BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: BURZUM
W czarnej Francji nie potrzebują białasów to i go zamknęli. Mam nadzieję że w Polsce nie będzie aż tak "kolorowo" jak jest np w Paryżu czy Birmingham.
-
- weteran forumowych bitew
u nas to raczej nie będzie miało miejca. polska nie jest tolerancyjnym krajem dla obcokrajowców, tym bardziej o innym kolorze skóry
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Kingu
Dyżury 24h tych specjalnych dwójek prokuratorskich mają ponoć krzewić tę tolerancję. Szkolenia w Malmo, Rotterdamie i Londynie.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To paradoks dla mnie, ale oprócz krajów muzułmańskich jeszcze Rosja stoi na straży normalności w tej kwestii. W razie czego nie będzie żalu przenosić się na wschód, bo alkohol z Białorusi tam tańszy od chleba i zapałek.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
Prawie jak Hitler w 1923.
Niezle jaja w komentarzach na jego blogu, zaczyna się internetowe pospolite ruszenie.
Niezle jaja w komentarzach na jego blogu, zaczyna się internetowe pospolite ruszenie.
KVLT lizania CZASZKI
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Przejebana nieco sprawa. Wydawało się, że dziadek ustatkował się we Francji, natyrał przy budowie domu, a teraz nie wiadomo czy nie trzeba będzie zawinąć stamtąd żagla. Varg wydaje się być osobnikiem mocno niestabilnym psychicznie. Z jednej strony zaowocowało to genialną niegdyś muzyką, a z drugiej, pakuje gościa w coraz to nowe tarapaty.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-23327165
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-23327165
This is where everything goes backwards.
Ha,ha,ha. Jak tylko usłyszałem w radiowych wiadomościach, że jakiegoś Norwega przymknęli we Francji zaraz pomyślałem - Kristian...Swoją drogą ciekawe, że nie miał jeszcze wizyty rodowitych Francuzów, których rodzice zostali złapani w siatkę.
- vicek
- zahartowany metalizator
to jest jak , varg nabroił coś czy nie? gdzie pres konferens?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie posłuchał coveru Lisowskiej w wykonaniu Kelthuza i chciał wyjebać lewaków w kosmos rakietą z Kazachstanu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
lepsze od burzum
Nie wiem co w tym dziwnego, że kobieta, która jest członkiem klubu strzeleckiego zakupiła legalnie cztery strzelby... Pewnie nawet żadnych zarzutów im nie postawią - tyle, że media będą miały pożywkę przez kilka dni.
- Pestilential Mists
- rozkręca się
-
To jest w ogóle historia jak z opowiadania Philipa Dicka - varg został aresztowany za przypuszczenie zamiaru popełnienia przestępstwa. "Raport mniejszości" jak nic.Maria Konopnicka pisze:Nie wiem co w tym dziwnego, że kobieta, która jest członkiem klubu strzeleckiego zakupiła legalnie cztery strzelby..
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Bezdech
Jak zwykle wszystko przez te baby!
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- rasowy masterfulowicz
no tak to wyglada, pewnie chcieli mu dac do zrozumienia, ze go obserwuja.Baton pisze:To jest w ogóle historia jak z opowiadania Philipa Dicka - varg został aresztowany za przypuszczenie zamiaru popełnienia przestępstwa. "Raport mniejszości" jak nic.Maria Konopnicka pisze:Nie wiem co w tym dziwnego, że kobieta, która jest członkiem klubu strzeleckiego zakupiła legalnie cztery strzelby..
Kelthuz nie wstyd ci? nasze sluzby uwazaja cie za nieszkodliwego wariata, nikt sie toba nie interesuje
KVLT lizania CZASZKI
- vicek
moim zdaniem bez powodu go nie aresztowali, o Vargu możemy już zapomnieć .

-
- rasowy masterfulowicz
- vicek
liczyli że u nich zaprowadzi porządek z tymi okropnymi polakami
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Tym razem Henzel, onetowy specjalista od wszystkiego, pisze jak jest.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/varg-vi ... omosc.html
Wnioskuję, że w te cztery, potajemnie zakupione strzelby miał uzbroić żonę i dzieci, celem przeprowadzenia "ogromego zamachu terrorystycznego". Strach pomyśleć czym mogłoby się to zakończyć, gdyby nie działania prewencyjne francuskich służb..

Fajna posesja, btw. Biedny Count Scapegoat.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/varg-vi ... omosc.html
Wnioskuję, że w te cztery, potajemnie zakupione strzelby miał uzbroić żonę i dzieci, celem przeprowadzenia "ogromego zamachu terrorystycznego". Strach pomyśleć czym mogłoby się to zakończyć, gdyby nie działania prewencyjne francuskich służb..

Fajna posesja, btw. Biedny Count Scapegoat.
This is where everything goes backwards.
- vicek
iluminati istnieje