PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS

18-07-2013, 09:21

ooo, boczek o/ szkoda ze mi sie jajka skonczyly KURWAAAAAAAAA
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Triceratops

18-07-2013, 09:31

tak czulem, ze nie masz jaj :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

18-07-2013, 09:41

:D

akurat znalazlem dwa jeszcze takze spierdalaj :D
Awatar użytkownika
Triceratops

18-07-2013, 09:44

do wrzuc je na patelnie, tylko uwazaj zebys sobie dupy nie przypalil :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

18-07-2013, 09:46

juz ojebane z boczkiem, dupa przypalona, boli, tak jak lubie
Maria Konopnicka

Re: Re:

18-07-2013, 11:26

Triceratops pisze: jak znam zycie to w tancu tez pewnie posiadasz 4 dan w klasie czarnego pasa czy jakiejs srebrnej szarfy :)
Nie, tańczę akurat gorzej niż średnio :)
Awatar użytkownika
Triceratops

18-07-2013, 14:26

taka rysa? czy moze male ulomnosci dodaja boskosci ludzkiej twarzy? :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

18-07-2013, 14:27

gdzie admin co to za burdel :D? :P
Maria Konopnicka

18-07-2013, 17:04

Triceratops pisze:taka rysa? czy moze male ulomnosci dodaja boskosci ludzkiej twarzy? :D
Brak praktyki - gdy Ty tańczyłeś przy Duran Duran to ja w tym czasie kupowałem nowe płyty :) Kiedy Ty poznawałeś kroki czaczy i uczyłeś się stepować to ja układałem płyty na półkach i sprawdzałem czy przypadkiem, któraś się nie odfoliowała :)
Maria Konopnicka

18-07-2013, 17:04

vicek pisze:gdzie admin co to za burdel :D? :P
myślę, że dobrym pomysłem byłoby zamknięcie forum na czas wakacji :)
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

18-07-2013, 17:12

Maria Konopnicka pisze:
To doskonała idea. Wakacje to czas wykwitających polipów w rodzaju Platków (specjalnie piszę bez "s", bo tak brzmi jeszcze mniej wiarygodnie), Bezdechów czy innych sztukmistrzów z Lublina pozujących na odwróconego Jezusa. Niech dziatwa zajmie się gonitwą za szmacianą kulą zamiast ulegać złudzeniu, że jest warta coś więcej niż zero w zerojedynkowym świecie Internetu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Drone

18-07-2013, 18:35

W czasie wakacji ujawniają się także dzieci udające recenzentów:

http://pablosreviews.blogspot.com/2013/ ... rough.html
Maria Konopnicka

18-07-2013, 18:44

Drone pisze:W czasie wakacji ujawniają się także dzieci udające recenzentów:

To jest właśnie to o czym pisałem - doskonale rozumiem, że komuś nie podoba się ta płyta, bo przecież nie wszystko wszystkim musi się podobać. Pisanie jednak: "Nie lubię recenzować (ani słuchać) monotonnych płyt, na których każdy utwór brzmi identycznie, co wszystkie pozostałe" - jest czystym idiotyzmem wartym dokładnie tyle samo co "wszystkie płyty Motorhead są takie same", albo "death metal to napierdalanie i darcie mordy, wszystkie zespoły brzmią tak samo".
Rozumiem, że ktoś nie darzy sympatią samochodów marki Mercedes, ale jak ktoś będzie przekonywał, że te samochody są identyczne jak bmw i audi to nie uznam go za znawcę motoryzacji.
Awatar użytkownika
Triceratops

18-07-2013, 19:01

Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze:taka rysa? czy moze male ulomnosci dodaja boskosci ludzkiej twarzy? :D
Brak praktyki - gdy Ty tańczyłeś przy Duran Duran to ja w tym czasie kupowałem nowe płyty :) Kiedy Ty poznawałeś kroki czaczy i uczyłeś się stepować to ja układałem płyty na półkach i sprawdzałem czy przypadkiem, któraś się nie odfoliowała :)
Kiedy ja tanczylem przy Duran Duran, to ty jeszcze metalu nie sluchales jak sam sie przyznales niedawno i nic kupywales, jedynie mama kazala ci w zimie nosic rajstopy, dzieki ktorym zakupiles potem plyty Helloween :)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

