ekazkli, najlepszy numer na płycieDeathless King pisze:od jakiegos czasu strasznie Elliotta katuję, ten numer mnie na łopatki kłądzie
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
Najnudniejszy kawałek na płycie. I pretensjonalny.Skaut pisze:to jest nudne?Drone pisze:Chciałem wczoraj to samo wkleić, ale już sobie darowałem. Akurat w przypadku Tiersena okładka dużo lepsza od monotonnej i nudnej zawartości :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
Każdy numer, który nie jest modlitwą, jest nudny. Nauczysz się wreszcie?Skaut pisze:to jest nudne?Drone pisze:Chciałem wczoraj to samo wkleić, ale już sobie darowałem. Akurat w przypadku Tiersena okładka dużo lepsza od monotonnej i nudnej zawartości :)
- Drone
Re: SATYRICON
Czy kawałki ostatniej epki Newsteda są rozmodlone? Nie! A jakie doskonałe.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ale z tą pretensjonalnością pojechałeś już. Tak pretensjonalnie o bardziej lub mniej pretensjonalnej muzyce to nikt jak Ty na majsterfulu nie pisze imo. ;)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jedno :D
A drugie, to wymagac od typowo smeciarskiej muzyki zeby nie byla pretensjonalna w jednym ze swoich aspektow to jak wysmiewac, ze metal jest ciezki i halasliwy :D
A drugie, to wymagac od typowo smeciarskiej muzyki zeby nie byla pretensjonalna w jednym ze swoich aspektow to jak wysmiewac, ze metal jest ciezki i halasliwy :D
woodpecker from space
- Self
- rasowy masterfulowicz
Dla narzekających na ciężar i hałas w metalu też stworzono wynalazki: :D
- Riven
- Kontakt:
gitarzysta ma stroj jak nergal
czyzby behemoth zaczynal oddzialywac na scene?
czyzby behemoth zaczynal oddzialywac na scene?
this is a land of wolves now
- Drone
Smęciarskie to jest AND ALSO THE TREES albo VIC CHESSNUT. Zresztą obie rzeczy swego czasu tu mocno promowałem. Tiersen jest nudny.Triceratops pisze:To jedno :D
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
- Triceratops
Jakies oznaki demencji? Aktualnie Rozmawiamy o tworczosci Elliotta :) Ale faktem jest ze porownywanie klimatu do odczuc wlasnych jest jakas oznaka przegrzania, cos ci tam pulsuje pod tym gestym splotem w glowie, ja bym sie udal do przychodni :)Drone pisze:Smęciarskie to jest AND ALSO THE TREES albo VIC CHESSNUT. Zresztą obie rzeczy swego czasu tu mocno promowałem. Tiersen jest nudny.Triceratops pisze:To jedno :D
A, ze ty Vica promowales to jakas nowosc jest, klepnales choc ze 2 posty o nim tutaj na tym forum? Bo ja zalozylem o nim nawet w przeciwienstwie do ciebie :D
No i wydaje mi sie ze taki wykonawca jak CHESSNUT nie istnieje jako, ze ostatnio tak sie wyczuliles na te nie istniejaca plyte Annihilator.
woodpecker from space
- Drone
Uspokój się i przyjmij rzeczy, jakimi są. Historii nie zmienisz.
- Skaut
no faktycznie mocno wypromowałeś AATT :DDrone pisze:Smęciarskie to jest AND ALSO THE TREES albo VIC CHESSNUT. Zresztą obie rzeczy swego czasu tu mocno promowałem. Tiersen jest nudny.Triceratops pisze:To jedno :D
prawie wszystkich z majsterfula zachęciłeśDrone pisze:Nie mam niestety czasu na pisanie elaboratów, więc powiem krótko: sięgnijmy do podstaw.
Kult i klasyk klasyków. Zjednoczone Królestwo. 1979 rok. Post punk. Szereg doskonałych albumów na przetrzeni 30 lat.
Na masterfulu ani słowa o nich. Wiem, że w modzie przede wszystkim CURRENT 93, no ale mimo wszystko - wstyd :lol:
Coś tam było! Człowiek!
- Drone
To prawda, nazwa od tego czasu przewija się tu i ówdzie w podsumowaniach. Podobnie z Chesnuttem - Triceps gorączkowo założył temat, gdy zobaczył, jaką petardę polecam w playlistach.
Ostatnio zmieniony 27-06-2013, 13:18 przez Drone, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
Re:
No :D nie chcialem juz wklejac zeby post sie nie rozrosl, bo jak duze posty to drone nie odpowiada :DSkaut pisze:no faktycznie mocno wypromowałeś AATT :DDrone pisze:Smęciarskie to jest AND ALSO THE TREES albo VIC CHESSNUT. Zresztą obie rzeczy swego czasu tu mocno promowałem. Tiersen jest nudny.Triceratops pisze:To jedno :D
prawie wszystkich z majsterfula zachęciłeśDrone pisze:Nie mam niestety czasu na pisanie elaboratów, więc powiem krótko: sięgnijmy do podstaw.
Kult i klasyk klasyków. Zjednoczone Królestwo. 1979 rok. Post punk. Szereg doskonałych albumów na przetrzeni 30 lat.
Na masterfulu ani słowa o nich. Wiem, że w modzie przede wszystkim CURRENT 93, no ale mimo wszystko - wstyd :lol:
Ja widze problem z pamiecia i mocne koloryzowanie. Wszystkiego na karb usuniecia konta nie da sie zwalic :D
Ostatnio zmieniony 27-06-2013, 13:18 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Triceratops
lol, ani slowa o nim nie napisales na tym forum :D petarda hehe no faktycznieDrone pisze:To prawda, nazwa od tego czasu przewija się tu i ówdzie w podsumowaniach. Podobnie z Chesnuttem - Triceps gorączkowo założył temat, gdy zobaczył, jaką petardę polecam w playlistach.
woodpecker from space
- Drone
- COFFIN
- vicek
- zahartowany metalizator
ja pierdole :(:( człowieku coś ty narobił mi :(COFFIN pisze:Mnie się tam nowy Satyricon podoba: