Burzum niech z tym plumkaniem wypierdala. Najlepiej z tego tematu.Riven pisze:Temat jest o burzum!!! :-( od serca wypierdalac!! :-(
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BURZUM
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie słuchałem jeszcze dwóch ostatnich, ale sample były ok :). Grunt ze na belus i fallen tyle lasu co trzeba
this is a land of wolves now
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
I w takim momencie powinien właśnie wkraczać taki Orban i wypierdalać cwaniaczków z rynku. Ja rozumiem, wiem i widzę, że przeciętny konsument to debil do potęgi n-tej, ale trzeba zachować chociaż pozory rzetelności i zdrowego rozsądku. W sumie nie powinienem się tym chwalić na forum publicznym, ale chuj tam, nie raz i nie dwa zadziałałem na niekorzyść chujkom z citi i eurobanku :D535 pisze:Prywatne? Citi bank chyba był ich ojcem przewodnikiem. Swego czasu dawali karty z limitem kilkakrotnie przekraczającym pobory, a do tego bez pierdolenia przyznawali kredyty róznej wysokości. Wszystko na jedną osobę i pensję. Oczywiscie taki pacjent, spłacał potem tylko odsetki, a te skurwysyny dosyłali, swieże karty z nowym limitem, tak z automatu. Oprocentowanie w okolicach 40 w skali roku to było? Chyba niewiele przestrzeliłem. Nie ma to jak dobry kredyt. Prawie jak członek rodziny.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Jakoś nie słyszałem, by większa afera z tym była. Niektórzy pewnie do tej pory odsetki płacą, a kapitał czeka na lepsze czasy. Przejebana sprawa. No cóż. Nie trzeba było niczego podpisywać, młodemu fagasowi w ładnym garniturze. Bez nowego telewizora i kilku innych drobiazgów, da się żyć.Lykantrop pisze:
I w takim momencie powinien właśnie wkraczać taki Orban i wypierdalać cwaniaczków z rynku.
- Mol
- zahartowany metalizator
zapodaj skan koperty i listu :)Lykantrop pisze:No ta akcja ze zbiórką pieniędzy na jego działalność statutową to po prostu może się liczyć tylko z jedną reakcją - świstem opadających rąk. Przypomina mi się taki jeden hardy en es znany śmiertelnikom jako Capricornus i jego korespondencja z dawnych czasów. Dostaję od niego list, gdzie na kopercie same swastyki, na rewersie "JUDEN VERBOTEN", a w środku pełen rozpaczy list o tym, że go UOP i ABW prześladować chyba zaczyna. No kurwa, dziwny jest ten świat :DREINHARD IRRUMATOR pisze:Krystian sam zgotował sobie taki los, wiec nie ma sensu użalać się nad tym białym wojownikiem.
- Riven
- Kontakt:
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dobrzy ludzie przesłali Vargusiowi już 11 tysięcy ojro... Nieźle, nie?
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... arcie.html
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... arcie.html
- vicek
no grubo , więcej kasy dostał niż za ostatnie albumy burzum
- Mol
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Mol
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Mają tyle krów a nie stać ich na założenie sprawy? Ciekaw jestem co ten koleś zrobił z kasą zarobioną na płytach - kiedyś czytałem jakieś zestawienie majątkowe (na forum ktoś wkleił), z których wynikało, że Fenriz zajął drugie miejsce w swoim (powiecie, gminie - nie wiem jakie tam podziały administracyjne mają) pod względem dochodów rocznych. Myślę, że płyty Burzum sprzedają się porównywalnie do płyt Darkthrone. Varg po tylu latach powinien być milionerem :)
- Lykantrop
Czekam aż Nergal będzie żebrał na adwokata do apelacji odnośnie wyroku za obrazę uczuć religijnych.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
Varg pewnie ma calkiem sporo oszczednosci skoro moze sobie tak we francji siedziec i kury hodowac
- vicek
a moim zdaniem utrzymuje go ta cała kaszet
- Lykantrop
Moim zdaniem utrzymuje go syjonistyczny spiseq żydofski, a Varg jest nikim innym jak Konradem Wallenrodem sceny NS.
- pr0metheus
walka o biala europe wymaga sporych nakladow finansowych. ruscy mu pomoga. tam jest traktowany jak demigod:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Riven
- Kontakt:
eh czy hejting varga jest teraz w modzie? co on wam zrobil? jestescie fanami euro?:))