Zaśmiecanie umysłu...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: Zaśmiecanie umysłu...
Kiedy zobaczyłem ten temat, myślałem że treść postów będzie zgoła inna. Zabawne, ale od drugiej strony doszliście właśnie do tego miejsca, o którym myślałem.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Po wizycie u starej non stop mam we łbie ten numer -
Kurwa mać.
Kurwa mać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
ładny kawałek ;)Lykantrop pisze:Po wizycie u starej non stop mam we łbie ten numer -
Kurwa mać.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nie ma nic złego w tym, że jakaś głupia czy wręcz irytująca melodia wpadnie w ucho, zaczyna krążyć w głowie, aż nagle łapiemy się na tym że zaczynamy ją nucić, lub wyostrzać słuch, gdy ponownie się pojawia. Najlepsze lekarstwo to zmierzyć się z nią twarzą w twarz - na spokojnie przesłuchać sobie kilka razy, pozbywając się wcześniej nabytych uprzedzeń. Powinno przejść, a przynajmniej przestać irytować.Silent_Sea pisze:ładny kawałek ;)Lykantrop pisze:Po wizycie u starej non stop mam we łbie ten numer -
Kurwa mać.
Swoją drogą analogiczna metoda "mierzenia się z własnymi demonami" działa w wielu innych przypadkach.
- megawat
Ja pierdolę, po co ja to, kurwa, włączałem!?!?!
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
Są. Niekoniecznie przeszkadzają;] Kwestia etapu i osobowości, chorób współwystępujacych itd.;]NihilSubSole pisze:to jest jakiś tam objaw pewnego rodzaju nerwicy natręctw chyba. coś w tym stylu. kiedyś o tym trochę czytałem. tak samo mogą ci się przyczepić jakieś głupie myśli, nazwy, powiedzenia itp. powtarzane w głowie w nieskończoność. chujowa sprawa. kiedyś mi się zdarzało, teraz już nie.
Eee, demonizujesz. To zupełnie normalne zjawisko (tzw. "earworms"). Owszem, może ono być wtórne do patologii wynikającej z zaburzeń obsesyjno-kompulsyjnych albo jakiegoś urazu mózgu, ale samo w sobie nie jest niczym złym. O "nerwicy natręctw" (trochę przestarzałe określenie) mówimy, gdy kompulsje przeszkadzają nam w codziennym życiu w znacznym stopniu.
Być może zechcesz zajrzeć do krótkiej notki na wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Earworm . Z podanej w źródłach literatury polecam "Muzykofilię" Sacksa i to nie tylko w kwestii omawianego zjawiska.
Do tematu
Kurwa usłyszałem pierwszy raz jak miałem z 5 lat. Od tego czasu wraca i wraca i wraca...
-
- postuje jak opętany!
motyw od 0:51 regularnie tłucze mi się po głowie, od kiedy usłyszałem go w reklamie jakiegoś piwa wiele lat temu (reklamował je chyba Jagielski). Ale w porównaniu do innych moich earwormów, ten jest dość przyjemny.
-
- postuje jak opętany!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
oj kurwa ostatnio kilka dni z życia wyjęła mi pioseneczka lecąca na koniec bajki "Pora na przygodę":
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- postuje jak opętany!
niech to, kurwa, przestanie! :-[[[[[
- hcpig
^ Country w wersji PL :/
Dzisiaj kliknąłem z ciekawości bo Wybiórcza lansowała to jako antypolski kawałek i kurwa teraz żałuję, mam nadzieję że do jutra da mi spokój:
Dzisiaj kliknąłem z ciekawości bo Wybiórcza lansowała to jako antypolski kawałek i kurwa teraz żałuję, mam nadzieję że do jutra da mi spokój:
Yare Yare Daze
-
No co Ty jedynie dziewczyna w pyte !hcpig pisze:^ Country w wersji PL :/
- Lykantrop
"Chte byt Twoja diwka, chce z Tobo pit pivka" - ideał kobiety :Dhcpig pisze:^ Country w wersji PL :/
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- hcpig