O tak. Ja mógłbym dołączyć pod słynnym i zapewne wielu kolegom znanym Uniwersyteckim Szpitalem Dziecięcym w Prokocimiu. Stawiam się, na każde wezwanie.Sybir pisze:Piesza czy autokarowa? To kwestia kluczowa z logistycznego punktu widzenia.
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ŚCIANA PŁACZU
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lykantrop pisze:Rowerowa na rowerach marki Wigry 3.
Kurde, taki rower mi podprowadzili jeszcze jak byłem w podstawówce.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Mnie zajebali Pelikana z piwnicy.
-
- w mackach Zła
Pelikan to był zajebisty rower, mógł złozyć sie w pół, miał reflektor na dynamo i w ogóle :)
Mi z kolei, ukradziono sprzed klatki, wspaniały rower Jubilat 2. Potem okazało się, że maszynę widziano u "kolegi", który mieszkał blok obok. Jebana patologia.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
I 3 przerzutki. To był model PELIKAN UNIWERSAL, szczyt szpanu w latach 80 :)Tarpaulin pisze:Pelikan to był zajebisty rower, mógł złozyć sie w pół, miał reflektor na dynamo i w ogóle :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jakie przerzutki? Bez jaj.
- Lykantrop
Universale to były modele produkowane na eksport, bardziej bajeranckie niż wersje dla przeciętnych śmiertelników. Dziadek popierdalał po ten rower kilkaset km do centrali w Bydgoszczy, żeby po znajomości wykupić model tego cacka :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Pelikan piękna sprawa, aż mi się łezka w oku zakręciła, ja miałem różowego:) bardzo wypadkowy był, krew z kolan się lała nieraz;)
-
- weteran forumowych bitew
to chyba była Kama jeżeli mnie pamięć nie myli... w krwisto-czerwony kolorze....Tarpaulin pisze:Pelikan to był zajebisty rower, mógł złozyć sie w pół, miał reflektor na dynamo i w ogóle :)
- COFFIN
- Lykantrop
Najlepsze były komarki z ROMETu, które nawet przy maksymalnej prędkości były wolniejsze od rowerów :D
-
- w mackach Zła
Były Wigry 3, potem był szał na BMX-y, jeszce później przyszedł czas na górale.
Trendy były jak w blekmetalu ;)
Trendy były jak w blekmetalu ;)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Miałem BMX'a z Rometu i to był kawał prawdziwej stali nie do zajebania. Pamiętam, że jak go dostałem to byłem za mały żeby go znieść po schodach z parteru w wieżowcu, więc go z nich zrzucałem po czym zlatywałem na dół, prostowałem kierownicę i szedłem jeździć. Z tym jeżdżeniem też na początku nie było lekko, bo nie dotykałem nogami do ziemi, więc jeździłem bez przerwy póki się nie wyjebałem a potem musiałem prosić ludzi żeby mnie popchnęli, bo nie byłem w stanie sam wystartować ;DDD.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- COFFIN
Najlepsze były motorynki;) Jak ktoś w ogóle to pamięta;)Lykantrop pisze:Najlepsze były komarki z ROMETu, które nawet przy maksymalnej prędkości były wolniejsze od rowerów :D
:DNerwowy pisze:Miałem BMX'a z Rometu i to był kawał prawdziwej stali nie do zajebania. Pamiętam, że jak go dostałem to byłem za mały żeby go znieść po schodach z parteru w wieżowcu, więc go z nich zrzucałem po czym zlatywałem na dół, prostowałem kierownicę i szedłem jeździć. Z tym jeżdżeniem też na początku nie było lekko, bo nie dotykałem nogami do ziemi, więc jeździłem bez przerwy póki się nie wyjebałem a potem musiałem prosić ludzi żeby mnie popchnęli, bo nie byłem w stanie sam wystartować ;DDD.
'Come the Blessed Madness'
-
COFFIN pisze:Najlepsze były motorynki;) Jak ktoś w ogóle to pamięta;)Lykantrop pisze:Najlepsze były komarki z ROMETu, które nawet przy maksymalnej prędkości były wolniejsze od rowerów :D
Motorynki były zajebiste ;-)
- Dipsychia
- rozkręca się
miałam taką, dostałam na komunię, hyhy ;) pelikan też się składał, a kama była jednak trochę większa.SCREAMBLOODYGORE pisze:to chyba była Kama jeżeli mnie pamięć nie myli... w krwisto-czerwony kolorze....Tarpaulin pisze:Pelikan to był zajebisty rower, mógł złozyć sie w pół, miał reflektor na dynamo i w ogóle :)

- Dipsychia
- rozkręca się
nom, zwinne bydlę jak dla 9latki :) pierwszy wypadek jednak na ogarze zaliczyłam, jako pasażer :PNasum pisze:Motorynki były zajebiste ;-)COFFIN pisze:Najlepsze były motorynki;) Jak ktoś w ogóle to pamięta;)Lykantrop pisze:Najlepsze były komarki z ROMETu, które nawet przy maksymalnej prędkości były wolniejsze od rowerów :D

- manieczki
To już prawie rok - skarp :-(
Konfigurator - parę miechów
Marian - parę miechów
Marian - parę miechów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
PAMIĘTAMY! :-Dmanieczki pisze:To już prawie rok - skarp :-(
Marian - parę miechów
all the monsters will break your heart