MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORBID ANGEL
Vincent powinien wyciągnąć stary t shirt Bolt thrower z szafy a nie paradować w tych obcisłych koszulach (z lśniącymi pentagramami).O dwóch wypielęgnowanych typach z lewej nie wspomne(Palmolive kurwa?)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
- zahartowany metalizator
no to mój ulubiony bend, płyta z biegiem czasu nie jest taka tragiczna , szok po usłyszeniu pierwszych taktów too extreme był ciężki do zniesienia nawet dla największych ołpen majndów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
akurat too extreme to jest tam najlepszy kawalek, gorzej z nijaka reszta i tym stadionowym aj em norwid. ale jebac, i tak bogowie.
this is a land of wolves now
-
nie był;)vicek pisze:szok po usłyszeniu pierwszych taktów too extreme był ciężki do zniesienia nawet dla największych ołpen majndów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Jebał pies image. Nie ma to ŻADNEGO znaczenia. Jak dla mnie mogą występować nawet odziani w stroje meksykańskich pasterzy. Liczy się to, że gdy wychodzą na scenę i pierdolną tymi swoimi wycinankami, padam czołem na posadzkę.
- Riven
- Kontakt:
ostatnia płyta jest zajebista - wiedziałem o tym już po pierwszy odsłuchu i wiem to do dziś. Wróciłem do niej kilka dni temu i cóż, najlepszy album death metalowy ostatnich 20 lat :))vicek pisze:no to mój ulubiony bend, płyta z biegiem czasu nie jest taka tragiczna , szok po usłyszeniu pierwszych taktów too extreme był ciężki do zniesienia nawet dla największych ołpen majndów.
-
30 lat
- Plastek
- Kontakt:
Masz nasrane i nie wymieszane.Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta jest zajebista - wiedziałem o tym już po pierwszy odsłuchu i wiem to do dziś. Wróciłem do niej kilka dni temu i cóż, najlepszy album death metalowy ostatnich 20 lat :))vicek pisze:no to mój ulubiony bend, płyta z biegiem czasu nie jest taka tragiczna , szok po usłyszeniu pierwszych taktów too extreme był ciężki do zniesienia nawet dla największych ołpen majndów.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- vicek
Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta jest zajebista - wiedziałem o tym już po pierwszy odsłuchu i wiem to do dziś. Wróciłem do niej kilka dni temu i cóż, najlepszy album death metalowy ostatnich 20 lat :))vicek pisze:no to mój ulubiony bend, płyta z biegiem czasu nie jest taka tragiczna , szok po usłyszeniu pierwszych taktów too extreme był ciężki do zniesienia nawet dla największych ołpen majndów.
są gusta i z nimi się nie dyskutuje :) , ja powiem tylko że moim ulubionym kawałkiem na tej płycie jest 10 more death i nie wiem czemu akurat on dostawał też niezłe baty .
Ja chyba nie mam ulubionego utworu na tej płycie - jest bardzo wyrównana i urozmaicona - zresztą jak większość albumów Morbid Angel. Pierwsze dwie poza zasięgiem, lepsza jest też Covenenant i Domination. Formulas Fatal to the Flesh to (odrzucając wszelkie sentymenty, wspomnienia, okoliczności poznawania ich płyt) bodaj najlepsza płyta w ich dyskografii. Illud Divinum Insanus postawiałbym gdzieś po nich - lepsza od Heretic i Gateways to Annihilation - a przecież i te dwie płyty oceniłbym stosunkowo wysoko.
Ciekaw jestem ich nowej płyty - czy zachęceni reakcją fanów na koncertach zrobią krok do tyłu i nagrają Domination vol.2 (albo nawet vol. 3 - bo ostatnia ma z nią sporo wspólnego) czy będą odważni i śmiało wkroczą w rejony, w które na Divinum Insanus lekko tylko wkraczali (i dlatego nie wypadło to zbytnio przekonująco).
http://www.caritas.pelplin.pl/kolonie-o ... osprawnych
Może coś jeszcze znajdziesz? Szkoda wakacje przed komputerem spędzać.
Ciekaw jestem ich nowej płyty - czy zachęceni reakcją fanów na koncertach zrobią krok do tyłu i nagrają Domination vol.2 (albo nawet vol. 3 - bo ostatnia ma z nią sporo wspólnego) czy będą odważni i śmiało wkroczą w rejony, w które na Divinum Insanus lekko tylko wkraczali (i dlatego nie wypadło to zbytnio przekonująco).
