Nie z naszym to szczęściem ;)yossarian84 pisze:kasuję konto, żegnajcie!!
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: ŚCIANA PŁACZU
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, może przeceniam swoją osobę, ale mam wrażenie że odkąd zacząłem tutaj pisać, to starszym użytkownikom tego forum nagle się odechciało :-) Maria na mnie narzekał kilka razy, Warcrimer też, nie mówiąc o Adrianie czy Scaarphu i kilku innych. I gdzie oni teraz wszyscy są??!!?? Odeszli, a ja wciąż trwam!!!
koldłejw vs metal 1:0
koldłejw vs metal 1:0
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie gówno, Szerloku. ;) Po prostu królem zakładania nowych kont oraz metalowych do szpiku kości ksyw był wymieniony przeze mnie jegomość, toteż mi się skojarzyło.Zenek pisze:Dołączył w 2011, to wszyskto o Tobie mówi paniczu Self
Maria już kasowała konto chyba z trzy razy.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja się zastanawiam czy nie skasować konta. Jak się już zdecyduję, to na pewno wszystkim powiem.
Kurwa mać.
Kurwa mać.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Co tu się dzieje - czy ktoś mi może wytłumaczyć ten nagły exodus najważniejszych userów?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem o co chodzi. Ludzie, to tylko forum! Mnie paru forumowiczów ostro drażni, ale nie chcę tego forum bez nich. Obrażanie się, osobiste urazy, kasowanie kont kurwa... Metal na tym traci, a szczeniaki będą słuchać gówien. Jeszcze niech paru kluczowych spierdoli, a pozostanie tylko studiowanie archiwum w poszukiwaniu wartościowych postów.
-
Trza było Tricepsa słuchać jak encyklike zakładał a nie teraz biadolić ;)ramonoth pisze:Nie wiem o co chodzi. Ludzie, to tylko forum! Mnie paru forumowiczów ostro drażni, ale nie chcę tego forum bez nich. Obrażanie się, osobiste urazy, kasowanie kont kurwa... Metal na tym traci, a szczeniaki będą słuchać gówien. Jeszcze niech paru kluczowych spierdoli, a pozostanie tylko studiowanie archiwum w poszukiwaniu wartościowych postów.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja się tak zastanawiam, czy gwoździem do trumny paru ostatnich uciekinierów nie był "tandetny" wątek Tricepsa :)
-
nie kojarzę nawet :]
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Fakt. Kilka linków z tamtego tematu to strzał, między ślepia antychrysta. Gumka może nie wytrzymać.
- Triceratops
Och jezeli tak, to marian bedzie moim podwojnym trofeum :jupi: :hopsa: :piwo: :walikonik: :Dramonoth pisze:Ja się tak zastanawiam, czy gwoździem do trumny paru ostatnich uciekinierów nie był "tandetny" wątek Tricepsa :)
Poza tym jakich paru?
ale nie sadze, to byl stary temat w koncu, choc merytoryka wypowiedzi w temacie i kultura osobista uzytkownikow tematu faktycznie mogla stanac temu i owemu oscia w gardle. W kazdym razie Warcrimer uwielbia "Rio" Duran Duran wiec to z pewnoscia nie bylo powodem, zreszta mi mowil :D
woodpecker from space
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Mnie ujęła w tym wątku pełna wzajemna wyrozumiałość :)Triceratops pisze:
ale nie sadze, to byl stary temat w koncu, choc merytoryka wypowiedzi w temacie i kultura osobista uzytkownikow tematu faktycznie mogla stanac temu i owemu oscia w gardle.
-
Wątek jak wątek :]
- Castor
- weteran forumowych bitew
- manieczki
No i widać efekty słuchania Aura Noir i Mayhem przez Castora :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Schamiał do szpiku kości. A mówiłem, prosiłem, apelowałem - dać mu bana na temat "co teraz pijecie?" to nie, nikt mnie nie słuchał. Wychowaliście sobie mendę panowie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Nie płakałem
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.