S.O.S. kryzys

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

Re: S.O.S. kryzys

10-09-2013, 23:03

oto lekarstwo na wszelkie kryzyse, czy to na tym forume czy na całym bożym świecie :
Obrazek

PS. jak nie działa to znaczy, że osobnik jest cipaczem i czas na kolejna dawkę tantum rosa
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

10-09-2013, 23:06

manieczki pisze:
Castor pisze:
manieczki pisze:czy jest na sali lekarz?
Ale po Ci lekarz, przecież i tak eutanazja w Polsce jest zakazana ;)
Dlaczego jeestes taki niemily Castor?
O jesu, na żartach się nie znasz?

No dobra, będę z Tobą szczery, Twoje częste biadolenie w tym temacie zaczyna mnie irytować.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

10-09-2013, 23:08

Empatii trochę. Gdybyś ty słuchał tyle Alcest, to nie miałbyś co chwila kryzysów?
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

10-09-2013, 23:10

Castor pisze:No dobra, będę z Tobą szczery, Twoje częste biadolenie w tym temacie zaczyna mnie irytować.
Ani krzty w tobie wrazliwosci :(
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

10-09-2013, 23:17

Castor, jak mozesz:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

10-09-2013, 23:18

Manieczkie lubiełe bardzo i nie pozwolę go tutaj obrażać. Bober, przeproś tego wrażliwego i czułego na piękno oraz ludzką podłość chłopca, w tej chwili!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

10-09-2013, 23:23

manieczki pisze:Castor, jak mozesz:(
A bo wszyscy się tak nad Tobą użalają, jakby nie wiadomo co się działo. Widzisz Marian słucha za mało, a Ty za dużo i w tym jest problem. Daj se na luz tydzień czasu, a potem słuchaj najwyżej jednej płyty dziennie, a gwarantuje Ci to, żadnego kryzysu mieć już nie będziesz.

Lykantrop pisze:Manieczkie lubiełe bardzo i nie pozwolę go tutaj obrażać. Bober, przeproś tego wrażliwego i czułego na piękno oraz ludzką podłość chłopca, w tej chwili!
Ja też go lubię, no ale bez przesady, ileż można czytać o tych jego kryzysach? :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Lykantrop

10-09-2013, 23:24

Castor, ale już, bez pyskówki!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
535

10-09-2013, 23:53

Na wszelkie kryzysy, proponuję przeczytać kilka pierwszych stron tego tematu. Czytam i prawie się popłakałem ze śmiechu.
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

11-09-2013, 00:16

Castor pisze:
manieczki pisze:Castor, jak mozesz:(
A bo wszyscy się tak nad Tobą użalają, jakby nie wiadomo co się działo. Widzisz Marian słucha za mało, a Ty za dużo i w tym jest problem. Daj se na luz tydzień czasu, a potem słuchaj najwyżej jednej płyty dziennie, a gwarantuje Ci to, żadnego kryzysu mieć już nie będziesz.

Lykantrop pisze:Manieczkie lubiełe bardzo i nie pozwolę go tutaj obrażać. Bober, przeproś tego wrażliwego i czułego na piękno oraz ludzką podłość chłopca, w tej chwili!
Ja też go lubię, no ale bez przesady, ileż można czytać o tych jego kryzysach? :)
Castor juz was tutaj wszystkich naprostuje twarda ojcowska reka :DD
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2013, 00:26

Ręką
this is a land of wolves now
abstract
postuje jak opętany!

11-09-2013, 00:41

Castor pisze:
abstract pisze:i,
Przyganiał kocioł garnkowi ;)
c'mon
Heretyk

Re: S.O.S.

11-09-2013, 10:58

Maria Konopnicka pisze:.
Tymczasem zrobiłem sobie szybki rachunek sumienia i wychodzi mi na to, że właśnie powinienem natychmiast zamawiać, bom ciekaw okrutnie:

Carcass - Surgical Steel - LTD Digi Pack
Kreator - Dying Alive - DVD +2 CD
Watain - The Wild Hunt - LTD Mediabook -
Death - Spiritual Healing Deluxe - 2 CD
Ulver - Messe I.X - VI.X - CD
ANNIHILATOR – Feast (2 CD)
ONSLAUGHT VI LTD Digipak
ULCERATE-Vermis Digipak
ARMAGEDON-Thanatology (może poczekać aż będzie za 7 zł?)
JUNGLE RIOT-Terror Regime
DEATH SS-Resurrection
AEROSMITH Rock for the Rising Sun DVD
DAVID LYNCH-The Big Dream

....a to tak na szybko...zerkając tylko na allegro i na stronę Mystica. Drugie tyle spokojnie w Selfmadegod bym dobrał. Muszę jednak na siłę wstrzymać zakupy, żeby całkowicie nie utonąć w nowościach...
Cholera, gdzie tu miejsce na kryzysy ? Głód muzyki z dnia na dzień jest coraz większy....
napisał koleś, który kilka razy zarzekał się, że kończy z kupowaniem płyt, bo musi porządnie przesłuchać to, co już ma :) kurwa, mnie jest w zasadzie nawet żal takich ludzi :)
Awatar użytkownika
Lykantrop

