ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: Re:
Żuławskiego bym w to jednak nie wplatał.0ms pisze:Sugerujesz opetanie?Plasfodeur pisze:Czyli to jest muzyka do filmu o mszy pogrzebowej ku pamięci Daniela. Ale nadal myślę, że zlecił to Jan od krzyża.
Grrrówno!
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
- Random Apex
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ULVER
To Anselmo teraz gra w Ulver?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
:DTarpaulin pisze:Czterech Facetów Stoi Przed Domem lub Drzewem.Random Apex pisze:Świetne te zdjęcia
Faktycznie wyborny koncept ;)
Grrrówno!
- Random Apex
Sam byś tego nie wymyślił :DTarpaulin pisze:Czterech Facetów Stoi Przed Domem lub Drzewem.Random Apex pisze:Świetne te zdjęcia
You've got nothing to lose but your lives.
-
- w mackach Zła
Nie chwaląc się, posiadam zdjęcie na którym stoję przed plakatem wszechpotężnego zespołu metalowego Hunter.Random Apex pisze:Sam byś tego nie wymyślił :DTarpaulin pisze:Czterech Facetów Stoi Przed Domem lub Drzewem.Random Apex pisze:Świetne te zdjęcia
To jest dopiero koncept :)
- Random Apex
Koniecznie musisz mi je pokazać przy najbliższej okazji :D
You've got nothing to lose but your lives.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
co jest teraz z tym ulver? posłuchałem chwile war of roses i mi odeszło zainteresowanie na stałe tym zespołem, aż usłyszałem ten cover:
ktoraś z ich nowych płyt jest podobna?
ktoraś z ich nowych płyt jest podobna?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- rozkręca się
Dobra, było słuchane i dodam trzy grosze od siebie, o ile po wyśmienitej wideo zapowiedzi nowego albumu Ulver nie chciałem nawet czytać wyziewów niektórych, że płyta jest słaba, o tyle się sam przejechałem bo kurwa no... ona jest słaba? Te wymuszone i na wskroś pretensjonalne wokale Garma wszystko psują, psują odbiór tej płyty, pierwsze trzy kawałki są dosyć spójne (tylko dosyć) i zachęcające, najbardziej to mnie tu chwyta oczywiście elektronika w tle i ambientowe plamy, część z tego można było usłyszeć na ich DVD zresztą, nie wiem, może nie do końca rozumiem ich przesłania ale na razie po 4-5 odsłuchach ja tego nie kupuje...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mnie się Messe podoba. Uważam, że jest to mały krok ku dobremu. Szczerze nienawidzę jednakowoż Wars of Roses i Shadows of the Sun. Ta ostatnia to zdecydowanie krok do dna swojej następczyni i nigdy nie rozumiałem jak te stęki mogą się komuś podobać. Chociaż na Messe Hipster G. znowu szepcze i stęka, to jednak na tyle mało, że jestem w stanie to jakoś znieść. Klimat jest, baza jest, więcej niż kilka dźwięków daje radę. Za jakiś czas może będzie dobrze. Przyłączam się do propozycji Vulture o porwaniu Garma, pojeniu go polską wódką i słuchaniu Nattens Madrigal! :-) Na razie mocne 3.5/6.
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Nah.
SotS, w przeciwieństwie do następnych albumów, jest od początku do końca spójna i przemyślana. Zdecydowanie ostatnia z tych dobrych, zaskakujących płyt Ulver.
No i nie mów, że nie rusza cię cover Sabbathów.
SotS, w przeciwieństwie do następnych albumów, jest od początku do końca spójna i przemyślana. Zdecydowanie ostatnia z tych dobrych, zaskakujących płyt Ulver.
No i nie mów, że nie rusza cię cover Sabbathów.
-
- postuje jak opętany!
http://metalcandance.wordpress.com/2013 ... -i-x-vi-x/
Kolejna polskojęzyczna laurka. Tym razem wyjątkowo pretensjonalna, nawet jak na standardy ludzi wystawiających ostatnim płytom Ulver ocenę 10/10.
Kolejna polskojęzyczna laurka. Tym razem wyjątkowo pretensjonalna, nawet jak na standardy ludzi wystawiających ostatnim płytom Ulver ocenę 10/10.