Max mówi jak jest.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Max mówi jak jest.
Jedyne co Mariusz widzę zmienił, to przestał mówić po polskoamerykańsku
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
nowy film:
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś oglądnąłem z pierwsze 5 minut jakiegoś jego video felietonu. Jedyne co pamiętam to, to że strasznie mnie na sen wzięło. Nic nowego gość nie mówi, a to jego napuszone ego wkurwia mnie niepomiernie. Wyczuwalna też jest nuta tzw. poprawności politycznej i czasami implikacja nie przebiega prawidłowo w jego rozumowaniu. Ale jako erudyta zajebisty, stado polaków biedaków cebulaków pewnie za nim podąży i powtórzy złote myśli w ciężkich sporach przy napoju piwopodobnym w weekend. Ale to od biedy nawet dobrze...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
bez przesady. erudyta z niego zaden ale milo dla odmiany posluchac takiego glosu w pewnych tematach. wiadomo, ze wiekszosc to oczywizmy, ale lepsze to niz mielenie bezmyslnych sloganow o bezwarunkowej tolerancji itp
zaznaczam, ze widzialem w calosci ze 2 jego klipy, takze moze w wiekszej dawce robi sie meczacy:) poki co mi styknie
zaznaczam, ze widzialem w calosci ze 2 jego klipy, takze moze w wiekszej dawce robi sie meczacy:) poki co mi styknie
this is a land of wolves now
- Lykantrop
No biorąc pod lupę takiego erudytę jak Łysiak to faktycznie Max wymięka w przedskokach. Ale jak to w przypadku takich mentorów bywa - trzeba samemu zbadać temat niż ślepo przyjmować prawdę objawioną bezkrytycznie. Tak baj de łej to nawet oczojebny jest fakt, że Max się musiał Waldka prozy naczytać i posłuchać wykładów Bezmenova - niektóre myśli sformułowane prawie identycznie :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
swoja droga, ciekawie sie rozwija ta sprawa Zimmermana - pamietam, ze jak to sie stalo, to wszedzie trabili o tym jak to zly bialy skurwiel zastrzelil niewinnego murzynka... a tu powoli sie okazuje, ze bylo troche inaczej, hehe
-
zakładam ze skasowałby cie jak pryszcza w 5 sekund, w dowolnym temacie ten biedny dziennikorz cebulorz;)Lykantrop pisze:Kiedyś oglądnąłem z pierwsze 5 minut jakiegoś jego video felietonu. Jedyne co pamiętam to, to że strasznie mnie na sen wzięło. Nic nowego gość nie mówi, a to jego napuszone ego wkurwia mnie niepomiernie. Wyczuwalna też jest nuta tzw. poprawności politycznej i czasami implikacja nie przebiega prawidłowo w jego rozumowaniu. Ale jako erudyta zajebisty, stado polaków biedaków cebulaków pewnie za nim podąży i powtórzy złote myśli w ciężkich sporach przy napoju piwopodobnym w weekend. Ale to od biedy nawet dobrze...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Biedą nie jest dziennikarstwo czy felietoniarstwo tylko procesje uciśnionego mentalnie narodu na kazania księdza Golonki. A kiedy wyruszają spod remizy to każdy chce nieść monstrancję - jak Chrystus krzyż na Golgotę.
-
ależ pierdolenieest pisze:Biedą nie jest dziennikarstwo czy felietoniarstwo tylko procesje uciśnionego mentalnie narodu na kazania księdza Golonki. A kiedy wyruszają spod remizy to każdy chce nieść monstrancję - jak Chrystus krzyż na Golgotę.
gość zdobywa sporą popularność w zupełnie normalny sposób, dzięki temu co i jak mówi, trzeba być uciśnionym mentalnie, żeby dopatrywać się w tym ogólnonarodowego wydarzenia, lol
Grrrówno!
-
Właśnie to, że zdobywa tę popularność "dzięki temu co i jak mówi" jest dla mnie przerażające. A najśmieszniejsze jest to, że - jak ustaliliśmy wcześniej z [V] - zdobywa tę popularność tam gdzie nie ma problemów, o których prycha w tych swoich - porzal się borze - felietonach. "Gość zdobywa popularność w zupełnie normalny sposób" :D:D:D To jest dopiero lol
-
Gdzie w tym lol? Mówi (cokolwiek), ktoś go ogląda i słucha, zgadza się - efekt widać. Nie bardzo wiem, co jest w tym nienormalnego :) Robisz z niego jakiegoś mesjasza, czy innego nowego polskiego ideologa - Cejrowski też jest ogromnie popularny dzięki swoim programom, w których nie stroni od przekazywania swojej kontrowersyjnej oceny rzeczywistości - i co? Naród za nim idzie? Nie, po prostu ma dużo wyświetleń na youtube i sporo sprzedanych książek. A, no i kontrakt w TV, co też pewnie spotka Kolonko.est pisze:Właśnie to, że zdobywa tę popularność "dzięki temu co i jak mówi" jest dla mnie przerażające. A najśmieszniejsze jest to, że - jak ustaliliśmy wcześniej z [V] - zdobywa tę popularność tam gdzie nie ma problemów, o których prycha w tych swoich - porzal się borze - felietonach. "Gość zdobywa popularność w zupełnie normalny sposób" :D:D:D To jest dopiero lol
Grrrówno!