11-09-2013, 11:06

Znaczy się, jeśli ktoś jest taki dobry, że potrafi się nasycić dobrą płytą po 3 przesłuchaniach to nawet zazdroszczę. Może ja po prostu jestem na tyle ułomny albo skupić się wystarczająco nie mogę i muszę wałkować taki ostatni Alchemyst czy Bolzer kilkadziesiąt razy. Dzięki temu nie mogę odfoliować od 2 miesięcy Beyond, ostatniego Antediluvian i Tormented. Wynika z tego, że muszę ograniczyć zakupy to 5 pozycji miesięcznie :)
Heretyk

11-09-2013, 11:09

ale on twierdzi, ze np przedostatni Watain słuchał 500 razy, jakąś tam inna 300 itd. to wszystko się kupy nie trzyma :)
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2013, 11:11

Heretyk pisze:
Maria Konopnicka pisze:.
Tymczasem zrobiłem sobie szybki rachunek sumienia i wychodzi mi na to, że właśnie powinienem natychmiast zamawiać, bom ciekaw okrutnie:

Carcass - Surgical Steel - LTD Digi Pack
Kreator - Dying Alive - DVD +2 CD
Watain - The Wild Hunt - LTD Mediabook -
Death - Spiritual Healing Deluxe - 2 CD
Ulver - Messe I.X - VI.X - CD
ANNIHILATOR – Feast (2 CD)
ONSLAUGHT VI LTD Digipak
ULCERATE-Vermis Digipak
ARMAGEDON-Thanatology (może poczekać aż będzie za 7 zł?)
JUNGLE RIOT-Terror Regime
DEATH SS-Resurrection
AEROSMITH Rock for the Rising Sun DVD
DAVID LYNCH-The Big Dream

....a to tak na szybko...zerkając tylko na allegro i na stronę Mystica. Drugie tyle spokojnie w Selfmadegod bym dobrał. Muszę jednak na siłę wstrzymać zakupy, żeby całkowicie nie utonąć w nowościach...
Cholera, gdzie tu miejsce na kryzysy ? Głód muzyki z dnia na dzień jest coraz większy....
napisał koleś, który kilka razy zarzekał się, że kończy z kupowaniem płyt, bo musi porządnie przesłuchać to, co już ma :) kurwa, mnie jest w zasadzie nawet żal takich ludzi :)
;)
woodpecker from space
Maria Konopnicka

11-09-2013, 12:26

Heretyk pisze: napisał koleś, który kilka razy zarzekał się, że kończy z kupowaniem płyt, bo musi porządnie przesłuchać to, co już ma :)
No przecież jedno drugiego nie wyklucza - stwierdziłem tylko, że znów sporo interesujących premier się pojawiło i gdyby nie fakt, że mam spory niedosyt słuchania rzeczy, które już mam, to pewnie bym te nowości zakupił. Chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem.
Maria Konopnicka

11-09-2013, 12:28

Lykantrop pisze:Znaczy się, jeśli ktoś jest taki dobry, że potrafi się nasycić dobrą płytą po 3 przesłuchaniach to nawet zazdroszczę. Może ja po prostu jestem na tyle ułomny albo skupić się wystarczająco nie mogę i muszę wałkować taki ostatni Alchemyst czy Bolzer kilkadziesiąt razy. Dzięki temu nie mogę odfoliować od 2 miesięcy Beyond, ostatniego Antediluvian i Tormented. Wynika z tego, że muszę ograniczyć zakupy to 5 pozycji miesięcznie :)
To nie ma reguły - dziś przesłuchałem trzy razy PATHOLOGY i dwa razy ostatni Napalm Death i wciąż się tymi płytami nie nasyciłem, a słuchałem już ich pewnie setki razy. Wszystko zależy od okoliczności i nastroju. Czasami coś kupię, przesłucham kilka razy, stwierdzę, że fajne i położę na półce . Innym razem nachodzi mnie na coś i katuję tygodniami jakiś zespół/płytę.
Heretyk pisze:ale on twierdzi, ze np przedostatni Watain słuchał 500 razy, jakąś tam inna 300 itd. to wszystko się kupy nie trzyma :)
Tyle razy już o tym pisałem, że nie chce mi się po raz kolejny...
PATHOLOGY - Legacy Of The Ancients w ciągu ostatnich dwóch tygodni przesłuchałem 42 razy :)
535

11-09-2013, 14:46

Czekajcie. Dwa tygodnie, to będzie czternaście dni po 24 godziny razy 60. Razem 20160 minut. Teraz druga strona, tu będzie łatwiej. 42 x 30 = 1260 minut. Potwierdzam. To jest możliwe. Ba. Maria mógłby spokojnie wysłuchać tej płyty jeszcze 630 razy.
Maria Konopnicka

11-09-2013, 15:33

535 pisze:Czekajcie. Dwa tygodnie, to będzie czternaście dni po 24 godziny razy 60. Razem 20160 minut. Teraz druga strona, tu będzie łatwiej. 42 x 30 = 1260 minut. Potwierdzam. To jest możliwe. Ba. Maria mógłby spokojnie wysłuchać tej płyty jeszcze 630 razy.
Łatwo policzyć bo tej płyty słucham zawsze trzy razy podczas treningu. 14 X 3 = 42 :)
ODPOWIEDZ