GRACE DISGRACED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Atreju
postuje jak opętany!

GRACE DISGRACED

11-09-2013, 21:54

Obrazek

Dostałem dziś cynk od pewnej wokalistki pewnego zespołu z Moskwy, że istnieją, nagrali płytę i w ogóle. Se myślę "Laska na wokalu, pewnie gotyk". Odpaliłem stronkę, pierwszy kawałek i jest odjazd! Kapela łoi pod Death, Malevolent Creation i czego tam jeszcze kochająca techniawkę dusza zapragnie, a laska daje radę, że aż miło. W ubiegłym roku wydali debiutancki album, istnieją od 2004 roku, a ich bębniarz wg Metal-Archives grał w... 96 zespołach (sprawdźcie line-up), głównie jako muzyk koncertowy, ale jednak. Płytka ponoć już do mnie leci, więc nie będę spał w nocy.

Tutaj video z koncertu, coby popatrzeć na dziewczynę jak se radzi:

a tu ich strona bandcamp z całą płytą do odsłuchania:
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: GRACE DISGRACED

11-09-2013, 21:55

Atreju, czy Ci nie żal? ATreju, wracaj do hal!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

11-09-2013, 21:55

Gdzie niby ta wokalistka?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

11-09-2013, 21:57

No już się nie zgrywaj, ta druga od prawej. Nigdy nie byłeś w cyrku i baby z brodą nie widziałeś?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

11-09-2013, 22:00

Faktycznie, nie przyjrzałem się dokładnie. Mój błąd,
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
ODPOWIEDZ