atomówki cult eternal , mojojojo uberalesRejwan pisze:[V] pisze:plan jest taki:jedzie mocna ekipa z masterfula do Oslo,skrzynka whiskey,fajki,porywamy Krisa I każemy mu słuchać Nattens Madrigal non stop.Później aby zdjąć hipsterski urok dokonujemy symbolicznego aktu spalenia czapki w leśnych odstępach.Wsiadamy do samolotu,rozjeżdżamy sie po Polsce.Ulver znów nagrywa świetne płyty.Gratulujemy sobie na forum I dodajemy plus million do zajebistości:D
ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: ULVER
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Ja bym Garmowi dorzucił ten przetłumaczony wątek ;][V] pisze:plan jest taki:jedzie mocna ekipa z masterfula do Oslo,skrzynka whiskey,fajki,porywamy Krisa I każemy mu słuchać Nattens Madrigal non stop.Później aby zdjąć hipsterski urok dokonujemy symbolicznego aktu spalenia czapki w leśnych odstępach.Wsiadamy do samolotu,rozjeżdżamy sie po Polsce.Ulver znów nagrywa świetne płyty.Gratulujemy sobie na forum I dodajemy plus million do zajebistości:D
Coś tam było! Człowiek!
-
Re:
niech ktoś kto ma fejsa podeśle mu to;DSkaut pisze:Ja bym Garmowi dorzucił ten przetłumaczony wątek ;][V] pisze:plan jest taki:jedzie mocna ekipa z masterfula do Oslo,skrzynka whiskey,fajki,porywamy Krisa I każemy mu słuchać Nattens Madrigal non stop.Później aby zdjąć hipsterski urok dokonujemy symbolicznego aktu spalenia czapki w leśnych odstępach.Wsiadamy do samolotu,rozjeżdżamy sie po Polsce.Ulver znów nagrywa świetne płyty.Gratulujemy sobie na forum I dodajemy plus million do zajebistości:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
na stronie same 10/10 etc więc dziwnym jest;) mógłby ktoś pogonić tych hipsterów wierzących w bezgraniczny geniusz norwegów;)Riven pisze:Zbanuje ;(
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
-
- postuje jak opętany!
kto to pisał? dać mu etat w metalzine.pl!
edit: a za tytuł recenzji powinien w ogóle wziąć jakąś nagrodę. specjalną.
http://www.pown.it/3029
-
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Ulver nagrał muzykę do mszy pogrzebowej, a ci sobie podśmiechujki robią. Nawet kolor winyla z lent edition jest w żałobnym fiolecie, a sama oprawa wygląda jak płyta nagrobkowa. Nie wiem tylko czy dla zespołu, czy dla świata. Tak czy inaczej - Pan Rygg wie jak jest. Skończcie więc pierdolić i wskakujcie do swoich trumien. Wcześniej wyciągnijcie jeno uszy z dupy, żeby was nie uwierały.
This is where everything goes backwards.
-
-
- postuje jak opętany!
Mother of Mercy jest soundtrackiem do filmu o męczeniu buły.
-
A kto zlecał? Mam nadzieję, że Jan od krzyża.0ms pisze:Ciekaw tylko jestem ile z tego Garm dostal rozpisane na karteczce, skoro to muzyka na zlecenie byla. Mam nadzieje, ze wiekszosc.Plasfodeur pisze:fixedKnokkelmann pisze:Ulver nagrał muzykę do filmu o mszy pogrzebowej,
Grrrówno!
- Skaut
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re:
To pewnie w ramach ostatniej woliSkaut pisze:ten nie mógł na szczęście zlecić bo już zdążył kilka razy pociąć się żyletkami przy Wars Of The Roses0ms pisze:Material brzmi jakby zlecal to Daniel z zakonu hipstersow.Plasfodeur pisze:A kto zlecał? Mam nadzieję, że Jan od krzyża.
-
Re: Re:
Czyli to jest muzyka do filmu o mszy pogrzebowej ku pamięci Daniela. Ale nadal myślę, że zlecił to Jan od krzyża.0ms pisze:To pewnie w ramach ostatniej woliSkaut pisze:ten nie mógł na szczęście zlecić bo już zdążył kilka razy pociąć się żyletkami przy Wars Of The Roses0ms pisze: Material brzmi jakby zlecal to Daniel z zakonu hipstersow.
Grrrówno!
- Random Apex
Odczepcie się od tego wspaniałego mężczyzny, przyjaciela Garma, znakomitego muzyka, artysty
You've got nothing to lose but your lives.