MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORBID ANGEL
Niekoniecznie chciałoby mi się z kimś gadać czy pozować do zdjęć po źle przespanej nocy w busie pełnym pijanych metalowców :)
-
no właśnie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
tak sobie myśle,trzeba by wywiad zrobić na foruma w końcu kuuuwa.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[V] pisze: Ja np słyszałem od wielu zespołów które supportowaly Morbid Angel,że ten zespół ma swoje humory i nie jest zbyt aktywny towarzysko,sam nie potrafie tego zweryfikowac bo nigdy z nimi nie rozmawiałem więc...
A przypomniał mi się wywiad z którąś z kapel ( bodajże Opeth ) kiedy grali trasę z nimi na której nagrywali swoją koncertówkę. Nie dość że okrajali im czas na próby, czas na występ, to zachowywali się jak gwiazdorzy i praktycznie wcale z nimi nie gadali. Padło chyba w tamtym wywiadzie określenie "Niezłe chujki". Krabathor chyba też nie miał najmilszych wspomnień ze wspólnych wojaży.
Akurat wszystko w tym poście oparłem na własnych doświadczeniach ze świata backstage'u (Łucja, jeżeli tam jesteś, to daj znać, uczynisz mi co trza w okolice podmajtkowe, a potem wprowadzę cię na salony).[V] pisze:rozumiem Twój punkt widzenia,interesuje mnie tylko czy idą za tym jakieś personalne doświadczenia,np.probowałeś zagaić kontakt z którymś z ww muzyków I on okazał się chujkiem etc?Ja np słyszałem od wielu zespołów które supportowaly Morbid Angel,że ten zespół ma swoje humory i nie jest zbyt aktywny towarzysko,sam nie potrafie tego zweryfikowac bo nigdy z nimi nie rozmawiałem więc...ZłyPan pisze:Wiesz, nie idzie o lizanie się po fiutach, tylko zdrowe podejście do samego siebie. Z Mustainem czy Blackiem Lawlessem zwyczajeni nie da się gadać, bo obydwaj są zapatrzonymi w siebie dupkami, którzy na każdym kroku dla podbudowy własnego ego będą wszystkim (włącznie z członkami własnej kapeli) udowadniali, że powinni całować ziemię, po której stąpają. Taki Petrozza czy Warrior to po prostu normalni goście, bez przerostu poczucia własnej wartości, a co za tym idzie ze zdrowym dystansem wobec samego siebie i własnych osiągnięć. W przeciwieństwie do Treya, który uwielbia wobec siebie określenia w rodzaju "najbardziej innowacyjny gitarzysta w dziejach ekstremalnego metalu", Warrior na przykład niemal się oburzył, kiedy go zapytałem, czy czuje się wizjonerem, mówiąc (słusznie zresztą), że on jest po prostu muzykiem, który miał to szczęście, że akurat jego poszukiwania zbiegły się w czasie z sytuacją, kiedy metalowa publiczność szukała tego samego. Poza tym, już o samo podejście do fanów zahaczając, zespoły tej klasy i formatu to poniekąd przedsiębiorstwa i słynny trotzky marketing powienien być skierowany choć w minimalnym stopniu na utrzymanie poprawnych relacji z targetem.
- vicek
- zahartowany metalizator
O kurwa nowy kawałek !!! perkusja to automat tak trej pisał mi że to demo nagrane w domowym zaciszu , ale teraz uwaga gościnie Satyn na wokalu z jakieś polskiej kapeli wtf zna ktoś??? trej pisał że kumplują się od roku koleś mieszka w stanach i postanowli nagrać jeden wspólnie kawałek , sola zajebiste , ale te melodyjki na końcu utworu mogli sobie darować i ten "robotowy głos " jest to demo to gitary brzmią trochę płasko , no jestem ciekawy , ponoć ma być jeszcze bardziej inaczej niż dotychczas.
-
szanowny kolega wspomina o wywiadzie który ukazał sie na łamach mega-sin a przeprowadził go (a jakże kurwa) M.Hilarowicz.Nasum pisze:[V] pisze: Ja np słyszałem od wielu zespołów które supportowaly Morbid Angel,że ten zespół ma swoje humory i nie jest zbyt aktywny towarzysko,sam nie potrafie tego zweryfikowac bo nigdy z nimi nie rozmawiałem więc...
A przypomniał mi się wywiad z którąś z kapel ( bodajże Opeth ) kiedy grali trasę z nimi na której nagrywali swoją koncertówkę. Nie dość że okrajali im czas na próby, czas na występ, to zachowywali się jak gwiazdorzy i praktycznie wcale z nimi nie gadali. Padło chyba w tamtym wywiadzie określenie "Niezłe chujki". Krabathor chyba też nie miał najmilszych wspomnień ze wspólnych wojaży.
\m/
-
Tak jest szanowny Panie kolego, dokładnie o ten wywiad mi chodziło. A w którymś Traszemie był wywiad albo z Krabathor albo z Hypnos, którzy też narzekali na Morbid Angel.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Ja to się w sumię nie dziwię. Jak Trey usłyszał przed swoim gigiem, Krabathor albo Hypnos to musiał strzelić sobie srogiego "facepalma" z myślą, "o kurwa co my za gówno na support wzięliśmy", i to nie megalomania tylko rzeczywistość...

Ja myślę, że poszły mu zwieracze, gdy usłyszał mowę naszych południowych sąsiadów.
-
A później nagrał gówno gorsze od najgorszej płyty Hypnos.Zenek pisze:Ja to się w sumię nie dziwię. Jak Trey usłyszał przed swoim gigiem, Krabathor albo Hypnos to musiał strzelić sobie srogiego "facepalma" z myślą, "o kurwa co my za gówno na support wzięliśmy", i to nie megalomania tylko rzeczywistość...
PS. Od Krabathora to się odwal lepiej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- vicek
nowy utwór
- Riven
- Kontakt:
- vicek
mam ci mówić??? te sola , lewy -prawy kanał są wprost genialne i ten blackowy wokalista wpasował się idealnie ... tremolowe riffy zajebiste i ten balladowy moment na końcu <3 , ciekawe jak będzie to brzmiało w finalnej wersji jak Tim będzie za garami bo do demo użyli automatu
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- vicek
co ty nie powiesz :D:D .Kurt pisze:Musisz się lepiej postarać Vicku ;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Miałem na myśli mistyfikację, nie sam poziom utworów.
Chociaż...
Chociaż...
The madness and the damage done.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Automat lepszy niż na ostatnim Ministry.
- vicek
aż tak źle jest na tym ich nowym krążku ???????? to chyba nie sprawdzęramonoth pisze:Automat lepszy niż na ostatnim Ministry.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
http://webstore.earache.com/Pre-orders/ ... sary-vinyl
jak nie było to nie było, teraz tłuką co chwila
jak nie było to nie było, teraz tłuką co chwila
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.