eh drugi raz nie śmieszy :( żeby chociaż jakiś inny zwrot akcji był.manieczki pisze:Jestem Paniczem Maria Konopnicka. Spójrz na mnie i teraz na siebie, jeszcze raz na mnie i znów na siebie. Szkoda, że nie jesteś mną. Ale jestem fotografem i mogę sprawić, że będziesz wyglądał jak ja. Spójrz w prawo i w lewo. Teraz jestem redaktorem muzycznym. Chciałbyś umieć recenzowac plyty? Gdybyś był mna umiałbyś. Trzymam w ręku cygaro. Siedzę i opalam się pod zlewem...
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
-
Re: MGŁA
ostatnia Mgła doskonała, nadal się mocno trzyma i w ogóle nie nudzi mimo ogromnej liczby przesłuchań, niemniej z określeniami typu "genialna" i "czołówka światowego BM" zgodzić się nie mogę w żadnym wypadku.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jak można(JAK) to do Ciebie trocki smyku pisać, że marzanna > WHTN. Forumowicze w obronie staną?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Nie, za bardzo mnie trocki sprał ;____;
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Riven
- Kontakt:
- Lykantrop
Jak miałem 13 lat to tate mówił, że od walenia konia można oślepnąć. Teraz już jestem dojrzały (tak, paniczu Maria Konopnicka, dojrzały!) i wiem, że tylko straszył. Ale zbyt częste karczowanie foresta jak widzę nie jest takie zupełnie nieszkodliwe dla zmysłów. Paniczowi manieczki na ten przykład siadło na słuch.manieczki pisze:jak można(JAK) to do Ciebie trocki smyku pisać, że marzanna > WHTN. Forumowicze w obronie staną?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
i ty przeciwko mnie?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
- manieczki
posiadanie profilu na fb - przyjemnosc czy obowiazek?
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Śmiech na sali.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Koncerciki, melodyjki, fejsbuczek, lubisie... Na następnej płycie wystąpi wokalista Comy i nagrają coś w stylu "Phoenix" ;-)Sodomix pisze:O nie, Mgła na fejsie, zdrada ideałuffff, tfu!
;)
- Riven
- Kontakt:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ano, w przyszłym roku fest w jewsa z Asphyx, At the Gates, Diocletian, Candlemass, God Macabre, Gorguts, Ulver, Witchrist, Sarke, Unleashed...
http://www.marylanddeathfest.com/
http://www.marylanddeathfest.com/
-
- postuje jak opętany!
Ciekawe, czy płaczący Ulver nie będzie się czuł nieswojo w towarzystwie Diocletian i Witchrist :D
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- weteran forumowych bitew
ja bym mogł . również na podstawie ogromnej ilosci przesłuchan.Heretyk pisze:ostatnia Mgła doskonała, nadal się mocno trzyma i w ogóle nie nudzi mimo ogromnej liczby przesłuchań, niemniej z określeniami typu "genialna" i "czołówka światowego BM" zgodzić się nie mogę w żadnym wypadku.