BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Re: BURZUM
Krystian sam zgotował sobie taki los, wiec nie ma sensu użalać się nad tym białym wojownikiem.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No ta akcja ze zbiórką pieniędzy na jego działalność statutową to po prostu może się liczyć tylko z jedną reakcją - świstem opadających rąk. Przypomina mi się taki jeden hardy en es znany śmiertelnikom jako Capricornus i jego korespondencja z dawnych czasów. Dostaję od niego list, gdzie na kopercie same swastyki, na rewersie "JUDEN VERBOTEN", a w środku pełen rozpaczy list o tym, że go UOP i ABW prześladować chyba zaczyna. No kurwa, dziwny jest ten świat :DREINHARD IRRUMATOR pisze:Krystian sam zgotował sobie taki los, wiec nie ma sensu użalać się nad tym białym wojownikiem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
sympatyczni ci panstwo vargowie :))Odium Records pisze:http://youtu.be/SN1feAGd8sk
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no los losem ale wpierdalanie sie z gnatami w nocy do mieszkania na podstawie tak durnych przeslanek to inna sprawaREINHARD IRRUMATOR pisze:Krystian sam zgotował sobie taki los, wiec nie ma sensu użalać się nad tym białym wojownikiem.
this is a land of wolves now
- Lykantrop
E tam, u Varga to był pikuś, Polak potrafi -Riven pisze:no los losem ale wpierdalanie sie z gnatami w nocy do mieszkania na podstawie tak durnych przeslanek to inna sprawaREINHARD IRRUMATOR pisze:Krystian sam zgotował sobie taki los, wiec nie ma sensu użalać się nad tym białym wojownikiem.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Tak mówisz, a z łózka byś go nie wywalił jak mniemam.yossarian84 pisze:^ o ile chce się komuś słuchać przez godzinę gadającego Varga :-) ale co mi się najbardziej rzuca w oczy, to jak się jebany postarzał. 40 lat zaledwie, a włosy siwe, przerzedzone, gęba styrana... Jak już dojdzie do tego końca świata, na który się przygotowuje, to przecież nie będzie miał siły nawet karabinu unieść :D
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Plastek pisze:Tak mówisz, a z łózka byś go nie wywalił jak mniemam.
no w sumie..... <3
-
- zaczyna szaleć
Kurwa, gdzie ja się zarejestrowałem...czy każda próba podjęcia dyskusji o tym człowieku musi się kończyć nawiązaniem do homoseksualizmu lub zoofilii? Ja jebie, powoli zaczynam rozumieć tego Varga...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ale ogólnie to masz czasem poczucie humoru czy straciłeś je na wojnie w Iraku?
- Lykantrop
Właśnie, co sądzicie o używaniu w Tajlandii dalmatyńczyków do współżycia z turystami z Niemiec?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie potępiam
-
- zaczyna szaleć
To jest mniej więcej to samo zwyrodnialstwo co jedzenie odżywczych zupek z martwych płodów w Chinach?
- Lykantrop
I do każdego takiego kredytu stołek i sznurek gratis.
Po jednym komplecie dla każdego z podpisanych pod umową, uczestników. Piszę to, obserwując naszego kochanego ministra od pieniędzy, który macha rękami, a słuchając tego:Lykantrop pisze:I do każdego takiego kredytu stołek i sznurek gratis.
Czyżby zbieg okoliczności?
- Lykantrop
Coś tam ostatnio słyszałem, że nasz minister ma ostro się brać za procedury udzielania kredytów przez tzw. podwykonawców, czyli wszelkie agencje kredytowe. Winszuję w sumie temu pomysłowi, bo coraz częściej spotykam się z przypadkami, gdzie... gość ma 700 zł renty i łączną kwotę rat do spłacenia w miesiąc ok. 2300 zł. Ja nie wiem, te prywatne banki to lubią sobie same w stopę strzelać? Pomijając, że znam przypadek hardkorowca, który mając emeryturę na poziomie średniej krajowej co miesiąc spłacał kwotę zadłużenia opiewającą na 6 koła. Do dzisiaj mi nie zdradził jakim cudem... :)
- Riven
- Kontakt:
Prywatne? Citi bank chyba był ich ojcem przewodnikiem. Swego czasu dawali karty z limitem kilkakrotnie przekraczającym pobory, a do tego bez pierdolenia przyznawali kredyty róznej wysokości. Wszystko na jedną osobę i pensję. Oczywiscie taki pacjent, spłacał potem tylko odsetki, a te skurwysyny dosyłali, swieże karty z nowym limitem, tak z automatu. Oprocentowanie w okolicach 40 w skali roku to było? Chyba niewiele przestrzeliłem. Nie ma to jak dobry kredyt. Prawie jak członek rodziny.