ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ŚCIANA PŁACZU
Dziwna moda na kasowanie kont. Jak zwykle hipster Warcrimer jest wszystkiemu winny!!!! A mówiłem, żeby posłuchał Masachist i się uspokoił. Wpadł w histerię a następnie w depresję po odchudzaniu. Maria zaś czuł się niedopieszczony (manieczki epic fail), obraził się i poszedł. Dobrze, że jeszcze jest Drone i Lykantrop. Gdyby któryś z nich skasował konto nastąpiłaby niechybna implozja forum.
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie jest źle. Zauważyłem, że ostatnio nawet Triceps przestał prowokować Marię do tego stopnia, że ten wpadał w rozpacz. W ogóle jakoś tak naprawdę miło i przyjaźnie się tutaj robi, każdy poda rękę strudzonemu, przeprowadzi nawalonego Bolka z siatką trzynastu pereł przez światła, Adrian chyba naprawdę pogodził się z Dronem i wspólnie zdzielili symboliczne bachora tzw. karczychem. Marzenie Analnego Rippera się właśnie spełnia, Masterful pozostał krainą mlekiem i miodem płynącą, gdzie każdy może dyskutować na poziomie i zgodnie z zasadami savoir vivre'u zasiąść do internetowych potyczek z bdb kolegami z forum.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
Postac perkusisty z Riverside trochę temu przeczy :-)))Lykantrop pisze:Raz na wozie, raz pod wozem. Ja tam od zawsze byłem nastawiony negatywnie do krojenia i zemsty na kibicach. W sumie to od razu po latach widać - ci co kroili to obecnie wyrzutki społeczeństwa, a ci co naprawdę słuchali metalu po dziś dzień mam z nimi kontakt :DCOFFIN pisze:No dobra, ale weź już spierdalaj. <dyskusja off>
Taa...Pamiętam coś innego:PLykantrop pisze:
Bywało. Kiedyś ekipa z Wrocławia + 3city niezłą porutę zrobili
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lykantrop
A to on krajnik był? Ja ni znaju, o jego istnieniu to się dowiedziałem dopiero jak nagrywał z Hate "Lord is Avenger" i wydawał polską biblię death metalu na cdrach. Osobiście to znam tylko jednego "złodzieja", który pozostał jeszcze w klimacie. Reszta to albo kryminał albo pomywacze chodników w UK :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
nicram pisze:Dziwna moda na kasowanie kont.
Otóż to.
- Lykantrop
Tym bardziej bez powodu. Przeciez nikt znowu Marianowi nie wytykał, że kandydował na burmistrza i był spin doktorem gwiazd SLD.
- Sybir
Tylko dlatego, że o tym nie wiedziałem :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Przecież to i tak tylko forum internetowe na którym kilku pasjonatów muzyki wymienia swoje poglądy na temat tak abstrakcyjny dla przeciętnego Kowalskiego, jak muzyka metalowa. Jeśli ktoś nie ma ochoty pisać na jakiś czas, to po prostu przestaje, a nie robi z tego cyrk oznajmiając że od tej ilości postów przestaje.... trochę szkoda, ale cóż, życie toczy się dalej.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
za każdym razem jak Marian przestaje pisać to kasuje konto, nie wiem po co i w ogóle nie wiem po co admini na coś takiego pozwalają...nie prościej się wylogować i nie pisać? Jeżeli to nałóg to i tak wróci, pod nowym nickiem ;) dopiero po miesiącu wyjdzie, że to Marian ;)

-
Ostatnio był Ironmil, teraz kolej na.......????
- nicram
Obstawiam: S.O.D.O.M.; Stigmatized; Cannibal; Katjuscha...:-D
Niby nie, ale i tak mi trochę głupio, że nawrzucałem diamentowemu królowi od kastratów.Lykantrop pisze:Tym bardziej bez powodu. Przeciez nikt znowu Marianowi nie wytykał, że kandydował na burmistrza i był spin doktorem gwiazd SLD.
To będzie wiadomo po kilku chwilach. Chyba, że ON już tutaj jest.Zenek pisze: Jeżeli to nałóg to i tak wróci, pod nowym nickiem ;) dopiero po miesiącu wyjdzie, że to Marian ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Pomyliłeś Mariana z Wolfkanem chyba. Ja na jego miejscu bym to odebrał jako potwarz i przypierdolił z liścia.nicram pisze:Obstawiam: S.O.D.O.M.; Stigmatized; Cannibal; Katjuscha...:-D
- Zenek
Dołączył w 2011, to wszyskto o Tobie mówi paniczu Self
Maria już kasowała konto chyba z trzy razy.
Maria już kasowała konto chyba z trzy razy.

- nicram
Czy fan ostatniej płyty Sodom odebrałby to jako potwarz? Zadaj to pytanie przy lustrze, a potem przypierdol sobie z liścia. :-DSelf pisze:Pomyliłeś Mariana z Wolfkanem chyba. Ja na jego miejscu bym to odebrał jako potwarz i przypierdolił z liścia.nicram pisze:Obstawiam: S.O.D.O.M.; Stigmatized; Cannibal; Katjuscha...:-D
-
Może Defekator? Tez ładnie ;-)
- Lykantrop
A może po prostu GłosPiaseczna? Proste rozwiązania są najlepsze.
-
Jak to sie mówi - geniusz tkwi w prostocie
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: ŚCIANA PŁACZU
Was to wszystkich pogrzalo z tym odchodzeniem z forum.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
kasuję konto, żegnajcie!!
albo nie
albo nie