Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: Promocje poniżej pasa!
A jak ktos kupil za £2 At War With Satan i Blizzard Beasts za £1 to szkodzi scenie czy nie szkodzi? :>
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Kamilku, tak zbiorczo, bo slucham sobie nowego Autopsy i nie chce mi sie juz polemizowac z kolesiem co ma inny światopogląd na forum, inny w pracy, inny w toalecie a inny na zakupach - moze masz racje, wszyscy co sa zawsze soba to debile...
tym akcentem konczymy nasze przekoamarzenie, bo i tak nie znajdziemy wspolengo mianownika :)
tym akcentem konczymy nasze przekoamarzenie, bo i tak nie znajdziemy wspolengo mianownika :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Adrian pewnie za chwilę poda datę urodzenia, adres szpitala, ciężar i wzrost :))) Ja odpiszę, że mam jedno lato w tym roku :)krz63 pisze:Ile wy macie lat?
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
a słyszeliscie juz nowe Children of bodom xD?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Szkoda, że System of a Down nic nie nagrali. Byłoby w sam raz dla obydwu.
Powiem Ci tylko, że jesteś zajebiście podobny do Kerrego Kinga. Możesz się ze mnie śmiać, ale do dzisiaj sądziłem, że to właśnie jego masz w awatarze, a tu się okazuje, że Ty jesteś cały czas sobą i takie samo zdjęcie masz w dowodzie, na facebooku i na masterfulu. Szacun! :) To ja już Panie Adrianie o karmikach pisał nie będę. Zwracał będę się do Pana z poważaniem, szacunkiem i odpowiedzialnością za słowa :)Adrian696 pisze:Kamilku, tak zbiorczo, bo slucham sobie nowego Autopsy i nie chce mi sie juz polemizowac z kolesiem co ma inny światopogląd na forum, inny w pracy, inny w toalecie a inny na zakupach - moze masz racje, wszyscy co sa zawsze soba to debile...
Kamil S. - Nie, nie miałem okazji. Muzyka tej grupy nie leży w kręgu moich zainteresowań.Harlequin pisze:a słyszeliscie juz nowe Children of bodom xD?
Maria Konopnicka - Nie jesteśmy pryszczatymi onanistami cierpiącymi na stulejkę, żeby słuchać tej kapeli :) Wypierdalaj z takimi pytaniami! Ile Ty w ogóle masz lat? :)))
- Adrian696
Panie Kamilu - najlepiej byłoby dla ciebie, jakbys przestał robic z sebie idiote, bo znow przyjdzie dzien ze skasujesz konto - ze wstydu...Maria Konopnicka pisze:Powiem Ci tylko, że jesteś zajebiście podobny do Kerrego Kinga. Możesz się ze mnie śmiać, ale do dzisiaj sądziłem, że to właśnie jego masz w awatarze, a tu się okazuje, że Ty jesteś cały czas sobą i takie samo zdjęcie masz w dowodzie, na facebooku i na masterfulu. Szacun! :) To ja już Panie Adrianie o karmikach pisał nie będę. Zwracał będę się do Pana z poważaniem, szacunkiem i odpowiedzialnością za słowa :)Adrian696 pisze:Kamilku, tak zbiorczo, bo slucham sobie nowego Autopsy i nie chce mi sie juz polemizowac z kolesiem co ma inny światopogląd na forum, inny w pracy, inny w toalecie a inny na zakupach - moze masz racje, wszyscy co sa zawsze soba to debile...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
zajebisty watek, poezja :D.
Ja kupilem Black Metal za 2 funty na lotnisku w Edynburgu. Czy to dlatego Mantas odszedl z Venom? Co ja zrobilem?!Wódz 10 pisze:A jak ktos kupil za £2 At War With Satan i Blizzard Beasts za £1 to szkodzi scenie czy nie szkodzi? :>
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Adrian, nie zaglądam może za często ostatnio na forum, fakt - ale skąd u Ciebie taka nienawiść, grubo, prawie jak UPA - AK. heh.
- Adrian696
oj tam - mylisz nienawisc z pogarda dla pajaca ;)Sova pisze:Adrian, nie zaglądam może za często ostatnio na forum, fakt - ale skąd u Ciebie taka nienawiść, grubo, prawie jak UPA - AK. heh.
Zostawmy już to:

Ostatnio zmieniony 26-06-2013, 09:19 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
Marian, popraw obrazek, bo sie nie wyswietla, albo wklej jako [url] :D.
this is a land of wolves now
Sikanie na Pana Kinga to chyba jest kurwa przesada. Proszę stosowne służby o interwencję.
Jest pozerem i nie rozumie black metalu :)Wódz 10 pisze:A jak ktos kupil za £2 At War With Satan i Blizzard Beasts za £1 to szkodzi scenie czy nie szkodzi? :>
- Adrian696
Kamilku ale to włąsnie Twoj poziom - taki tam gimbus-pedałek :)Maria Konopnicka pisze:Zostawmy już to:
To nie King, to Adrian. Prawda, że zajebiście podobny?.... :)535 pisze:Sikanie na Pana Kinga to chyba jest kurwa przesada. Proszę stosowne służby o interwencję.