18-07-2013, 19:04

Maria Konopnicka pisze:
Marian a przed chwila popisales sie calkiem sensownym zdaniem w temacie Watejn, ze jezeli by wszystkim sie podobalo to nie byloby o czym rozmawiac. Albo klepiesz te zdania z jakiegos generatora albo sam nie wiesz co myslisz :) Forum to nie jest zaden przymus, nie chcesz nie piszesz, nie czujesz sie na silach - tez nie piszesz. W sumie moglbys to wytlumaczyc swojemu koledze rekompensujacemu podmiejskie kompleksy tetnem wielkich miast, ktore oglada na fotografiach z onet.pl :)
woodpecker from space
neuro
postuje jak opętany!

18-07-2013, 19:44

Maria Konopnicka pisze:

To jest właśnie to o czym pisałem - doskonale rozumiem, że komuś nie podoba się ta płyta, bo przecież nie wszystko wszystkim musi się podobać. Pisanie jednak: "Nie lubię recenzować (ani słuchać) monotonnych płyt, na których każdy utwór brzmi identycznie, co wszystkie pozostałe" - jest czystym idiotyzmem wartym dokładnie tyle samo co "wszystkie płyty Motorhead są takie same", albo "death metal to napierdalanie i darcie mordy, wszystkie zespoły brzmią tak samo".
+1

I co sprawiło, że się człowiekowi przy odsłuchu tej płyty wyświetliły Venom i Slayer? Nie ogarniam.
Maria Konopnicka

18-07-2013, 20:11

Triceratops pisze: Marian a przed chwila popisales sie calkiem sensownym zdaniem w temacie Watejn, ze jezeli by wszystkim sie podobalo to nie byloby o czym rozmawiac. Albo klepiesz te zdania z jakiegos generatora albo sam nie wiesz co myslisz :)
Raz piszę poważnie, a innym razem żartuję :) Po prostu na forum tego nie wyczuwasz :)
Triceratops pisze: Forum to nie jest zaden przymus, nie chcesz nie piszesz, nie czujesz sie na silach - tez nie piszesz.
Cholera, a ja przez 7 lat myślałem, że muszę .... :(
Triceratops pisze: W sumie moglbys to wytlumaczyc swojemu koledze rekompensujacemu podmiejskie kompleksy tetnem wielkich miast, ktore oglada na fotografiach z onet.pl :)
Będziemy się widzieć w sobotę na giełdzie warzywno-owocowej w Broniszach - mam mu podwieźć trochę gazetek do pakowania pomidorów - to od razu mu powiem :)
Awatar użytkownika
Drone

18-07-2013, 20:43

Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze: W sumie moglbys to wytlumaczyc swojemu koledze rekompensujacemu podmiejskie kompleksy tetnem wielkich miast, ktore oglada na fotografiach z onet.pl :)
Będziemy się widzieć w sobotę na giełdzie warzywno-owocowej w Broniszach - mam mu podwieźć trochę gazetek do pakowania pomidorów - to od razu mu powiem :)
Przywieź dużo - plony są obfite. Wyślę też platon kabaczków do Inowrocławia, żeby Adi dokarmił bachora. Oto dowód, że mam gołębie serce!
Awatar użytkownika
Drone

18-07-2013, 21:08

neuro pisze:
Maria Konopnicka pisze:

+1

I co sprawiło, że się człowiekowi przy odsłuchu tej płyty wyświetliły Venom i Slayer? Nie ogarniam.
Prawdopodobnie te płyty znał i nie znalazł innych, podobnych odnośników :)
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

18-07-2013, 21:13

Im lepsza płyta tym większa jest prędkość powstawania postów, flameów i offtopu w temacie na masterfulu...
Obrazek
ODPOWIEDZ