Nie przeżywam, tak jakoś mi się napisało z grubej rury od razu :/Heretyk pisze: oczywiście, masz całkowitą rację. w ogóle to ciagłe porównywanie wszystkiego ze wszystkim (nawet rzeczy skrajnie od siebie odległych) jest dość męczące i bezsensowne, z tym że wydaje mi się, iż tego typu teksty są zwykle pisane z przymrużeniem oka i nie trzeba tego aż tak przeżywać.
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
Re: VOIVOD
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja tam wielkim wyznawcą VOIVOD nie jestem, właściwie połowy ich wydawnictw nie lubie, ale jak czytam, że Killing Technology ma słabe brzmienie, to jakoś tak dziwnie się czuje. Może to starość? Ta płyta brzmi tak jak powinna brzmieć. Tylko tyle i aż tyle.
-
535
Żartowniś z Ciebie.Zenek pisze:I tak się będą wkurwiac, na tym polega trollowanie ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ano. trolling trollingiem, ale to przeciez zwykle bzudry, zreszta nawet ich autor sie powoli z nich wycofuje hehehAroHien pisze:(..) jak czytam, że Killing Technology ma słabe brzmienie, to jakoś tak dziwnie się czuje
this is a land of wolves now
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Kto tutaj wypisuje takie bzdury odnośnie brzmienia "Killing Technology"!!!???Riven pisze:ano. trolling trollingiem, ale to przeciez zwykle bzudry, zreszta nawet ich autor sie powoli z nich wycofuje hehehAroHien pisze:(..) jak czytam, że Killing Technology ma słabe brzmienie, to jakoś tak dziwnie się czuje
- Riven
- Kontakt:
Nie chce kapowac bo jak Ci powiem bede go mial na sumieniu potem!!!!:-(
-
Death in another way
Ok-sam sprawdzę i go zrugam!!!:-)))Riven pisze:Nie chce kapowac bo jak Ci powiem bede go mial na sumieniu potem!!!!:-(
-
535
Dobrze pamiętam czas, gdy uważałem, że Angel Rat kompletnie nie ma pierdolnięcia.
Z rozrzewnieniem wspominam moment, gdy stwierdziłem, że maszynka do golenia jest bardzo ważna w życiu każdego człowieka.
Z rozrzewnieniem wspominam moment, gdy stwierdziłem, że maszynka do golenia jest bardzo ważna w życiu każdego człowieka.
- Zenek
Na temat Angel Rat to ja nic złego nie napiszę, kocham bezgranicznie. Dużo Rushów słychać. ;)
A co do Killing Technology to kawałki mają pierdolnięcie, tylko produkcja płyty nie ma. Chyba napisałem wyraźnie...nigdy nie napisałem, że to gówniany album czy coś. Zgadzam się z Gunmanem. Zresztą żeby nie było, nie piszę o mptrójkach ani nic. Tornado to jeden z najlepszych numerów ever.

A co do Killing Technology to kawałki mają pierdolnięcie, tylko produkcja płyty nie ma. Chyba napisałem wyraźnie...nigdy nie napisałem, że to gówniany album czy coś. Zgadzam się z Gunmanem. Zresztą żeby nie było, nie piszę o mptrójkach ani nic. Tornado to jeden z najlepszych numerów ever.

- Riven
- Kontakt:
Kto nie przeprowadził wywiadu z awayem i nie palił skręta ze snakiem ten nie jest prawdziwym fanem voivod - ale widzę, że się wyrabiasz i jesteś na dobrej drodze, także props
-
535
O cholera. Ja wykonałem z nimi jedynie tradycyjnego niedźwiadka. Z Awayem takiego lekkiego, bo bałem się, że pomnę chłopa.Riven pisze:Kto nie przeprowadził wywiadu z awayem i nie palił skręta ze snakiem ten nie jest prawdziwym fanem voivod...
Otóż to.Zenek pisze:Tornado to jeden z najlepszych numerów ever.
- Riven
- Kontakt:
Jeśli chodzi o imprezy to goście z voivod są totalnymi mistrzami. Eternal respect.
- Riven
- Kontakt:
Slucham wlasnie TORNADO i uwazam, ze produkcja tej plyty jest absolutnie perfekcyjna. Brud, smierc, kosmos. Kurwa mac. Nie mam slow. W nastepnym wywiadzie wypytam o Stanisława Lema, jak nie znaja to wpierdol.
-
535
Zenku, ale napisz mi jaka tu jest produkcja i przestrzeń, Kolego Gunman też proszę uprzejmie.Zenek pisze:Na temat Angel Rat to ja nic złego nie napiszę, kocham bezgranicznie. Dużo Rushów słychać. ;)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
kto nie przybil piatki blackyemu a przeprowadzil wywiad z awayem i palil skreta ze snakiem ten pozerRiven pisze:Kto nie przeprowadził wywiadu z awayem i nie palił skręta ze snakiem ten nie jest prawdziwym fanem voivod - ale widzę, że się wyrabiasz i jesteś na dobrej drodze, także props
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Gunman
Uprzejmie informuje iż nie jestem przygotowany do lekcji, proszę o niski wymiar kary.535 pisze:Zenku, ale napisz mi jaka tu jest produkcja i przestrzeń, Kolego Gunman też proszę uprzejmie.
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
:DRiven pisze: W nastepnym wywiadzie wypytam o Stanisława Lema, jak nie znaja to wpierdol.
- Riven
- Kontakt:
wrocilem dzis do 2 rzeczy ktore przez ostatnie 4 miesiace strasznie zaniedbalem - biegania i sluchania voivod. odpoczynek od nowego albumu zrobil mu zajebiscie - slucham z radoscia porownywalna tylko do kontemplacji najnowszego opus magnum pana Wongravena. baletobdbplyta!
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
A mnie ostatnio poniewiera Dimension Hatröss, budzi we mnie jakieś niespożyte pokłady energii.
support music, not rumors
- Riven
- Kontakt:
dziwnym nie jest. ale to jest album, ktory mozna postawic obok islands king crimson, wiec o czym tu mowa ;).
a w ogole to - czy Voivod koncertuje w tym roku w Europie?! kurwa, oby nie bylo za pozno , kompletnie nie sledzilem
---
2013.11.29 Théâtre Petit Champlain, Québec, Québec, Canada
2013.11.30 Salle Rolland-Brunelle, Joliette, Québec, Canada
nie no, troche za daleko jednak.
a w ogole to - czy Voivod koncertuje w tym roku w Europie?! kurwa, oby nie bylo za pozno , kompletnie nie sledzilem
---
2013.11.29 Théâtre Petit Champlain, Québec, Québec, Canada
2013.11.30 Salle Rolland-Brunelle, Joliette, Québec, Canada
nie no, troche za daleko jednak.