oj niegrzeczny jesteś ciołku jedenPlastek pisze:Pociągnij wieprzu.
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
BOLEK
- weteran forumowych bitew
Re: VOIVOD
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ano jestem wieprzu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
BOLEK
-Wie pan, że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie.
Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie!
niech pan stąd wyjdzie, bo ja nie mogę na pana patrzeć, bydlaku.
Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie!
niech pan stąd wyjdzie, bo ja nie mogę na pana patrzeć, bydlaku.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Plastek
- Kontakt:
Ty nie jesteś czlowiekiem kulturalnym, ty jesteś wieprzem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
BOLEK
szkoda mych słów baranie
Ostatnio zmieniony 19-09-2013, 09:37 przez BOLEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Plastek
- Kontakt:
Nie nazywam się Barnie. Chodzi ci o wokalistę Napalm Death wieprzu?BOLEK pisze:szkoda mych słów barnie
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
535
Przykro mi, że to tak odczytujesz. Wyrażam tylko swoje zdanie na temat muzyki, której lubię słuchać. Nie wymagam, by się ktokolwiek nim przejmował, nie obrażam się, jeżeli ktoś ma to w dupie i myśli inaczej. Poza tym, uwierz, że traktuję forum jako źródło informacji i formę zabawy (także grubsze pyskówki i prowokacje). Nie jestem nie wiadomo jakim znawcą, kilka płyt w życiu słyszałem. Kilka lubię. Niektóre bardzo. Staram się nikogo nie obrażać. Poza tym, jeżeli taki styl Cię drażni, czy nawet wkurwia, to po co czytasz te wypociny? Prowadzisz jakąś krucjatę? Myślę, że spokojnie mógłbyś się dogadać, przy dużym browarze, z każdym, kto tutaj pisze. I dobrze o tym wszyscy wiemy. Twoja "krytyczna" poza nie jest niezbędna. Częściowo się z Tobą zgadzam, częściowo nie, podobnie mam z innymi Użytkownikami. Nie ma jednej, uniwersalnej miary, chociaż Twój podział na "pedałów" i "nie pedałów", wydaje się do tego zbliżać. I tak się kręci ten "kabarecik"...Plastek pisze:Tyle, że ze mnie nie wylewa się na każdym kroku przeświadczenie o własnej nieomylności i pozowanie na niewiadomo jakiego zajebistego znawcę i konesera. A y, longinus, dr Samogwałt i reszta wesołków właśnie tak się zachowujecie.
- Plastek
- Kontakt:
Wzruszyłeś mnie tym postem...Nie wiem co powiedzieć.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
535
Nic nie mów. Ja sobie będę pisał to co mi się podoba. Ty sobie sraj na to elegancko, a życie niech płynie dalej.
- Plastek
- Kontakt:
Wiesz co, nalałem sobie lampkę czerwonego wina, puściłem XIII. století i myślę o tobie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
535
Dobrze, że mieszkam tak daleko. Nie muszę się nerwowo oglądać za siebie, co rusz sprawdzając, czy pasek dobrze trzyma.
- Gunman
Jak włączę KT to na tle innych, poprzednio słuchanych płyt, mam wrażenie że mi coś jebło w głośnikach taki brud jest na tej płycie. To jest zamierzony efekt czy pożałowali kasy na mikrofony? A może wystarczyło je przetrzeć szmatką?
-
535
Kolega Zenek, może coś wiedzieć na ten temat. Ze swojej strony, proponuję zakup wersji winylowej. Brzmi przynajmniej dobrze.Gunman pisze:Jak włączę KT to na tle innych, poprzednio słuchanych płyt, mam wrażenie że mi coś jebło w głośnikach taki brud jest na tej płycie. To jest zamierzony efekt czy pożałowali kasy na mikrofony? A może wystarczyło je przetrzeć szmatką?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Nerwowy
+1Riven pisze:Niech mi ktoś wytłumaczy jakim trzeba być zjebem. żeby nie kumać KT. Przecież to jest kurwa perfekcja
Tornado 10/10
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
535
Trzeba być głuchym, by nie słyszeć, że strona A, Killing Technology, zgniata KAŻDY THRASH METAL, lat osiemdziesiątych.Nerwowy pisze:+1Riven pisze:Niech mi ktoś wytłumaczy jakim trzeba być zjebem. żeby nie kumać
Killing Technology, Overreaction, Tornado, Too Scared To Scream, Forgotten In Space, Ravenous Medicine, Order of the Blackguards. Przecież to jest kurwa perfekcja
Killing Technology 10/10
- Nerwowy
Noo, ja generalnie nie uznaję Slayera za thrash metal, więc wszystko się zgadza ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli Venom również nie uznajemy za thrash metal to też się zgodzę.Nerwowy pisze:Noo, ja generalnie nie uznaję Slayera za thrash metal, więc wszystko się zgadza ;).
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95