-
est mówi jak jest, nie stawiaj się :D
-
Jesteś jakoś mentalnie uciśniony na punkcie tego pana ze śmiesznym akcentem ;)
Grrrówno!
-
- zaczyna szaleć
W pełni się zgadzam. Po za tym trąci od typa starą neokonserwą z kiepskiej blachy.Lykantrop pisze:Kiedyś oglądnąłem z pierwsze 5 minut jakiegoś jego video felietonu. Jedyne co pamiętam to, to że strasznie mnie na sen wzięło. Nic nowego gość nie mówi, a to jego napuszone ego wkurwia mnie niepomiernie. Wyczuwalna też jest nuta tzw. poprawności politycznej i czasami implikacja nie przebiega prawidłowo w jego rozumowaniu. Ale jako erudyta zajebisty, stado polaków biedaków cebulaków pewnie za nim podąży i powtórzy złote myśli w ciężkich sporach przy napoju piwopodobnym w weekend. Ale to od biedy nawet dobrze...
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Riven
- Kontakt:
ale czekaj, moglbys napisac troche konkretniej? co takiego zlego sie dzieje? to ze jest to troche populistyczne granie na emocjach to jest jasna sprawa, ale w porownaniu z innymi "publicysytami" to i tak gosc jest bardzo wiarygodny pod tym wzgledem :D. jak mowil o tej zarazie duszy i umyslu jaka jest islam to brzmialo bardzo sensownie :))).est pisze:Biedą nie jest dziennikarstwo czy felietoniarstwo tylko procesje uciśnionego mentalnie narodu na kazania księdza Golonki. A kiedy wyruszają spod remizy to każdy chce nieść monstrancję - jak Chrystus krzyż na Golgotę.
co do publicystow, ostatnio czytalem wywiad z zakowskim, w ktorym bylo o tym strasznym faszyzmie jaki sie odradza w polsce, a czego przejawem byla np. akcja lysych na wykladzie baumana. zakowski mowi, ze to wina zlego systemu edukacji, a zlo polega na tym, ze dzieci w szkolach za duzo ucza sie faktow i dat, no i ze trzeba zmniejszyc ilosc materialu.
to ja juz wole golonke:).
- Mistrz
- postuje jak opętany!
bul dupy polaczka wykryty. tak bardzo pragnę być "indywidualistą" i mieć inne zdanie, TAK BARDZO.est pisze:Biedą nie jest dziennikarstwo czy felietoniarstwo tylko procesje uciśnionego mentalnie narodu na kazania księdza Golonki. A kiedy wyruszają spod remizy to każdy chce nieść monstrancję - jak Chrystus krzyż na Golgotę.
-
Panowie, bądźmy poważni. Nie jest tak jak Mariusz mówi! Reszta tak naprawdę mnie nie interesuje, ale widzę, że każdy lubi mieć swojego Ojca Dyrektora :)
Mistrzu - nie zesrajcie się bo mistrzom nie przystoi ;)
Mistrzu - nie zesrajcie się bo mistrzom nie przystoi ;)
- Riven
- Kontakt:
Est, zawsze taki rozsadny jestes a tutaj jakos dziwnie piszesz prawde mowiac :). nikt nie robi z mariusza ojca dyrektora, przeciez padlo sporo krytycznych spostrzezen, - ale nie widze powodu, zeby jego i tego typu dzialalnosc oceniac tak skrajnie negatywnie. chuj z tym jak sie wypowiada i do kogo mowi - pare rzeczy ktore uslyszalem od niego wydaje mi sie senswnych i tylko to mnie interesuje.
-
Nie znam skali całego zjawiska ale dociera do mnie, nie tylko z tego tematu, wiele histerycznie pozytywnych opinii na temat działalności pana Mariusza. W tych felietonach, które obejrzałem (aż dwa) mierziła mnie jego stronniczość, o czym zresztą wspomniałem już wcześniej. Poza tym ja nie oceniam jego działalnośći skrajnie negatywnie, skąd taki pomysł?