PS. jak nie działa to znaczy, że osobnik jest cipaczem i czas na kolejna dawkę tantum rosa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
O jesu, na żartach się nie znasz?manieczki pisze:Dlaczego jeestes taki niemily Castor?Castor pisze:Ale po Ci lekarz, przecież i tak eutanazja w Polsce jest zakazana ;)manieczki pisze:czy jest na sali lekarz?
Ani krzty w tobie wrazliwosci :(Castor pisze:No dobra, będę z Tobą szczery, Twoje częste biadolenie w tym temacie zaczyna mnie irytować.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
A bo wszyscy się tak nad Tobą użalają, jakby nie wiadomo co się działo. Widzisz Marian słucha za mało, a Ty za dużo i w tym jest problem. Daj se na luz tydzień czasu, a potem słuchaj najwyżej jednej płyty dziennie, a gwarantuje Ci to, żadnego kryzysu mieć już nie będziesz.manieczki pisze:Castor, jak mozesz:(
Ja też go lubię, no ale bez przesady, ileż można czytać o tych jego kryzysach? :)Lykantrop pisze:Manieczkie lubiełe bardzo i nie pozwolę go tutaj obrażać. Bober, przeproś tego wrażliwego i czułego na piękno oraz ludzką podłość chłopca, w tej chwili!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Castor juz was tutaj wszystkich naprostuje twarda ojcowska reka :DDCastor pisze:A bo wszyscy się tak nad Tobą użalają, jakby nie wiadomo co się działo. Widzisz Marian słucha za mało, a Ty za dużo i w tym jest problem. Daj se na luz tydzień czasu, a potem słuchaj najwyżej jednej płyty dziennie, a gwarantuje Ci to, żadnego kryzysu mieć już nie będziesz.manieczki pisze:Castor, jak mozesz:(
Ja też go lubię, no ale bez przesady, ileż można czytać o tych jego kryzysach? :)Lykantrop pisze:Manieczkie lubiełe bardzo i nie pozwolę go tutaj obrażać. Bober, przeproś tego wrażliwego i czułego na piękno oraz ludzką podłość chłopca, w tej chwili!
c'monCastor pisze:Przyganiał kocioł garnkowi ;)abstract pisze:i,
napisał koleś, który kilka razy zarzekał się, że kończy z kupowaniem płyt, bo musi porządnie przesłuchać to, co już ma :) kurwa, mnie jest w zasadzie nawet żal takich ludzi :)Maria Konopnicka pisze:.
Tymczasem zrobiłem sobie szybki rachunek sumienia i wychodzi mi na to, że właśnie powinienem natychmiast zamawiać, bom ciekaw okrutnie:
Carcass - Surgical Steel - LTD Digi Pack
Kreator - Dying Alive - DVD +2 CD
Watain - The Wild Hunt - LTD Mediabook -
Death - Spiritual Healing Deluxe - 2 CD
Ulver - Messe I.X - VI.X - CD
ANNIHILATOR – Feast (2 CD)
ONSLAUGHT VI LTD Digipak
ULCERATE-Vermis Digipak
ARMAGEDON-Thanatology (może poczekać aż będzie za 7 zł?)
JUNGLE RIOT-Terror Regime
DEATH SS-Resurrection
AEROSMITH Rock for the Rising Sun DVD
DAVID LYNCH-The Big Dream
....a to tak na szybko...zerkając tylko na allegro i na stronę Mystica. Drugie tyle spokojnie w Selfmadegod bym dobrał. Muszę jednak na siłę wstrzymać zakupy, żeby całkowicie nie utonąć w nowościach...
Cholera, gdzie tu miejsce na kryzysy ? Głód muzyki z dnia na dzień jest coraz większy....
;)Heretyk pisze:napisał koleś, który kilka razy zarzekał się, że kończy z kupowaniem płyt, bo musi porządnie przesłuchać to, co już ma :) kurwa, mnie jest w zasadzie nawet żal takich ludzi :)Maria Konopnicka pisze:.
Tymczasem zrobiłem sobie szybki rachunek sumienia i wychodzi mi na to, że właśnie powinienem natychmiast zamawiać, bom ciekaw okrutnie:
Carcass - Surgical Steel - LTD Digi Pack
Kreator - Dying Alive - DVD +2 CD
Watain - The Wild Hunt - LTD Mediabook -
Death - Spiritual Healing Deluxe - 2 CD
Ulver - Messe I.X - VI.X - CD
ANNIHILATOR – Feast (2 CD)
ONSLAUGHT VI LTD Digipak
ULCERATE-Vermis Digipak
ARMAGEDON-Thanatology (może poczekać aż będzie za 7 zł?)
JUNGLE RIOT-Terror Regime
DEATH SS-Resurrection
AEROSMITH Rock for the Rising Sun DVD
DAVID LYNCH-The Big Dream
....a to tak na szybko...zerkając tylko na allegro i na stronę Mystica. Drugie tyle spokojnie w Selfmadegod bym dobrał. Muszę jednak na siłę wstrzymać zakupy, żeby całkowicie nie utonąć w nowościach...
Cholera, gdzie tu miejsce na kryzysy ? Głód muzyki z dnia na dzień jest coraz większy....
No przecież jedno drugiego nie wyklucza - stwierdziłem tylko, że znów sporo interesujących premier się pojawiło i gdyby nie fakt, że mam spory niedosyt słuchania rzeczy, które już mam, to pewnie bym te nowości zakupił. Chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem.Heretyk pisze: napisał koleś, który kilka razy zarzekał się, że kończy z kupowaniem płyt, bo musi porządnie przesłuchać to, co już ma :)
To nie ma reguły - dziś przesłuchałem trzy razy PATHOLOGY i dwa razy ostatni Napalm Death i wciąż się tymi płytami nie nasyciłem, a słuchałem już ich pewnie setki razy. Wszystko zależy od okoliczności i nastroju. Czasami coś kupię, przesłucham kilka razy, stwierdzę, że fajne i położę na półce . Innym razem nachodzi mnie na coś i katuję tygodniami jakiś zespół/płytę.Lykantrop pisze:Znaczy się, jeśli ktoś jest taki dobry, że potrafi się nasycić dobrą płytą po 3 przesłuchaniach to nawet zazdroszczę. Może ja po prostu jestem na tyle ułomny albo skupić się wystarczająco nie mogę i muszę wałkować taki ostatni Alchemyst czy Bolzer kilkadziesiąt razy. Dzięki temu nie mogę odfoliować od 2 miesięcy Beyond, ostatniego Antediluvian i Tormented. Wynika z tego, że muszę ograniczyć zakupy to 5 pozycji miesięcznie :)
Tyle razy już o tym pisałem, że nie chce mi się po raz kolejny...Heretyk pisze:ale on twierdzi, ze np przedostatni Watain słuchał 500 razy, jakąś tam inna 300 itd. to wszystko się kupy nie trzyma :)
Łatwo policzyć bo tej płyty słucham zawsze trzy razy podczas treningu. 14 X 3 = 42 :)535 pisze:Czekajcie. Dwa tygodnie, to będzie czternaście dni po 24 godziny razy 60. Razem 20160 minut. Teraz druga strona, tu będzie łatwiej. 42 x 30 = 1260 minut. Potwierdzam. To jest możliwe. Ba. Maria mógłby spokojnie wysłuchać tej płyty jeszcze 630 razy.