HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: HATE ETERNAL
"Fury and Flames" właśnie poleciało po długiej przerwie, nie mam pytań. Za często nie można, raz na miesiąc-dwa, ale jak siądzie, to siądzie.
Kerosene keeps me warm.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ostatnia znacznie lepsza
-
Wszystkie są znacznie lepsze od F&F ;)
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
"King..." jest słabszy od "F&F", najsłabszy ze wszystkich HE i w ogóle słaby. Brzmienie cienkie jak tania srajtaśma, kawałki, poza otwieraczem, przeraźliwie nudne.est pisze:Wszystkie są znacznie lepsze od F&F ;)
Kerosene keeps me warm.
-
Pewnie ci się nie podoba bo nie ma ballad, co? ;)
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: HATE ETERNAL
Co za bzdury, oczywiście F&F i King to bardzo dobre płyty. Ewentualnie zastrzeżenia można mieć do debiutu bo trochę miękki i ostatniej nieco nijakiej i niewiele wnoszacej.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Headcrab pisze:Co za bzdury, oczywiście F&F i King to bardzo dobre płyty. Ewentualnie zastrzeżenia można mieć do debiutu bo trochę miękki i ostatniej nieco nijakiej i niewiele wnoszacej.
Debiutu miękkim bym raczej nie nazwał, zastrzeżenia do ostatniej można mieć tylko pod względem zbyt wypolerowanego brzmienia, niewiele wnosi, bo też i nie taki był zamysł jej stworzenia. Ot po prostu kontynuacja pomysłów rozwiniętych na poprzednich płytach z utrzymaniem wysokiego poziomu wykonania.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Tak, nie ma co przewijać i przez to odsłuch nuży :(est pisze:Pewnie ci się nie podoba bo nie ma ballad, co? ;)
Kerosene keeps me warm.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Pchasz się na siłę.est pisze:Wszystkie są znacznie lepsze od F&F ;)
support music, not rumors
-
ale sumienie czyste :)
- Rattlehead
-
lepiej w strachu niż w kłamstwie ;)
- Rattlehead
W kłamstwie można żyć, w strachu długo nie pociągniesz ;)
- Mol
jakie bzdury, same 3 numery Cerrito rozpierdalaja w mak reszte dyskografii Hate Eternal :)Headcrab pisze:Co za bzdury, oczywiście F&F i King to bardzo dobre płyty. Ewentualnie zastrzeżenia można mieć do debiutu bo trochę miękki i ostatniej nieco nijakiej i niewiele wnoszacej.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Się już odczep od esta, dobrze gada. Wiem, że opinia na temat ostatniego Monstrosity może stawiać jego deathmetalowy gust w mało korzystnym świetle, ale tym razem ma całkowitą rację. ;)Rattlehead pisze:Pchasz się na siłę.est pisze:Wszystkie są znacznie lepsze od F&F ;)
- Rattlehead
No jak ma rację, skoro nie ma racji?! Nie podaruję mu tego ;).
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Właśnie odchodzi od nich pałker - pragnie skupić się na dokoczeniu swojej edukacji i skupieniu na poza muzycznej karierze. W chwili obecnej Erik planuje zakończyć trasę specjalnym koncertem w Teksasie na którym zagra Adam Jarvis znany między innymi z Misery Index. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe zastępstwo, bo jednak wolałem go jak bębnił w Misery na album których czekam z niecierpliwością.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Zespół hobby, ambitny i wymagający, a finansowo zapewne na granicy wolontariatu. Nic dziwnego, że Derek i Jade dali sobie spokój. Znajdzie się kolejny młody, chętny pokazać, co potafi.
Dopiero teraz znalazłem czas na Feniksa. Takie numery jak Thorns o Acacia, Deathveil czy The Art Of Redemption to obłędny rozkurw.
Dopiero teraz znalazłem czas na Feniksa. Takie numery jak Thorns o Acacia, Deathveil czy The Art Of Redemption to obłędny rozkurw.
-
Feniks dobry album. chyba najmniej męczy i nuży z całej dyskografii. dużo ciekawych pomysłów.