ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ULVER
głupie pytanie
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- grot
- weteran forumowych bitew
DOS z radości aż skasował z fb info o płycie z Sunn, typowe kobiece niezdecydowanie ;)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
-
- mistrz forumowej ceremonii
pograłby sobie Kris znowu z Danielem Cardoso fajnego rocka,zaprosiłby go do Ulver nawet,ile można płakać I być smutnym chujem.Ten zespół potrzebuje kopa w dupe,świeżej krwi,wyjebać artystów,zaprosić na pokład fanów Danzig i Jacka Danielsa i będzie się kręcić..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
- zahartowany metalizator
ja im ustawie brzmienie gitar[V] pisze:pograłby sobie Kris znowu z Danielem Cardoso fajnego rocka,zaprosiłby go do Ulver nawet,ile można płakać I być smutnym chujem.Ten zespół potrzebuje kopa w dupe,świeżej krwi,wyjebać artystów,zaprosić na pokład fanów Danzig i Jacka Danielsa i będzie się kręcić..
-
- świeżak
Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post.
Nie wierzę w to co czytam. Wszechmocne Słońńce, po wspaniałym albumie jakim jest M&D i dwóch fenomenalnych live'ach chce nagrać kolaborację z WILKAMI?! Czy naprawdę nie przesłuchali dobrze CUTWOODeD? Czy naprawdę nie słyszą że ta pedeliada do nich nie pasuje? No nic, wyjdzie to się posłucha bo tylko głupi skreśla zawczasu takie rzeczy, no ale sceptyczny jednak jestem.
BTW - jak ktoś narzeka na chujowe wydanie chujowego Messe to może sobie ładny boksik kupić:
http://jester-records.com/ulver/ulver.html
Gówno niby dalej gównem pozostanie, ale może komuś w skórzanym boksie będzie mniej śmierdzieć.
Nie wierzę w to co czytam. Wszechmocne Słońńce, po wspaniałym albumie jakim jest M&D i dwóch fenomenalnych live'ach chce nagrać kolaborację z WILKAMI?! Czy naprawdę nie przesłuchali dobrze CUTWOODeD? Czy naprawdę nie słyszą że ta pedeliada do nich nie pasuje? No nic, wyjdzie to się posłucha bo tylko głupi skreśla zawczasu takie rzeczy, no ale sceptyczny jednak jestem.
BTW - jak ktoś narzeka na chujowe wydanie chujowego Messe to może sobie ładny boksik kupić:
http://jester-records.com/ulver/ulver.html
Gówno niby dalej gównem pozostanie, ale może komuś w skórzanym boksie będzie mniej śmierdzieć.
- grot
- weteran forumowych bitew
nazbyt ostra krytyka CUTWOODeD
ja tam jestem dobrej myśli, może zakapturzeni pozwolą wpuścić trochę odżywczego powietrza do muzyki Ulver
ja tam jestem dobrej myśli, może zakapturzeni pozwolą wpuścić trochę odżywczego powietrza do muzyki Ulver
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
-
- świeżak
Nie uważam żeby była nazbyt ostra. Przy reszcie White odstaje jak brzuch Kalisza.
Co do drugiej części wypowiedzi - no na pewno wpuszczą, ale to trochę jak ze sprzątaniem gówna ręką - będzie czyściej, ale łapa ujebana. Tu naprawdę nie chodzi żeby Ulver miał lepiej, tylko żeby Sunn nie miało gorzej. A - szczerze mówiąc - przy aktualnej formie obu zespołów to trochę jakby Mayhem miało nagrywać z Northern Plague.
Co do drugiej części wypowiedzi - no na pewno wpuszczą, ale to trochę jak ze sprzątaniem gówna ręką - będzie czyściej, ale łapa ujebana. Tu naprawdę nie chodzi żeby Ulver miał lepiej, tylko żeby Sunn nie miało gorzej. A - szczerze mówiąc - przy aktualnej formie obu zespołów to trochę jakby Mayhem miało nagrywać z Northern Plague.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
jeszcze nagraj wokale i napisz tekstyvicek pisze:ja im ustawie brzmienie gitar[V] pisze:pograłby sobie Kris znowu z Danielem Cardoso fajnego rocka,zaprosiłby go do Ulver nawet,ile można płakać I być smutnym chujem.Ten zespół potrzebuje kopa w dupe,świeżej krwi,wyjebać artystów,zaprosić na pokład fanów Danzig i Jacka Danielsa i będzie się kręcić..
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: