Potwierdzam - dostałem ostatnio Newsweek :) Liczyłem na Twój weekend :(krz63 pisze:We wszechpotężnej Arachnophobii dodają gazety jako zabezpieczenie przesyłki. Tylko nigdy nie wiadomo co się trafi, może być Musick albi Siedem Gates, ale równie dobrze i Polityka, Top Gear albo Wysokie Obcasy :-)
MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Od kiedy to gazety ? ;D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A juz powoli tracilem nadzieje.Nerwowy pisze:Od kiedy to gazety ? ;D
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
najlepszy numer jak dla mnie. wywiad z filem zarządza, szczególnie jego ekscytacja norweskim BM, nie spodziewałem się tego po gościu. poza tym duże zróżnicowanie gatunkowe, sporo BM. tylko zmyśli Tryłkołaka mnie zawiodły - kiedy zacznie pisać o ekstremalnej muzie?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Nie ma się co dziwić, Phil przecież grał black metal - czy norweski to ciężko powiedzieć ;-)
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
to wiedziałem nie spodziewałem się, że zabrzmi to w jego ustach tak autentycznie
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
To gdzie byłeś w na początku drugiej połowy lat 90-tych? Ja obgryzałem paznokcie i czekałem jedną z najbardziej ekscytujących premier wszech czasów, do której ostatecznie nigdy nie doszło:black_lava pisze: wywiad z filem zarządza, szczególnie jego ekscytacja norweskim BM, nie spodziewałem się tego po gościu.
Bo to jest szczery, autentyczny facet. Było to widać na koncercie w Jaworznie.black_lava pisze:to wiedziałem nie spodziewałem się, że zabrzmi to w jego ustach tak autentycznie
-
- mistrz forumowej ceremonii
jak mozna bylo przegapic Phila paradujacego do sesji zdjeciowych w koszulce Transilvanian Hunger;)
btw kto zrobil wywiad z Anselmo?
btw kto zrobil wywiad z Anselmo?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Też na to czekałem, ale spodziewałem się że to wynik nagłej fascynacji PA Black Metalem z Norwegii.Maria Konopnicka pisze:To gdzie byłeś w na początku drugiej połowy lat 90-tych? Ja obgryzałem paznokcie i czekałem jedną z najbardziej ekscytujących premier wszech czasów, do której ostatecznie nigdy nie doszło:black_lava pisze:wywiad z filem zarządza, szczególnie jego ekscytacja norweskim BM, nie spodziewałem się tego po gościu.
Bo to jest szczery, autentyczny facet. Było to widać na koncercie w Jaworznie.black_lava pisze:to wiedziałem nie spodziewałem się, że zabrzmi to w jego ustach tak autentycznie
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- krz63
- weteran forumowych bitew
Bardzo, bardzo dobry numer. Moim zdaniem najlepsze pismo o muzyce metalowej od czasu ostatniego numeru Bad Taste. Ale nie lepsze. :-)
Bardzo dobry dobór zespołów. Nietuzinkowy wręcz. Cieszy fakt, iż obok Anselmo mamy np. Egzekwie. Zazwyczaj w tego typu magazynach ponad połowę wywiadów bym wyjebał, tu bym wyjebał ze dwa-trzy.
Bardzo fajny wywiad z Feelem... ups, Philem. Ogólnie bardzo fajne wywiady, pytający wiedzą o co mają się pytać, bo nie są z łapanki. No i tu dotarłem do sedna: bardzo dobry skład redakcyjny, chylę czoła. Nie ma nikogo przypadkowego, podziękowałbym jedynie Frankowi Pudełko... ups... Franczakowi. Strasznie fajnie rozwija się kolega redaktor Malinowski, który jest najjaśniejszym punktem tego numeru. Nie słyszałem wcześniej o kolesiu, pewnie jakiś gnojek, ale rozumny :-) W końcu normalny wywiad z kimkolwiek z kręgu LTWB, ciekawe czy Namtar tak odpowiedział bo ciekawe pytanie czy pyta inny łysy faszysta :-)
Tacy ludzie jak Bonny czy Dunaj (tu mocno podziemny, vide Egzekwie) jak zwykle nie zawodzą, całe mnóstwo warsztat und wiedza.
Już wiadomo skąd red. Matuszczak ma te winyle z Agonii w każdym kolorze, za łapówki po wywiadach i recenzjach.
Szacun dla wszystkich piszących do tego pisma, każdy się zna na muzyce, każdy umie pisać. Wielkie gratulacje Piotrowi za dobranie takiego zespołu ludzi, bo to naprawdę wielka sztuka znaleźć parę osób, które:
- znają się na muzyce;
- umieją o niej pisać;
- mają czas na takie fanaberie;
Minusy kurwa:
Mińczykowski robił korektę i nie ma się właściwie do czego przyjebać prócz wywidadu z Peterem. Widać, że robiony mailowo: Jego, Jemu, On, Fani, Im, Maniacy: czemu kurwa wielką literą? Co to jest do chuja? Rozumiem, że forma grzecznościowa, w dziewiętnastym wieku pisano "Jemu" w zamyśle "Tobie", ale co to za jebana moda? On z wielkiej zaczęto pisać jak JPII odszedł na łono Abrahama, ale Wiwczarku Piotrze nie idź tą drogą. Mińczykowski Macieju, następną razą nie przepuszczaj tej językowej żenady.
