Promocje poniżej pasa!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Promocje poniżej pasa!

25-06-2013, 20:04

masz coś do bobu?:-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Maria Konopnicka

25-06-2013, 20:07

Efowski pisze:
Gore_Obsessed pisze:Jeszcze co do tego, że ceny książek nie mają wpływu na czytelnictwo w Polsce. W sklepie w którym pracuję (20 tysięcy transakcji na Allegro) parę razy robiliśmy promocje obniżając ceny książek o kilka złotych. Sprzedaż zawsze wzrastała mniej więcej dwukrotnie. Śmiem twierdzić, że cena ma FUNDAMENTALNE znaczenie.
Nie do końca. Cena ma wpływ na kupowanie książek, a nie na ich czytanie;]
To raz . Dwa, nie wierzę by obniżenie ceny o kilka złotych zwiększało cenę dwukrotnie. Znam kilku wydawców książek i u nich obniżki cen o 30 proc. są powszechne, a wszyscy twierdzą, że to niewiele daje - większość sprzedaje się 2-3 miesiące po premierze (a są to nakłady mikroskopijne - rzędu kilkuset - tysiąca egz. (rzeczy, które na zachodzie sprzedają się w setkach tysięcy czy nawet milionach), a reszta zalega latami i w zasadzie nie można się tego pozbyć, bez względu na cenę.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

25-06-2013, 20:09

Maria Konopnicka pisze: Dwa, nie wierzę by obniżenie ceny o kilka złotych zwiększało cenę dwukrotnie.
masz racje, to niemozliwe :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Maria Konopnicka

25-06-2013, 20:15

manieczki pisze:masz coś do bobu?:-)
Na ścianie bym sobie go nie powiesił :)
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-06-2013, 20:15

Adrian696 pisze:
Maria Konopnicka pisze: Dwa, nie wierzę by obniżenie ceny o kilka złotych zwiększało cenę dwukrotnie.
:-)
all the monsters will break your heart
Maria Konopnicka

25-06-2013, 20:18

Adrian696 pisze: masz racje, to niemozliwe :)
Jakbym obniżył cenę gwoździ to kupiłbyś ich dwa razy więcej? Nie. Bo nie nauczyłeś się wbijać jeszcze tych, które już masz :))
Maria Konopnicka

25-06-2013, 20:19

nicram pisze:
Adrian696 pisze:
:-)
LOL :) Teraz dopiero zauważyłem :) Wiadomo o co chodzi. Tzn. dla ludzi bystrych jasne, Adrianowi zaraz przez p.m. wytłumaczę :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

25-06-2013, 20:20

Maria Konopnicka pisze:
Adrian696 pisze: masz racje, to niemozliwe :)
Jakbym obniżył cenę gwoździ to kupiłbyś ich dwa razy więcej? Nie. Bo nie nauczyłeś się wbijać jeszcze tych, które już masz :))
przeciez swoje gazetki reklamowe rozdajesz za darmo... to co chcesz obnizac polonisto?? poziom swoich postów?? TEZ SIE NIE DA :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Maria Konopnicka

25-06-2013, 20:26

Adrian696 pisze: przeciez swoje gazetki reklamowe rozdajesz za darmo... to co chcesz obnizac polonisto?? poziom swoich postów?? TEZ SIE NIE DA :)
Nie rozumiem dlaczego tak Cię bolą moje gazetki (co czwarty post o nich wspominasz) i po co wyjeżdżasz na forum z prywatnymi sprawami. Chcesz żebym pojechał Twoim imieniem, nazwiskiem, adresem, miejscem pracy i zdjęciami bachorów? Mógłbym to bez problemu zrobić, ale nie jestem zakompleksionym idiotą i uważam, że jak ktoś ma ochotę jakimiś informacjami o sobie się podzielić to zrobi to sam :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

