SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: SATYRICON
arcychujowa okladka, tytul bez pomyslu, ale za to dobra tracklista, bedzie bdb!!!!:-)
this is a land of wolves now
- Kosturr
- zaczyna szaleć
okładka nie jest taka zła.
- Riven
- Kontakt:
jak dla mnie wyglada jak ostatnie gowno z niskobudzetowej gry, ale juz o tym rozmawialismy:)
czekam jak na malo co , jesli utrzymaja tendencje wzrostowa to bedzie killer
czekam jak na malo co , jesli utrzymaja tendencje wzrostowa to bedzie killer
this is a land of wolves now
-
pr0metheus
Sprawdzilem az trackliste czy tez jest too extreme. Jest.Riven pisze:arcychujowa okladka, tytul bez pomyslu, ale za to dobra tracklista, bedzie bdb!!!!:-)
A tak ogolnie to dodawanie mixow utworow z wersji podstawowej jako bonus to niezly kwas
-
Maria Konopnicka
... i udany start w przyszłorocznej Eurowizji :)Riven pisze:, jesli utrzymaja tendencje wzrostowa to bedzie killer
-
Arisowicz
- w mackach Zła
sory, ale Satyricon jest milion poziomów wyżej od Lordi czy innego Ghost
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
dwa miliony
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- manieczki
sampel:
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
ruskie u siebie mają już jedną piosenkę w całości...
"Due to licensing constraints we do not provide access to listeners located outside Russia, Ukraine, Belarus and Kazakhstan. We are deeply sorry. "
"Due to licensing constraints we do not provide access to listeners located outside Russia, Ukraine, Belarus and Kazakhstan. We are deeply sorry. "
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
cholernie zacieram ręce na ten nowy album SATYRICON;
tak spoglądając z perspektywy czasu, każdy ich album trzymał/trzyma swój poziom. W sumie poza "The Age of Nero", który z początku totalnie zmieszałem z błotem (całe szczęście poprawiłem się w tej kwestii) każdy album mi idealnie wszedł. W przypadku nowej płyty nie wyobrażam sobie by było inaczej ...
tak spoglądając z perspektywy czasu, każdy ich album trzymał/trzyma swój poziom. W sumie poza "The Age of Nero", który z początku totalnie zmieszałem z błotem (całe szczęście poprawiłem się w tej kwestii) każdy album mi idealnie wszedł. W przypadku nowej płyty nie wyobrażam sobie by było inaczej ...
-
Maria Konopnicka
...uważaj, żebyś ognia nie zaprószył :)Ihasan pisze:cholernie zacieram ręce na ten nowy album SATYRICON;
Zgadzam się. Powiem więcej - każdy album, każdej kapeli, który kiedykolwiek nagrano trzymał/trzyma swój poziom :) No bo jakim sposobem mógłby trzymać nie swój poziom :))Ihasan pisze: tak spoglądając z perspektywy czasu, każdy ich album trzymał/trzyma swój poziom.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Marian, wziąłbyś się rzetelnie za ten SATYRICON :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
tytuły nie zwiastują dyskotekowych hitów typu king, ale sampel strasznie delikatny :/
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Powiedzmy to wprost - tracklista nie jest wystarczająco extreme!Only_True_Believers pisze:tytuły nie zwiastują dyskotekowych hitów typu king
- trzeci
- zaczyna szaleć
-
Arisowicz
- w mackach Zła
-
Baton
- weteran forumowych bitew
Całkiem znośnie, niby jest rock'n'roll, ale brakuje oczywistej przebojowości - i dobrze. Polewka z DsO całkiem pasuje, ogólnie zapowiada się nieźle.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Arisowicz pisze: Satyr też lubi DsO.
Mam nadzieję, że to tylko wasze "lodówkowe" projekcje, bo naprawdę nie chciałbym żeby było tam słychać cokolwiek z DsO.Baton pisze:Polewka z DsO całkiem pasuje
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Arisowicz
- w mackach Zła
patenty z DsO snują się nienachalnie, ale są wyraźne. gorzej, że bardziej to przypomina Now, Diabolical niż Age of empires.
Ostatnio zmieniony 09-08-2013, 14:04 przez Arisowicz, łącznie zmieniany 1 raz.