PROTECTOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PROTECTOR
The Heritage lubie ale chyba jednak najmniej
czasem z kasety poleci ale znacznie częściej lecą poprzednie :)
czasem z kasety poleci ale znacznie częściej lecą poprzednie :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Ukazała się jedna z najbardziej oczekiwanych płyt w historii metalu, kultowego PROTECTOR a na Masterfulu rozmowy o Talk Talk i Satyricon :) Właśnie słucham - rozumiem bardziej niż Talk Talk, podoba mi się bardziej niż ostatni Satyricon. A jak Wam się podoba, czy z osób, które tu wciąż piszą kojarzy ktoś PROTECTOR?
- Triceratops
jaka tam macie temperature w tym piasecznie. moze bym przyjechal na wczasy jak tak przypiekaMaria Konopnicka pisze:Ukazała się jedna z najbardziej oczekiwanych płyt w historii metalu
woodpecker from space
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Boję się strasznie takich powrotów. Nie wiem czy chcę słyszeć jak taki Protector wraca po latach niebytu i zabija swój kult jakąś mierną kalką wybryków z lat młodości. Niemcy to strasznie nieprzewidywalny naród i od dłuższego czasu raczej nie pozostawiają wątpliwości, że przaśny gust jest dziedziczny i leży w ich genach. Ostatecznie może też być tak, że nagrali płytę dobrą w swojej niszy, ale kompletnie nic nie wnoszącą i z gatunku tych, o których istnieniu za 5 lat nawet nie będę pamiętał. Nie wiem co robić, no.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
No juz sie Assassin, Mekong Delta i Vendetta napowracaly. Och jakie to byly kultowe kapele i jakie te powroty mialy nie byc. Ktos jeszcze pamieta te potworki ktore wysrali?
woodpecker from space
- Lykantrop
Assassin i Vendetta to i przed reaktywacją mi się zdezaktualizowały. Nie mogę teraz zrozumieć i logicznie pojąć jak kiedyś mogłem uwielbiać "The Upcoming Terror". Kurwa, tego tak się strasznie słucha po latach, że aż zęby bolą.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
-
- postuje jak opętany!
Eeee, we wczesnych latach 90. to miało swoją moc rażenia. Czy muzyka musi koniecznie zawsze przetrwać próbę czasu? Dezaktualizacja nie przekreśla tego, że miała swój moment.
- aginsiak
- w mackach Zła
No właśnie wprowadzasz w błąd czytających .Płyta ukaże się za całe dziesięć dni dopiero ,więc nie możesz słuchac rzeczonego albumu. Tak obstawiam i znając Steffena ,to na 99,99% nie dostałeś żadnej promówki ,bądź innych plików.Maria Konopnicka pisze:Ukazała się jedna z najbardziej oczekiwanych płyt w historii metalu, kultowego PROTECTOR a na Masterfulu rozmowy o Talk Talk i Satyricon :) Właśnie słucham - rozumiem bardziej niż Talk Talk, podoba mi się bardziej niż ostatni Satyricon. A jak Wam się podoba, czy z osób, które tu wciąż piszą kojarzy ktoś PROTECTOR?
Halo tu Ziemia!
:)
- Triceratops
No niezle. marian przylapany na bajdurzeniu. W sumie nie powinno mnie to jakos dziwic na tle tych roznych jego fantazji.
woodpecker from space
- Lykantrop
Pytanie w takim razie CO Marian słyszał, skoro na pewno nie mógł to być Protector?
- Triceratops
moze nowy satyricon sobie tak otagowal, zeby muzyka lepsza sie wydala
woodpecker from space
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Marianowe poczucie humeru uderza ponownie! Nie znacie dnia ani gaździny!
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Assasin powrócił słabą płytą, ale później nagrali całkiem przyzwoity album. Mekong Delta po reaktywacji nagrała dobry album, choć rzeczywiście słabszy niż ich największe dokonania. Vendetta natomiast nagrała album wyśmienity - moim zdaniem najlepszy w ich całej dyskografii. Jedna z najlepszych thrash metalowych płyt ostatnich lat.Triceratops pisze:No juz sie Assassin, Mekong Delta i Vendetta napowracaly. Och jakie to byly kultowe kapele i jakie te powroty mialy nie byc. Ktos jeszcze pamieta te potworki ktore wysrali?
niektórzy czekali na nową płytę Duran Duran a inni na nową płytę Protector - rzecz gustu, lub usposobienia :) Jak kto woli :)Triceratops pisze: jaka tam macie temperature w tym piasecznie. moze bym przyjechal na wczasy jak tak przypieka
A mi po latach tej płyty słucha się równie dobrze jak kiedyś...Lykantrop pisze:Assassin i Vendetta to i przed reaktywacją mi się zdezaktualizowały. Nie mogę teraz zrozumieć i logicznie pojąć jak kiedyś mogłem uwielbiać "The Upcoming Terror". Kurwa, tego tak się strasznie słucha po latach, że aż zęby bolą.
Płyta od tygodnia jest do kupienia w Mysticu:aginsiak pisze: No właśnie wprowadzasz w błąd czytających .Płyta ukaże się za całe dziesięć dni dopiero ,więc nie możesz słuchac rzeczonego albumu. Tak obstawiam i znając Steffena ,to na 99,99% nie dostałeś żadnej promówki ,bądź innych plików.
Halo tu Ziemia!
:)
http://www.mystic.pl/plyty_cd,protector ... ,17033.htm
a kilka tygodni temu dostałem promo do recenzji
- aginsiak
- w mackach Zła
Płyta wychodzi 13.09.2013 roku. Za dziesięć dni.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Patrząc na obecny skład tej kapeli zastanawiam się czy to jeszcze jest Protector czy może jakiś cover band
In a world of compromise...some don't
- Drone
To popatrz na skład z "A Shedding Of Skin" czy "The Heritage". Liczy się idea, a nie kto gra.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Widocznie w Mysticu mają wcześniej - kumpel kupił pod koniec ubiegłego tygodnia i dziś do niego doszła.aginsiak pisze:Płyta wychodzi 13.09.2013 roku. Za dziesięć dni.
-
Maria Konopnicka pisze: czy z osób, które tu wciąż piszą kojarzy ktoś PROTECTOR?
Kojarzę, swego czasu bardzo podobała mi się ich płyta "Urm the mad", ale jakoś potem o zespole zapomniałem.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dziwna sprawa z tymi wysyłkami z mystic, no cóż ja muszę się uzbroić w cierpliwość, bo amazon zaczyna wysyłkę 16 września. O zawartość jestem spokojny to, że skład inny nie ma, w ich przypadku, znaczenia. Zresztą patrząc na historie tej grupy nigdy nie miało...