już nie przesadzaj. wiadomo, że jak był Bonny, Maniek, Morf czy Warcrimer, to było lepiej, ale do całkowitej chujni jeszcze daleko.Lykantrop pisze:Chyba powoli zaczynam rozumieć słowa Mariana o postępującej chujni na forum. Początek końca czy jak? Tutaj już gadać z kim nie ma, kurwa mać.
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŚCIANA PŁACZU
-
a wg mnie bardzo blisko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
zostało kilkunaście osób z którymi można wymienić parę sensownych uwag. mnie to wystarcza. a że nie każdy ma taki talent i pasję do pisania o muzyce jak większość z tych, którzy odeszli? trzeba się chyba z tym pogodzić.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Morph akurat od jakiegos czasu zbyt wiele do dyskusji nie wnosil. Moze pora na odbrazowienie niektorych tutejszych bozkow? :D
-
no może, ale każdy post takiego np. Mańka czytałem z dużą przyjemnością. z kolei Maria fantazjował, że ja pierdolę i był niesamowitym megalomanem, ale też się to czytało zajebiście :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
dla mnie najbardziej wartosciowe tematy to: ksiazki (tutaj dzieje sie najwiecej ciekawego) / gry / scifi i pochodne. o muzyce i tak nie lubie czytac bo ja wiem najlepiej co jest dobre. inaczej tylko sie frustruje jak czytam te herezje wypisywane na temat pana wongravena i jego sztuki!!!!!!!!!!:-(
this is a land of wolves now
-
wiadomo że dyskusje o wszystkim i o niczym najlepsze :D
- Riven
- Kontakt:
no ja sie bardzo duzo wartosciowych rzeczy dowiedzialem z tematu o ksiazkach, bardzo sobie cenie. trzeba tez sie bedzie w koncu zabrac za ten blog moonfire'a (?)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Manka zawsze sie swietnie czytalo, ale Marian od dluszego czasu przynudzal.Heretyk pisze:no może, ale każdy post takiego np. Mańka czytałem z dużą przyjemnością. z kolei Maria fantazjował, że ja pierdolę i był niesamowitym megalomanem, ale też się to czytało zajebiście :)
- Riven
- Kontakt:
jego post o ptaszkach i lesie w temacie o satyricon byl jednakowoz arcydzielem :D
-
tak czy inaczej niesamowite i niezwykle szczegółowe opowieści o wyprawach na rowerze po płyty to kult :D
no ale to był koleś który pamiętał dokładnie wszystko ze swojego życia od czasów niemowlęctwa... drugiego takiego nie będzie :D
no ale to był koleś który pamiętał dokładnie wszystko ze swojego życia od czasów niemowlęctwa... drugiego takiego nie będzie :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Nie chcialo mi sie nawet tego czytac. Dyskusja o Now, Diabolical nieporownywalnie lepsza, zwlaszcza z perspektywy czasu ;)Riven pisze:jego post o ptaszkach i lesie w temacie o satyricon byl jednakowoz arcydzielem :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Drugiego juz nie, ale trzeci sie moze kiedys pojawic.Heretyk pisze:tak czy inaczej niesamowite i niezwykle szczegółowe opowieści o wyprawach na rowerze po płyty to kult :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Bez przesady, cały czas pojawi się jakaś tam perełka wrzucona przez kogoś. Choćby dla takich pojedynczych postów warto sprawdzać forum. Wolę takie coś niż ciągłe pajacowanie niektórych ;)
The madness and the damage done.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Idzie zima, chrust trzeba zebrać, rodziny ogrzać i jeść im dać, a nie łkać.
Ja pierdzielę, wychodzą z Was nastroje zbliżone do Rynku Kleparskiego. Idźcie na spacer, może nawet spotkacie misia.

edit
Zdjęcie wykonałem dzisiaj o 15:26, więc macie przekaz niemal "na żywo".

edit
Zdjęcie wykonałem dzisiaj o 15:26, więc macie przekaz niemal "na żywo".
- Zenek
- weteran forumowych bitew
płaczecie jak banda emo kidsów.
Zamiast postować, to płaczą, że komuś już się nie chce udzielać.
Nie lepiej napisac jakiegoś porządnego posta? Spójrzcie jak wyglada ten nowy wpis o Blonde on Blonde Boba Dylana w encyklopedii i bierzcie przykład z Batona.
Zamiast postować, to płaczą, że komuś już się nie chce udzielać.
Nie lepiej napisac jakiegoś porządnego posta? Spójrzcie jak wyglada ten nowy wpis o Blonde on Blonde Boba Dylana w encyklopedii i bierzcie przykład z Batona.

-
daj spokój, nikt tu nie płacze, z tego co widzę :) no, prawie nikt
- nicram
Oł je, oł je, oł, jeeee. Tako rzecze Kurt - największy pajac forum Masterful! :-DKurt pisze:Bez przesady, cały czas pojawi się jakaś tam perełka wrzucona przez kogoś. Choćby dla takich pojedynczych postów warto sprawdzać forum. Wolę takie coś niż ciągłe pajacowanie niektórych ;)
all the monsters will break your heart
- nicram
Morfeo muzycznie obciągał trockiemu, tym niemniej ceniłem jego uwagi na temat dobrego alkoholu. Nie da się ukryć, że to chodząca enycklopedia w tym zakresie.0ms pisze:Morph akurat od jakiegos czasu zbyt wiele do dyskusji nie wnosil. Moze pora na odbrazowienie niektorych tutejszych bozkow? :D
Dokładnie. Maria i Drone pisali bardzo fajne elaboraty na każdy temat. Duże poczucie humoru, dystans i duża strata dla forume. Może Plastek jakoś ich zastąpi? :-)Heretyk pisze:no może, ale każdy post takiego np. Mańka czytałem z dużą przyjemnością. z kolei Maria fantazjował, że ja pierdolę i był niesamowitym megalomanem, ale też się to czytało zajebiście :)
all the monsters will break your heart