ta żółć wylewa;) W przypadku Behemoth krytykuję ich wizję artystyczną, np ostatnie video, pełne tanich zabiegów,symboliki ,patosu etc. To dwie zupełnie różne rzeczy.
Ostatnio zmieniony 09-12-2013, 09:31 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Kaliber inny, fakt. Zresztą bardzo chciałbym tam pojechać. Patrzyłem ostatnio jak wyglądają możliwości pobytu ale raczej ciężko się dostać
this is a land of wolves now
- vicek
- zahartowany metalizator
to wszystko prawda ... ale tak jakby więcej się zastanowić , gdybym to ja miał zespół, to też dla samego siebie chciałbym robić kiczowate teledyski z cyckami i różnymi efektami :D:D:D:D
- Riven
- Kontakt:
Ale jaki hejt? lekkie lekceważenie co najwyżej:) natomiast wycieczki na biegun bardzo im zazdroszczę![V] pisze:Riven@
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Uprzejmie proszę o nie wklejanie już więcej tego fiuta na forum. Jak będę chciał coś takiego zobaczyć to sobie Steele'a znajdę.
-
ciekawe co przeciętny śmiertelnik musi zrobić,zeby tam dotrzeć,organizowane są jakieś loty komercyjne,ktoś się kiedyś orientował? ciekawe ile kosztuje taka zabawa
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
- zahartowany metalizator
dobrze przepraszamramonoth pisze:Uprzejmie proszę o nie wklejanie już więcej tego fiuta na forum. Jak będę chciał coś takiego zobaczyć to sobie Steele'a znajdę.
- Riven
- Kontakt:
Jest tam amerykańska baza naukowa mcmurdo. Dużą częścią personelu jest obsługa techniczna/organizacyjna itp , teoretycznie można się zalapac nie mając żadnego powiązania z nauką. Patrzyłem na stronie ale niestety chyba dość ciężko, zwłaszcza nie będąc.obywatelem USA. Gdyby się dało...[V] pisze:ciekawe co przeciętny śmiertelnik musi zrobić,zeby tam dotrzeć,organizowane są jakieś loty komercyjne,ktoś się kiedyś orientował? ciekawe ile kosztuje taka zabawa
Polecam krotki filmik dokumentalny o życiu w tej bazie, ciekawa sprawa i przy okazji zajebiste gitary w tle:
myślę ze 3 miesięczny pobyt w takim miejscu (zdaje się ze tyle trwa jeden turnus) to musi być niesamowite przeżycie.
-
fajne video, byłby dobry trip.
- Riven
- Kontakt:
Ano. Tutaj typ opowiada jak mu się żylo : http://www.topiama.com/r/155/i-spent-a- ... antarctica
Zazdrość, no ale cos czuje ze dla nieamerykancow to malo możliwe
Zazdrość, no ale cos czuje ze dla nieamerykancow to malo możliwe
-
Ludzie którzy tam przebywaja z pewnością mają co robić ale długi pobyt w takim miejscu musi chyba troche ryć beret;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Błagam Cię. To przecież jest żenada na poziomie grania na perkusji "do góry nogami". Nieważne, czy to ma sens, ważne, żeby o nas mówili.[V] pisze:dlaczego? będąc ekscentrycznym milionerem można sobie na to pozwolic.fajny pomysł,nakręca hejt ;))
The madness and the damage done.
-
Kurt pisze:Błagam Cię. To przecież jest żenada na poziomie grania na perkusji "do góry nogami". Nieważne, czy to ma sens, ważne, żeby o nas mówili.[V] pisze:dlaczego? będąc ekscentrycznym milionerem można sobie na to pozwolic.fajny pomysł,nakręca hejt ;))
Nie widzę w tym nic żenującego. Akurat o nich I tak się mówi cały czas, moga nic nie robić 4 lata a ludzie I tak będą komentować,rozmawiać,analizowac;)
- Żułek
bo polaczki gustu nie mająvicek pisze:osobno na każdy koncert ... brane są pod uwage każde kawałki nawet kowery ... tylko wiadomo że będzie znowu NEM Sandman itp ... mało kto zagłosuje na wild things ..Gunman pisze:A to całe głosowanie na setliste to ma być ogólne na całą trasę czy osobno na każdy koncert? Domyślam się, że na całą trasę bo jeżeli to będzie coś czego nie grają zwykle to muszą uczyć się od nowa.
Tak sobie myślę, że fajnie by było dojebać same szybkie kawałki, żeby Larsa znieśli ze sceny już na pierwszym gigu.
ja głosowałem na same kawałki z lat 80-tych + Enter (musi być, nie moja wina - no dobra moja :P )
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
:) fajne,chciałbym tam być.
- Riven
- Kontakt:
Szczerze , to wygląda to dość groteskowo. Posłuchalbym creeping death i poszedł na spacer , piękna okolica :)
No ale coca cola zero, metallica może się sprzedawać , behemoth nie heheheh
No ale coca cola zero, metallica może się sprzedawać , behemoth nie heheheh
-
ach,ten sarkazm ;)
- Riven
- Kontakt:
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Wywiad z gugusiem z Flaming Lips rzuca nowe światło na wydarzenie. Ktoś tam zdradził komuś z Mety że jako pierwsi chcą zagrać na 7 kontynentach. No i wiadomka, Lars się musiał podkurwić. Został drugi biegun ;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No spoko. Dla mnie są zwyczajnie zabawni - niemal tak samo, jak racjonalizowanie ich zachowań ich sytuacją majątkową. No ale ja nie muszę wszystkiego rozumieć. Ich to pewnie bawi i chwała im za to, ale patrząc na to z sytuacji nie-diehard fana to dla mnie jest to śmieszne. Trochę.[V] pisze: Nie widzę w tym nic żenującego. Akurat o nich I tak się mówi cały czas, moga nic nie robić 4 lata a ludzie I tak będą komentować,rozmawiać,analizowac;)
The madness and the damage done.