raczej śmieją żydku :)nicram pisze:W kwestii Masachist wszyscy tutaj piją do mnie, więc nie żołądkuj już się tak murzynku bambo.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: MORBID ANGEL
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zawsze powtarzam - śmiech to zdrowie, niech zatem i śmieje się cały Świat! :-)
all the monsters will break your heart
- vicek
- zahartowany metalizator
jezu może być nowy album :(:(:(:((:(
rozjebało mnie to :D
rozjebało mnie to :D
- Plastek
- Kontakt:
Love Parade się zbliża.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- vicek
no tak , ale wracając gośc ma jaja , powiedział mu to prosto w twarz :E:E:E
- vicek
hehehehehRiven pisze:heretic to w sumie kloc (z potencjalem, ale zmarnowanym), a wiec czemu nie?
najgorszy scenariusz: nostalgiczna wycieczka w lata swietnosci polaczona z indolencja kompozycyjna obecna na Heretic
dobry: powrot do poziomu Formulas
najlepszy (malo mozliwy): kompletne wypiecie sie na reszte swiata i nagranie transgresywnej plyty z elektronicznymi bitami, ktora maria uzna za falszywy death metal :DDD
- Riven
- Kontakt:
Hahaha no to kurwa mam :DD
w moim scenariuszu nie napisałem że musi to być przy okazji dobra elektronika a nie tandetne gowno jakim jest ten album :) poza tym to i tak nic nowego a numery deathowe to właśnie ta hujowa wycieczka w przeszłość bez pazurów. A koleś z filmiku wyżej mistrz ;d
w moim scenariuszu nie napisałem że musi to być przy okazji dobra elektronika a nie tandetne gowno jakim jest ten album :) poza tym to i tak nic nowego a numery deathowe to właśnie ta hujowa wycieczka w przeszłość bez pazurów. A koleś z filmiku wyżej mistrz ;d
this is a land of wolves now
- vicek
mi się jedynie z tej płyty podoba ten mor det , najbardziej sensowny numer na płycie
-
vicek pisze: jezu może być nowy album :(:(:(:((:(
Pierwsze skojarzenie jakie miałem jak zobaczyłem Vincenta w tym kapeluszu to - ło jezu, Hetfield;-)
Po ładnych paru miesiącach rozbratu włączyłem sobie "Illud Divinum Insanus" i wciąż rozpierdala! Wspaniała płyta!
- Żułek
jak ma album techno daje rade ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Srechno, Aborymy i Blacklodge to ok, ale "Illud..." gówno dla zasady, nie? Prawda jest jak zawsze po środku, tylko trzeba wyzbyć się kontrastowania swojej opinii :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Prawda jest zawsze tam gdzie jest, a "Illud..." to gówno.Lykantrop pisze:Srechno, Aborymy i Blacklodge to ok, ale "Illud..." gówno dla zasady, nie? Prawda jest jak zawsze po środku, tylko trzeba wyzbyć się kontrastowania swojej opinii :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
świetna płyta
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
W ogóle zastanawiam się, czy z perspektywy czasu nie jest to najlepszy MA.[V] pisze:świetna płyta
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
prawdopodobnie tak jest.Drone pisze:W ogóle zastanawiam się, czy z perspektywy czasu nie jest to najlepszy MA.[V] pisze:świetna płyta
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Jak dla mnie to z perspektywy czasu Covenant niezmiennie rozkurwia kościoły, a Illud na razie nie ma żadnej sensownej perspektywy czasowej, bo za młody.Drone pisze:W ogóle zastanawiam się, czy z perspektywy czasu nie jest to najlepszy MA.[V] pisze:świetna płyta
Trudno również oczekiwać aby, po takim blamażu w oczach 95% fanów, za 20 lat ta proporcja się odwróciła.
-
odwróci sie.ja patrze 20 lat do przodu,drone 40.
- Lykantrop
Ja 2000. I mówię Wam, że nikt o "Illud..." nie będzie w ogóle pamiętać, a wszyscy lewacy będą wystrzeleni w kosmos rakietą z Kazachstanu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
będą pamiętać,powiedzą np:Lykantrop pisze:Ja 2000. I mówię Wam, że nikt o "Illud..." nie będzie w ogóle pamiętać, a wszyscy lewacy będą wystrzeleni w kosmos rakietą z Kazachstanu.
synu,tak kurwa ich znienawidziłem jak to wydali.Dla obecnej generacji fanów ten album będzie tym czym Cold Lake fchuj lat temu dla starych dziadów.Ale Cold lake jest słaby a ta płyta ma urok.Urok chłopa który zaczął studiować cybernetyke.