Jak czytam, że ktoś popełnił płytę to mnie chuj strzela. Popełnić można błąd, lapsus czy "fapa" (jak mawiał nieżyjący wicepremier), litości! Jakieś jeszcze kretyńskie sformułowanie mnie zmroziło, ale zapomniałem. :-)
Najebane w recenzjach: najpierw oceny na górze, potem na dole, potem znów na górze. Przydałoby się też je jakoś wymieszać, najpierw Pawlak pisze zylion recenzji wydawnictw Xtreem, później Hellpiss Agonii, a potem Warcrimer I Hate :-)
Nie paczałem jeszcze czy składanka dobrze lata....
Bardzo dobry dobór zespołów. Nietuzinkowy wręcz. Cieszy fakt, iż obok Anselmo mamy np. Egzekwie. Zazwyczaj w tego typu magazynach ponad połowę wywiadów bym wyjebał, tu bym wyjebał ze dwa-trzy.
Bardzo fajny wywiad z Feelem... ups, Philem. Ogólnie bardzo fajne wywiady, pytający wiedzą o co mają się pytać, bo nie są z łapanki. No i tu dotarłem do sedna: bardzo dobry skład redakcyjny, chylę czoła. Nie ma nikogo przypadkowego, podziękowałbym jedynie Frankowi Pudełko... ups... Franczakowi. Strasznie fajnie rozwija się kolega redaktor Malinowski, który jest najjaśniejszym punktem tego numeru. Nie słyszałem wcześniej o kolesiu, pewnie jakiś gnojek, ale rozumny :-) W końcu normalny wywiad z kimkolwiek z kręgu LTWB, ciekawe czy Namtar tak odpowiedział bo ciekawe pytanie czy pyta inny łysy faszysta :-)
Tacy ludzie jak Bonny czy Dunaj (tu mocno podziemny, vide Egzekwie) jak zwykle nie zawodzą, całe mnóstwo warsztat und wiedza.
Już wiadomo skąd red. Matuszczak ma te winyle z Agonii w każdym kolorze, za łapówki po wywiadach i recenzjach.
Szacun dla wszystkich piszących do tego pisma, każdy się zna na muzyce, każdy umie pisać. Wielkie gratulacje Piotrowi za dobranie takiego zespołu ludzi, bo to naprawdę wielka sztuka znaleźć parę osób, które:
- znają się na muzyce;
- umieją o niej pisać;
- mają czas na takie fanaberie;
Minusy kurwa:
Mińczykowski robił korektę i nie ma się właściwie do czego przyjebać prócz wywidadu z Peterem. Widać, że robiony mailowo: Jego, Jemu, On, Fani, Im, Maniacy: czemu kurwa wielką literą? Co to jest do chuja? Rozumiem, że forma grzecznościowa, w dziewiętnastym wieku pisano "Jemu" w zamyśle "Tobie", ale co to za jebana moda? On z wielkiej zaczęto pisać jak JPII odszedł na łono Abrahama, ale Wiwczarku Piotrze nie idź tą drogą. Mińczykowski Macieju, następną razą nie przepuszczaj tej językowej żenady.
Jak czytam, że ktoś popełnił płytę to mnie chuj strzela. Popełnić można błąd, lapsus czy "fapa" (jak mawiał nieżyjący wicepremier), litości! Jakieś jeszcze kretyńskie sformułowanie mnie zmroziło, ale zapomniałem. :-)
Najebane w recenzjach: najpierw oceny na górze, potem na dole, potem znów na górze. Przydałoby się też je jakoś wymieszać, najpierw Pawlak pisze zylion recenzji wydawnictw Xtreem, później Hellpiss Agonii, a potem Warcrimer I Hate :-)
Nie paczałem jeszcze czy składanka dobrze lata....
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Lata dobrze. Mi najpierw wyleciała z folii, potem poleciała z folią ze stołu, a następnie zniknęła. Pewnie gdzieś poleciała, stara kurwa. Dobrze lata, potwierdzam.
- Maleficio
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
Może ktoś skan wrzucić?Dragazes pisze:relacja Marii z koncertu Motorhead też spoko.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: MUSICK MAGAZINE!!!
nie ma.ostatnio szukałem w kilku Empikach w róznych miastach jak sie urlopowałem w kraju I nic.nawet 7 Gates juz nie widać.Maleficio pisze:Jest ten magazyn w Empik?
tylko wardzała magazine I jakies inne bzdety.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Potwierdzam. Muszę w końcu sprawdzić co to ta Pantera. Black Metalowy Phil - masa mnustwo. Zaraz Viking Crown zapodam.Maria Konopnicka pisze:To gdzie byłeś w na początku drugiej połowy lat 90-tych? Ja obgryzałem paznokcie i czekałem jedną z najbardziej ekscytujących premier wszech czasów, do której ostatecznie nigdy nie doszło:black_lava pisze: wywiad z filem zarządza, szczególnie jego ekscytacja norweskim BM, nie spodziewałem się tego po gościu.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wywiad z Centurian tez mi się podobał.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- zaczyna szaleć
Jest juz to czytadlo w empiku, wie moze ktos?
-
- zaczyna szaleć
A słyszeli Christ Inversion? To jest dopiero schiza!gelO pisze:Potwierdzam. Muszę w końcu sprawdzić co to ta Pantera. Black Metalowy Phil - masa mnustwo. Zaraz Viking Crown zapodam.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
dziś dostałem pocztą..nie czytałem dopiero w week zaczne może....zapowiada sie ciekawa lekturka :)
-
- świeżak
dzisiaj byłem i ani śladumarkiz666 pisze:Jest juz to czytadlo w empiku, wie moze ktos?