KOMPLETNIE RANDOMOWA KAPELA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
vicek
- zahartowany metalizator
Re: KOMPLETNIE RANDOMOWA KAPELA
co to za kapela ???
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Death Angel albo Dark Angel.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- krz63
- weteran forumowych bitew
Wokale Sonneillona rozkurwiają, mocne 11/10
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Czy Wszechpotezna Arachnofobia wyda ten bdb Zespol????:-(
this is a land of wolves now
- trup
DBD Angel o)))))Lykantrop pisze:Death Angel albo Dark Angel.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Przecież już to wyszło! Mam wszytkie wydaniaaa!!! BDB muzyka!!!! :-))))Riven pisze:Czy Wszechpotezna Arachnofobia wyda ten bdb Zespol????:-(
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
ZłyPan
Napiszę do Nich maila płynną angielszczyzną, żeby przygotowali specjalną Setlistę z tych znakomitych EPek,kiedy będą grali U Bazyla albo w Progresji. Hehe, ciekawy jestem ile wódki i piwa pójdzie!!!:-)))
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
nie zapominaj o bitej śmietanie???:-)))
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Setlista może być tylko jedna, Too Extreme!ZłyPan pisze:Napiszę do Nich maila płynną angielszczyzną, żeby przygotowali specjalną Setlistę z tych znakomitych EPek,kiedy będą grali U Bazyla albo w Progresji. Hehe, ciekawy jestem ile wódki i piwa pójdzie!!!:-)))
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jesteś bardzo niemiły i nigdy nie nauczysz się zasad kultury i dobrego wychowania. Ja piję od serca dla serca i prawdziwych bdb przyjaciół których mam wszędzie!!!:-)
I pamiętajcie, że nigdy nie da wam dziewczyna tego co klocki lego!!!:-)
I pamiętajcie, że nigdy nie da wam dziewczyna tego co klocki lego!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
ZłyPan
Ale do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć. Jakby Arystoteles to widział, toby niechybnie powiesił sie z żalu i nikt już nie poznałby Jego dzieł, które żyją w sercach bdb kolegów od serca!!!!:-))) Jakie to polskie...
- Triceratops
Mam wszystkie plyty ale najbardziej cenie demo
woodpecker from space
- Gore_Obsessed
ALE O KOGO CHODZIII!!???
To może ja napiszę o kompletnie randomowej kapeli z Metal Archives, a użytkownicy spróbują zgadnąć o kogo chodzi?
Ok? Zaczynamy!
Hiszpański tercet grający heavy metal. Zespół założony w '89 roku w Barcelonie. Dwie płyty na koncie nagrane w sporym odstępie czasu. Obie w czteroosobowym składzie. W międzyczasie zmiana na stanowisku basisty. Do znalezienia w kilkadziesiąt sekund. Zwycięzca dostanie egzemy odbytu. CZAS START!
To może ja napiszę o kompletnie randomowej kapeli z Metal Archives, a użytkownicy spróbują zgadnąć o kogo chodzi?
Ok? Zaczynamy!
Hiszpański tercet grający heavy metal. Zespół założony w '89 roku w Barcelonie. Dwie płyty na koncie nagrane w sporym odstępie czasu. Obie w czteroosobowym składzie. W międzyczasie zmiana na stanowisku basisty. Do znalezienia w kilkadziesiąt sekund. Zwycięzca dostanie egzemy odbytu. CZAS START!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Powiedzialbym ze Mago de Oz ale oni nagrali z 80 plyt;-)Gore_Obsessed pisze: ↑01-01-2022, 17:53ALE O KOGO CHODZIII!!???
Ok? Zaczynamy!
Find your flow
- Gore_Obsessed
Skorzystaj z opcji "Advanced search". Nie chcesz tej egzemy?
Only SŁUCHANIE płyt is real!