wdech, wydech, wdech, wydech...flow pisze:Ale po kij te marne teksty, każdy wie , że posiadasz Autopsy na winylu dlatego jesteś srogi. Po kij ta napinka, to tylko rozmowa na temat kapeli , masz jakiś problem odnośnie?SCREAMBLOODYGORE pisze:Rozluźnij pośladki chłopcze:)flow pisze: Na bank jesteś srogi, w sumie to aż się w porywach przestraszyłem jednak ogarnij i zrozum ,że Autopsy po klasycznych płytach nie każdemu robią dobrze.
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Re: AUTOPSY
- morbid
- rasowy masterfulowicz
dla pojednania zapodajcie sobie THE BEATLES :)
-
535
Tak mówisz? To proszę o kilka tytułów death metalowych płyt, nagranych po roku 1992, przez zespoły o których wspomniałeś. Oczywiście chodzi o płyty lepsze od tego co stworzyli w tym samym czasie Reifert i spółka.flow pisze: Wiesz, mamy nieco inne podejście do death metalu, Autopsy to dobry band ale bez przesady!
- flow
- postuje jak opętany!
A dlaczego po 92?535 pisze:Tak mówisz? To proszę o kilka tytułów death metalowych płyt, nagranych po roku 1992, przez zespoły o których wspomniałeś. Oczywiście chodzi o płyty lepsze od tego co stworzyli w tym samym czasie Reifert i spółka.flow pisze: Wiesz, mamy nieco inne podejście do death metalu, Autopsy to dobry band ale bez przesady!
Masz ;
Terminal Spirit Disease
Soulless
The Ending Quest
North from Here
Diabolical Summoning
Sublime Dementia
Human's Pain
Slumber of Sullen Eyes
dla mnie np:
Cause of Death>Acts of the Unspeakable
bo Murphy > cała załoga Autopsy ale nie czuję potrzeby aby się ślinić nad tymi płytami i bić na pięści bo to tylko gadanie o muzyce :)
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z tego co tam wymieniasz tylko Demigod może powalczyć z "Acts of the Unspeakable", a "Soulless", "Terminal Spirit Disease" i "Human's Pain", mimo że płyty zacne to już jakieś jaja są.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- flow
- postuje jak opętany!
Marne płyty? Kurwna nie każdy wielbi Autopsy po Mental Funeral.
-
535
No właśnie. To bardzo dobre pytanie.flow pisze:A dlaczego po 92?535 pisze:Tak mówisz? To proszę o kilka tytułów death metalowych płyt, nagranych po roku 1992, przez zespoły o których wspomniałeś. Oczywiście chodzi o płyty lepsze od tego co stworzyli w tym samym czasie Reifert i spółka.flow pisze: Wiesz, mamy nieco inne podejście do death metalu, Autopsy to dobry band ale bez przesady!
- flow
- postuje jak opętany!
535 wymienione przezeń płyty na szybko są srogie czy bijemy się dalej :)
-
535
Nie zrozumiałeś na początku i brniesz. Potem znowu się zasapałeś i dalej w bagno. Teraz wyjechałeś ze Szwecji, bo zabrakło "argumentów-tytułów". Ja odpuszczam.flow pisze:535 wymienione przezeń płyty na szybko są srogie czy bijemy się dalej :)
- flow
- postuje jak opętany!
Wyjaśnij ponownie.To płyty nagrane po 92, co dalej?
-
535
Tu masz "klucz", a określenie po 1992? Po to, by "ująć-pominąć" dwójkę Grave. Zespoły do "dyskusji" przecież sam wybrałeś. Co tu jeszcze tłumaczyć. Przeczytaj sobie jeszcze raz i tyle.flow pisze:Cała scena skandynawska, Grave, Entombed, Unleashed dla przykładu. Oni coś wydali zacnego po debiucie i 1-2 kolejnych płytach? To Tylko przykłady ze Skandynawii.535 pisze:Chciałbym poznać kilka nazw kapel, prócz Atheist, rzecz jasna, które w ten sposób się "stoczyły".flow pisze: Regres nastąpił gdzieś od Mental Funeral bo nigdy potem nie nagrali takiej petardy.
- flow
- postuje jak opętany!
Pytałeś o płytach po 92 nagranych więc na chuj się irytujesz skoro je wspomniałem?535 pisze:flow pisze: Tak mówisz? To proszę o kilka tytułów death metalowych płyt, nagranych po roku 1992, przez zespoły o których wspomniałeś. Oczywiście chodzi o płyty lepsze od tego co stworzyli w tym samym czasie Reifert i spółka.
-
535
Kolego. Ja tu siedzę dla rozrywki, taniej i prymitywnej, ale jednak rozrywki. Nie przypisuj mi swoich reakcji. Przeczytaj jeszcze raz pytanie. Dla ułatwienia powiększę, krytyczne momenty.flow pisze:Pytałeś o płytach po 92 nagranych więc na chuj się irytujesz skoro je wspomniałem?535 pisze:flow pisze: Tak mówisz? To proszę o kilka tytułów death metalowych płyt, nagranych po roku 1992, przez zespoły o których wspomniałeś. Oczywiście chodzi o płyty lepsze od tego co stworzyli w tym samym czasie Reifert i spółka.
- flow
- postuje jak opętany!
.535 pisze:
Tak mówisz? To proszę o kilka tytułów death metalowych płyt, nagranych po roku 1992, przez zespoły o których wspomniałeś. Oczywiście chodzi o płyty lepsze od tego co stworzyli w tym samym czasie Reifert i spółka.
Ostatnio zmieniony 17-11-2013, 08:50 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
-
535
Teraz to ja już sam nie wiem o co Ci chodzi. Swoją drogą, używanie określenia "na bank", nie jest w stylu naszych roczników, a przynajmniej nie z tych okolic.flow pisze: no pytałeś, na bank nie nie jesteś z Krakowa heheh
- flow
- postuje jak opętany!
.535 pisze:Teraz to ja już sam nie wiem o co Ci chodzi. Swoją drogą, używanie określenia "na bank", nie jest w stylu naszych roczników, a przynajmniej nie z tych okolic.flow pisze: no pytałeś, na bank nie nie jesteś z Krakowa heheh
Ostatnio zmieniony 17-11-2013, 09:08 przez flow, łącznie zmieniany 2 razy.
- flow
- postuje jak opętany!
wypowiedz się więc w temacie bo walisz babole niczym rasowy troll. Również jestem pijany , mimo to czekam,
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Podejdź więc do świni, najgrubszej w klubie.