AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: AUTOPSY
wg. mnie problem zespołów tj. Unleashed, Grave i do spółki z Morgoth był taki, że za gówniarza podpisywali kontrakty z góry na sześć płyt. I musieli je nagrać. Stąd też koncertówki, gówniane płyty, zapychacze w dyskografiach. Chyba jedynie Asphyx wyszedł obronną ręką z tej Centurymediowej ferajny. Chwała że Autopsy nie wjebało się w żadne tego typu papierki. Choć w sumie jestem pewien, że nawet gdyby to też doskonale by sobie poradzili.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- flow
- postuje jak opętany!
Na bank jesteś srogi, w sumie to aż się w porywach przestraszyłem jednak ogarnij i zrozum ,że Autopsy po klasycznych płytach nie każdemu robią dobrze.SCREAMBLOODYGORE pisze:
Idziemy po Was pozerskie ścierwa! You'll be slaughtered by the BEAST!!!
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Problem takich długoletnich kontraktów pojawił sie też za wielka wodą, Obituary czy Deicide też podpisali takie kontrakty, co boleśnie można było usłyszeć w dyskografii drugiego z wyżej wymienionych zespołów.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Owszem. Chociaż Deicide np. nie krył się z faktem że "In Torment In Hell" nagrali na odpierdol, bo im wytwórnia kazała. Nie mniej jednak ciągle bardzo lubię ten album.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
535
Nie przyszłoby mi do głowy, żeby po roku 1992 zestawiać Grave, Entombed, czy Unleashed z Autopsy. Przecież tamci w kategorii pierdolony death metal, nie istnieją, bądź są dwie klasy niżej od ekipy Reiferta.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- flow
- postuje jak opętany!
Spokojnie i bez krzyku, zapraszam do zapoznania z debiutem Grave. Kto nie istnieje?535 pisze: Przecież tamci w kategorii pierdolony death metal, nie istnieją, bądź są dwie klasy niżej od ekipy Reiferta.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
"You'll never see" czy "Clandestine" do spółki z nagraniami Autopsy to jednak czołówka death metalu na świecie, i chuj. A Unleashed - zdolni uczniowie Reiferta ;)535 pisze:Nie przyszłoby mi do głowy, żeby po roku 1992 zestawiać Grave, Entombed, czy Unleashed z Autopsy. Przecież tamci w kategorii pierdolony death metal, nie istnieją, bądź są dwie klasy niżej od ekipy Reiferta.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
535
Chłopaki. Zróbcie po cztery głębokie oddechy, przeczytajcie jeszcze raz co ja tam napisałem i wróćcie przeprosić. Abstrahując już od tego, że ani Grave, ani Entombed nie mają startu do Autopsy.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
To troche tak jakbys powiedzial, ze Slayer nie ma startu do Venom.
this is a land of wolves now
- flow
- postuje jak opętany!
Stary jakże, stary poczciwy Into the Grave,You'll Never See... i pierwszaki Entombed masz za nic w porónaniu z 1-2 Chrisa?535 pisze:Chłopaki. Zróbcie po cztery głębokie oddechy, przeczytajcie jeszcze raz co ja tam napisałem i wróćcie przeprosić. Abstrahując już od tego, że ani Grave, ani Entombed nie mają startu do Autopsy.
Nie przesadzaj, możesz gardzić skandynawską sceną ale bez jaj.
-
535
Po roku 1992.flow pisze:Stary jakże, stary poczciwy Into the Grave,You'll Never See... i pierwszaki Entombed masz za nic w porónaniu z 1-2 Chrisa?535 pisze:Chłopaki. Zróbcie po cztery głębokie oddechy, przeczytajcie jeszcze raz co ja tam napisałem i wróćcie przeprosić. Abstrahując już od tego, że ani Grave, ani Entombed nie mają startu do Autopsy.
- flow
- postuje jak opętany!
Do jedynki Grave masz jakis avers? Nie pokazuj się na rynku :)535 pisze:Po roku 1992.flow pisze:Stary jakże, stary poczciwy Into the Grave,You'll Never See... i pierwszaki Entombed masz za nic w porónaniu z 1-2 Chrisa?535 pisze:Chłopaki. Zróbcie po cztery głębokie oddechy, przeczytajcie jeszcze raz co ja tam napisałem i wróćcie przeprosić. Abstrahując już od tego, że ani Grave, ani Entombed nie mają startu do Autopsy.
amator kurwa :)
Ostatnio zmieniony 16-11-2013, 19:02 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- flow
- postuje jak opętany!
Dokładnie , kawał srogiej muzy! Ale to już nie to jak drzewiej, wiesz o co biega!Alkoholokaust pisze:Ale Soulless i Wolverine Blues to też nie byle chuj.
-
535
EEE tam. Nie strasz. Nie strasz. Bo się wiesz co. Ni chuja się nie dogadamy przy takim podejściu, czytaniu i rozumieniu. Wmawiasz jak w żyda chorobę.flow pisze: Do jedynki Grave masz jakis avers? Nie pokazuj się na rynku :)
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Rozluźnij pośladki chłopcze:)flow pisze:Na bank jesteś srogi, w sumie to aż się w porywach przestraszyłem jednak ogarnij i zrozum ,że Autopsy po klasycznych płytach nie każdemu robią dobrze.SCREAMBLOODYGORE pisze:
- flow
- postuje jak opętany!
Ale po kij te marne teksty, każdy wie , że posiadasz Autopsy na winylu dlatego jesteś srogi. Po kij ta napinka, to tylko rozmowa na temat kapeli , masz jakiś problem odnośnie?SCREAMBLOODYGORE pisze:Rozluźnij pośladki chłopcze:)flow pisze:Na bank jesteś srogi, w sumie to aż się w porywach przestraszyłem jednak ogarnij i zrozum ,że Autopsy po klasycznych płytach nie każdemu robią dobrze.SCREAMBLOODYGORE pisze:
- flow
- postuje jak opętany!
Wiesz, mamy nieco inne podejście do death metalu, Autopsy to dobry band ale bez przesady!535 pisze:EEE tam. Nie strasz. Nie strasz. Bo się wiesz co. Ni chuja się nie dogadamy przy takim podejściu, czytaniu i rozumieniu. Wmawiasz jak w żyda chorobę.flow pisze: Do jedynki Grave masz jakis avers? Nie pokazuj się na rynku :)