ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŚCIANA PŁACZU
Otóż to. Tym bardziej, jak mały, chudy Robert zajedzie na chatę, a później zdziwiony:)
'Come the Blessed Madness'
...albo młotkiem, siekierą, sierpem lub (tak mniej więcej trzech lat na moim osiedlu popularną) maczetą...Lykantrop pisze:Ja jestem generalnie pacyfistą, ale jak to mawiają - nie znasz dnia i godziny kiedy trzeba dać w mordę.
- Lykantrop
Kiedyś, podczas niewinnej napierdalanki w liceum, tak koleś pchnął gościa, że nadział się potylicą na hak w szatni. Żałuję, że nie miałem wtedy takiej komórki z aparatem jak dzisiaj młodzież miewa, mógłbym być polskim Euro lat 90, a denatowi przypiąłbym łatkę Deada. Również polskiego i z lat 90.535 pisze:...albo młotkiem, siekierą, sierpem lub (tak mniej więcej trzech lat na moim osiedlu popularną) maczetą...Lykantrop pisze:Ja jestem generalnie pacyfistą, ale jak to mawiają - nie znasz dnia i godziny kiedy trzeba dać w mordę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Lykantrop pisze:Kiedyś, podczas niewinnej napierdalanki w liceum, tak koleś pchnął gościa, że nadział się potylicą na hak w szatni. Żałuję, że nie miałem wtedy takiej komórki z aparatem jak dzisiaj młodzież miewa, mógłbym być polskim Euro lat 90, a denatowi przypiąłbym łatkę Deada. Również polskiego i z lat 90.535 pisze:...albo młotkiem, siekierą, sierpem lub (tak mniej więcej trzech lat na moim osiedlu popularną) maczetą...Lykantrop pisze:Ja jestem generalnie pacyfistą, ale jak to mawiają - nie znasz dnia i godziny kiedy trzeba dać w mordę.
Postanowiłem dołączyć do wielkich nieobecnych tego forum. Życzę owocnych dyskusji, emocjonujących tematów i żarliwych polemik .
- Lykantrop
Marian, tylko nie Ty!Maria Konopnicka pisze:Postanowiłem dołączyć do wielkich nieobecnych tego forum. Życzę owocnych dyskusji, emocjonujących tematów i żarliwych polemik .
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
8880 postow i tak po prostu sobie konczysz? dasz rade?:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Ja jebie, jaka dramaturgia. Mam ochotę sobie poczytać o jakimś zespole - to se wchodzę i czytam, mam o jakimś albumie coś do powiedzenia - wchodzę i piszę, jeśli nie - to nie, mam inne rzeczy do roboty. Tym bardziej jeśli jestem akurat w fazie nie-słuchania muzy, albo nic ciekawego (dla mnie) się w niej nie dzieje. To mam zaraz żegnać się i kasować konto? Luz, ludzie, to tylko forum.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
+1Mistrz pisze:Ja jebie, jaka dramaturgia. Mam ochotę sobie poczytać o jakimś zespole - to se wchodzę i czytam, mam o jakimś albumie coś do powiedzenia - wchodzę i piszę, jeśli nie - to nie, mam inne rzeczy do roboty. Tym bardziej jeśli jestem akurat w fazie nie-słuchania muzy, albo nic ciekawego (dla mnie) się w niej nie dzieje. To mam zaraz żegnać się i kasować konto? Luz, ludzie, to tylko forum.
- Self
- rasowy masterfulowicz
może ankieta?535 pisze:Ciekawe kto będzie następny? Proponuję jakieś zakłady.
ktoś to musiał napisać ;)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Eeee tam, Maria i tak za jakis czas zacznie pisać.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No dokładnie. Ale okej, niech starzy użytkownicy odpadają, niedługo przejmę to forum.Mistrz pisze:Ja jebie, jaka dramaturgia. Mam ochotę sobie poczytać o jakimś zespole - to se wchodzę i czytam, mam o jakimś albumie coś do powiedzenia - wchodzę i piszę, jeśli nie - to nie, mam inne rzeczy do roboty. Tym bardziej jeśli jestem akurat w fazie nie-słuchania muzy, albo nic ciekawego (dla mnie) się w niej nie dzieje. To mam zaraz żegnać się i kasować konto? Luz, ludzie, to tylko forum.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Czasem lubię komuś w ryj wyjebać, to w sumie fajne jest.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Heretyk napisał, że nikt mu tyle muzyki nie polecił, co Warcrimer. Ja mogę to samo powiedzieć o Marii i wróci, czy nie wróci, jego sprawa, ale za Defecation i za fotę z fosy na ostatnim koncercie Napalm Death- ukłony :)
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Ale się wzruszająco tu zrobiło :'(
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bo to w gruncie rzeczy miejsce dla kulturalnych i wrażliwych ludzi. Tak jak chciał Analny.
all the monsters will break your heart
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Aha, no to dobrze trafiłem, bdb koledzy :)
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Zenek
- weteran forumowych bitew