Na kolonie w tym roku nie wyjechałeś?Plastek pisze: Masz nasrane i nie wymieszane.
http://www.caritas.pelplin.pl/kolonie-o ... osprawnych
Może coś jeszcze znajdziesz? Szkoda wakacje przed komputerem spędzać.
- Plastek
- Kontakt:
Sorry, ale żeby twierdzić, że ostatnia płyta jest lepsza od Gateways to Annihilation to trzeba być ostro przecwelonym fizycznie i intelektualnie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Jest chyba tak,że jak chcą zarabiać pieniążki to muszą klepać to co chce statystyczny smarkacz robiący w tłumie diabełka.
Byłbym bardzo mile zaskoczony gdyby wypieli sie na publike I nagrali po prostu to co teraz chcą grać. Oglądałem ostatnio kilka wywiadów z Vincentem ,mówi facet mądrze i ciekawie,niejednokrotnie podkreśla,że oni nigdy nie byli zespołem który nagrywa w kółko jedno i to samo a na scenie death metalowej opierdalanie standardowego poletka z łudząco podobnymi patentami przez całe lata to norma i ludzie mówią:true death metal ble ble ble. nuda.
Byłbym bardzo mile zaskoczony gdyby wypieli sie na publike I nagrali po prostu to co teraz chcą grać. Oglądałem ostatnio kilka wywiadów z Vincentem ,mówi facet mądrze i ciekawie,niejednokrotnie podkreśla,że oni nigdy nie byli zespołem który nagrywa w kółko jedno i to samo a na scenie death metalowej opierdalanie standardowego poletka z łudząco podobnymi patentami przez całe lata to norma i ludzie mówią:true death metal ble ble ble. nuda.
-
jest to dziwne.oczywiscie Gateways lepszy..o wiele lepszy.Plastek pisze:Sorry, ale żeby twierdzić, że ostatnia płyta jest lepsza od Gateways to Annihilation to trzeba być ostro przecwelonym fizycznie i intelektualnie.
- Riven
- Kontakt:
idea bardzo szczytna, gorzej z wykonaniem. ale trzymam kciuki.
z drugiej strony - wolalbym dobry odtworczy album death metalowy niz slaby eksperyment...
z drugiej strony - wolalbym dobry odtworczy album death metalowy niz slaby eksperyment...
this is a land of wolves now
-
A wiesz, że motyw przewodni tego kawałka ukradli od Six Feet Under?vicek pisze:Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta jest zajebista - wiedziałem o tym już po pierwszy odsłuchu i wiem to do dziś. Wróciłem do niej kilka dni temu i cóż, najlepszy album death metalowy ostatnich 20 lat :))vicek pisze:no to mój ulubiony bend, płyta z biegiem czasu nie jest taka tragiczna , szok po usłyszeniu pierwszych taktów too extreme był ciężki do zniesienia nawet dla największych ołpen majndów.
są gusta i z nimi się nie dyskutuje :) , ja powiem tylko że moim ulubionym kawałkiem na tej płycie jest 10 more death i nie wiem czemu akurat on dostawał też niezłe baty .
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: MORBID ANGEL
Jak chcą dalej kombinować, to mogliby pójść w ślady Korn i nagrać płytę z Skrillex'em lub jakimś podobnym muzykiem.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Aż tak daleko jak w drugim zdaniu się nie posunę, ale z pierwszym zgadzam się w 100%. Ta płyta mnie zmiażdżyła od pierwszego odsłuchu i z ciężkim zażenowaniem czytam te wszystkie negatywne opinie na jej temat.Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta jest zajebista - wiedziałem o tym już po pierwszy odsłuchu i wiem to do dziś. Wróciłem do niej kilka dni temu i cóż, najlepszy album death metalowy ostatnich 20 lat :))
-
Ciekawe czy Pete zagra na trasie, na której mają odgrywać Covenant w całości?
-
- postuje jak opętany!
to tak jak ja czytam z ciezkim zazenowaniem jak sie brandzlujecie z Maria i kilkoma innymi osobnikami z tego forum nad ta kupa gowna, ktora nie powinna byla sie nigdy ukazac, a przynajmniej nie pod logiem MA.ramonoth pisze:Aż tak daleko jak w drugim zdaniu się nie posunę, ale z pierwszym zgadzam się w 100%. Ta płyta mnie zmiażdżyła od pierwszego odsłuchu i z ciężkim zażenowaniem czytam te wszystkie negatywne opinie na jej temat.Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta jest zajebista - wiedziałem o tym już po pierwszy odsłuchu i wiem to do dziś. Wróciłem do niej kilka dni temu i cóż, najlepszy album death metalowy ostatnich 20 lat :))