ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ŚCIANA PŁACZU
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no na pewno, zwłaszcza od ciebie :D :D :DCOFFIN pisze: wynalazki typy jozesrarjan w końcu dostaną w mazak przy okazji
- COFFIN
- Lykantrop
Może by Rajtuzowi nawciskać kitu, że Yossi to młodszy referent przy okienku w ZUSie, jak myślicie? Wkurwi się i sprawi, że kuc poczuje stalmoc oraz moc Wszebąda.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A o kim? Polska scena black metal już się szykuje na mnie? Jestem już na liście wrogów?? MAJĄ JUŻ MÓJ ADRES??!!??!!?!?!?!COFFIN pisze:Bohater:D Akurat nie mówiłem o sobie pierdoło.
Zapytaj lepiej czy są groźni i czy mogą zrobić nam krzywdę.yossarian84 pisze:A o kim? Polska scena black metal już się szykuje na mnie? Jestem już na liście wrogów?? MAJĄ JUŻ MÓJ ADRES??!!??!!?!?!?!COFFIN pisze:Bohater:D Akurat nie mówiłem o sobie pierdoło.
- Lykantrop
Teraz nadeszły takie czasy, że black metalowcy częściej dostają wpierdol, niż sami kogoś napierdalają, więc... Swoją drogą, Aro u Nergala też się nie popisał :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
Za bardzo żałosny jesteś dzieciaku, żeby ktoś w ogóle o tym pomyślał:Dyossarian84 pisze:
A o kim? Polska scena black metal już się szykuje na mnie? Jestem już na liście wrogów?? MAJĄ JUŻ MÓJ ADRES??!!??!!?!?!?!
To jednak inne czasy były:)) Teraz byle gówniarz jest mocny , w necie.Lykantrop pisze:Teraz nadeszły takie czasy, że black metalowcy częściej dostają wpierdol, niż sami kogoś napierdalają, więc... Swoją drogą, Aro u Nergala też się nie popisał :D
Ostatnio zmieniony 13-09-2013, 22:16 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
Panie Kolego, a było kiedyś inaczej? Pytam bez zgryźliwości, mając świadomość, że coś mogłem przegapić.Lykantrop pisze:Teraz nadeszły takie czasy, że black metalowcy częściej dostają wpierdol, niż sami kogoś napierdalają, więc...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No wiadomo, nabijanie się z metalowców to oznaka bycia żałosnym. Jest to logiczne.COFFIN pisze:Za bardzo żałosny jesteś dzieciaku, żeby ktoś w ogóle o tym pomyślał:Dyossarian84 pisze:
A o kim? Polska scena black metal już się szykuje na mnie? Jestem już na liście wrogów?? MAJĄ JUŻ MÓJ ADRES??!!??!!?!?!?!
- Lykantrop
Bywało. Kiedyś ekipa z Wrocławia + 3city niezłą porutę zrobili na jakimś punkowym koncercie w Gdyni. Miałem nawet zdjęcia z tego, ale wszystko wzięło w chuj. Generalnie kiedyś napierdalanie się było nieodłącznym towarzyszem imprez, a teraz się stało tylko rzadkim i niemiłym incydentem.535 pisze:Panie Kolego, a było kiedyś inaczej? Pytam bez zgryźliwości, mając świadomość, że coś mogłem przegapić.Lykantrop pisze:Teraz nadeszły takie czasy, że black metalowcy częściej dostają wpierdol, niż sami kogoś napierdalają, więc...
- COFFIN
To co w takim razie robisz gamoniu w takim miejscu? zaczyna wybitnie mnie wkurwiać, jak widzę te twoje niedołężne wypociny. Także, może daj sobie spokój.yossarian84 pisze: No wiadomo, nabijanie się z metalowców to oznaka bycia żałosnym. Jest to logiczne.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No widocznie jesteś czerstwy i smutny, skoro cię wkurwiają moje głupkowate teksty. Masz 40 lat czy ileś tam i przejmujesz się tym, co pisze jakiś koleś na forum internetowym? Przecież to żenujące. A co to kurwa metal to jest dla ciebie jakaś świętość niby, z której nie można pożartować? Obrażam Majestat metalu czy coś? :-) Zresztą co ja ostatnio pisze takiego? Trochę się ponabijałem na początku mojej obecności tutaj i tyle. Trzeba być naprawdę zjebanym żeby się tym bulwersować.
- COFFIN
No dobra, ale weź już spierdalaj. <dyskusja off>
Taa...Pamiętam coś innego:PLykantrop pisze:
Bywało. Kiedyś ekipa z Wrocławia + 3city niezłą porutę zrobili
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Hehe, no tak myślałem że nie napiszesz niczego mądrego :-) Wrzuć mnie do ignorowanych i skończ biadolić jak jakaś podstarzała smutna ciota, która nie może znieść tego, że ktoś sobie żartuje z metalowców czasami. Narka.
- Lykantrop
Raz na wozie, raz pod wozem. Ja tam od zawsze byłem nastawiony negatywnie do krojenia i zemsty na kibicach. W sumie to od razu po latach widać - ci co kroili to obecnie wyrzutki społeczeństwa, a ci co naprawdę słuchali metalu po dziś dzień mam z nimi kontakt :DCOFFIN pisze:No dobra, ale weź już spierdalaj. <dyskusja off>
Taa...Pamiętam coś innego:PLykantrop pisze:
Bywało. Kiedyś ekipa z Wrocławia + 3city niezłą porutę zrobili
- COFFIN
yossarian84 pisze:Hehe, no tak myślałem że nie napiszesz niczego mądrego :-) Wrzuć mnie do ignorowanych i skończ biadolić jak jakaś podstarzała smutna ciota, która nie może znieść tego, że ktoś sobie żartuje z metalowców czasami. Narka.

więc:
COFFIN pisze:spierdalaj
Ale ja nie o tym:P Choć dobrze wiem, o czym gadasz:))Lykantrop pisze: Raz na wozie, raz pod wozem. Ja tam od zawsze byłem nastawiony negatywnie do krojenia i zemsty na kibicach. W sumie to od razu po latach widać - ci co kroili to obecnie wyrzutki społeczeństwa, a ci co naprawdę słuchali metalu po dziś dzień mam z nimi kontakt :D
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja to bym metalowcom jedzeniow nagotowal, nawet pozerom a nie bic sie, pfe pfe pfe
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Ja jestem generalnie pacyfistą, ale jak to mawiają - nie znasz dnia i godziny kiedy trzeba dać w mordę.