akurat to nie jest klawiszowe intro , tylko sampel słynnego utworu symfonicznego , riven tego mnie nauczyłBonecrusher pisze:Baphomet's Throne - best klawiszowe intro ever. Siarka, dym i zUo.
SAMAEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: SAMAEL
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Uwielbiam ten krązek. Zamiast Nokii słysze organki Casio takie dla dzieci, ale to nie zmienia faktu, że ten materiał w 1996 był bardzo nowatorski i moim zdaniem świetnie sie broni do dziś.HAL_9000 pisze:Jeżeli chodzi o dyskotekę, to pewnie macie rację.
Ale generalnie rzecz biorąc to jebać.
Szkoda tylko, że "Passage" tak spieprzyli tymi melodyjkami rodem z wczesnych modeli Nokii, bo mimo wszytko ta płyta ma w sobie potencjał magnetara.
-
- weteran forumowych bitew
Dokładnie tak.Harlequin pisze:Uwielbiam ten krązek. Zamiast Nokii słysze organki Casio takie dla dzieci, ale to nie zmienia faktu, że ten materiał w 1996 był bardzo nowatorski i moim zdaniem świetnie sie broni do dziś.HAL_9000 pisze:Jeżeli chodzi o dyskotekę, to pewnie macie rację.
Ale generalnie rzecz biorąc to jebać.
Szkoda tylko, że "Passage" tak spieprzyli tymi melodyjkami rodem z wczesnych modeli Nokii, bo mimo wszytko ta płyta ma w sobie potencjał magnetara.
Grrrówno!
-
Z tym Passage już nic nie rozumiem, ta płyta jest kompletnie niesłuchalna, jak zresztą cały Samael od niej włącznie wzwyż. Może trzeba było się załapac na premierę, to percepcja by była inna, nie wiem. Aż sobie chyba musze powtórzyć, bo szczerze nie rozumiem spustów nad tym wymęczonym, casioidalnym... czymś.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś odpala to teraz i zaczyna się jarać. Nie znam takich przypadków.
Grrrówno!
-
- postuje jak opętany!
ja sie nie jaralem ta kiepska plyta nawet w dniu premiery. Samael - tylko 3 pierwsze LP. Reszta do pieca.Plasfodeur pisze:Ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś odpala to teraz i zaczyna się jarać. Nie znam takich przypadków.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Era One & Lesson in Magic #1 im sie jeszcze udało i cover Depeszów ;)Lurtz pisze:Samael - tylko 3 pierwsze LP. Reszta do pieca.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- flow
- postuje jak opętany!
Jarać się Samaelem po Rebellion to jak podniecać się Sepulturą bez Maxa.
-
zajebista płyta. ostatnia tego zespołu którą mam i lubięBaton pisze:Z tym Passage już nic nie rozumiem, ta płyta jest kompletnie niesłuchalna, jak zresztą cały Samael od niej włącznie wzwyż. Może trzeba było się załapac na premierę, to percepcja by była inna, nie wiem. Aż sobie chyba musze powtórzyć, bo szczerze nie rozumiem spustów nad tym wymęczonym, casioidalnym... czymś.
-
"Eternal" to także bardzo fajny materiał, właśnie sobie zapuściłem. Wyprany z metalu, rockowy wręcz, przebojowy krążek.
Grrrówno!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- evildead
hehe wczoraj sobie odpaliłem na biegi i "się jarałem" :DDPlasfodeur pisze:Ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś odpala to teraz i zaczyna się jarać. Nie znam takich przypadków.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
Szło mi o kogoś, kto słucha tej płyty pierwszy raz. Ja znam od premiery i jaram się po dziś dzień ;)evildead pisze:hehe wczoraj sobie odpaliłem na biegi i "się jarałem" :DDPlasfodeur pisze:Ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś odpala to teraz i zaczyna się jarać. Nie znam takich przypadków.
Grrrówno!
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pewnie by dopasować do nowej muzyki ;-)
- vicek
- zahartowany metalizator
rozwijają się
-
- uglak
mam nadzieje, ze bylo za darmo... fatalny projektzawlekacz pisze:nowe logo
po co?
Guilty of being right
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Harlequin
Przy czym "III sides to every story" to album wysmienity, a samael do wysokiej formy juz chyba nigdy nie wroci.zawlekacz pisze:ta sama czcionka? :)