25-06-2013, 20:38

Maria Konopnicka pisze: Nie rozumiem dlaczego tak Cię bolą moje gazetki (co czwarty post o nich wspominasz) i po co wyjeżdżasz na forum z prywatnymi sprawami. Chcesz żebym pojechał Twoim imieniem, nazwiskiem, adresem, miejscem pracy i zdjęciami bachorów? Mógłbym to bez problemu zrobić, ale nie jestem zakompleksionym idiotą i uważam, że jak ktoś ma ochotę jakimiś informacjami o sobie się podzielić to zrobi to sam :)
cymbałku, moje imie i nazwisko, adres a takze fizjonomia mojego syna jest znana praktycznie kazdemu forumowiczowi - wiec pojechac to mozesz co najwyzej na recznym w toalecie
a co do gazetek - przez tydzien opisywałs jak to płyty Armagedon sa sprzedawane za bezcen, jednoczesnie wygłaszajac elaboraty, ze włąsna prace powinno sie cenic - jednoczesnie zapominajac iz swoja prace rozdajesz za darmo :) misiu - a włąsciwi hipokryto - ja nie zdradzam zadnych tajemnic odnosnie twojej pracy - przeciez Dronik swego zcasu wrzucął tu linka nasmiewajac sie z twojego kuriera - to jak to ejst?? Dronik jest cacy gdy to zdradzał kilka lat temu, a Adrian be bo sobie czasami z tego zartuje???
no i najwazniejsze - o prywatnych sprawach nie pisz :) bo swiety nie ejstes - tylko hipokryta, ktoremu przeszkadza gdy sie jego prywate narusza, bo jak jedziesz po kims innym to juz luz nie??

a no i jeszce jedno - piszesz ze nie ejstes zakompleksionym idiotą, no ale gdy nazywasz mojego syna od wielu dni bachorem, to udowadniasz ze nie tylko ejstes zakompleksionym idita, ale w dodatku prymitywnym pajacem - co w sumie tez juz wiedzielismy :) no a teraz znow mozesz mi grozic pobiciem, czy co tam - solowka, lodzik, nie wiem, nie słucham gej metalu
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

25-06-2013, 20:58

Ciekawie sie wieczor zapowiada. Zaraz otwieram piwo i mozecie jechac z tym koksem. Start!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Maria Konopnicka

25-06-2013, 21:06

Adrian696 pisze: cymbałku, moje imie i nazwisko, adres a takze fizjonomia mojego syna jest znana praktycznie kazdemu forumowiczowi
Nie przypominam sobie pokurczu żebyś dzielił się tymi informacjami na forum.
Adrian696 pisze: - wiec pojechac to mozesz co najwyzej na recznym w toalecie
musiałbym w jakimś Inowrocławiu mieszkać, żeby innych rozrywek nie mieć :)

Adrian696 pisze: a co do gazetek - przez tydzien opisywałs jak to płyty Armagedon sa sprzedawane za bezcen, jednoczesnie wygłaszajac elaboraty, ze włąsna prace powinno sie cenic - jednoczesnie zapominajac iz swoja prace rozdajesz za darmo :)
LOL Albo jesteś tak głupi, albo celowo upraszczasz próbując ze mnie robić idiotę :)

Adrian696 pisze: misiu - a włąsciwi hipokryto - ja nie zdradzam zadnych tajemnic odnosnie twojej pracy - przeciez Dronik swego zcasu wrzucął tu linka nasmiewajac sie z twojego kuriera - to jak to ejst?? Dronik jest cacy gdy to zdradzał kilka lat temu, a Adrian be bo sobie czasami z tego zartuje??? no i najwazniejsze - o prywatnych sprawach nie pisz :) bo swiety nie ejstes - tylko hipokryta, ktoremu przeszkadza gdy sie jego prywate narusza, bo jak jedziesz po kims innym to juz luz nie??
Twoim problemem jest właśnie to, że nie widzisz różnicy pomiędzy forum a rzeczywistością. Nie widzisz różnicy pomiędzy mną, a Marią Konopnicką. Jak piszę do Adriana696 to wyobrażasz sobie, że piszę do Ciebie. A ja Cię chłopie nie znam - nie wiem czy robisz karmniki czy jesteś prezesem banku i mnie to zupełnie nie interesuje, bo Twój wizerunek na forum jest karmnikowy, a ja z Tobą tylko na forum rozmawiam :)
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

25-06-2013, 21:08

Ależ wy sie lubicie głaskach po fiutkach :) mi było nawet szkoda, aby przerobić zdjecie nicrama w paincie, a co dopiero elaboraty o niczym pisac :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

25-06-2013, 21:15

Maria Konopnicka pisze:Nie przypominam sobie pokurczu żebyś dzielił się tymi informacjami na forum.
bo zycie nie konczy sie na forum :) i nie mow do mnie pokurczu, bo jestes nizszy o prawie głowe :)
Maria Konopnicka pisze:LOL Albo jesteś tak głupi, albo celowo upraszczasz próbując ze mnie robić idiotę :)
nie musze robic z ciebie idioty - sam to robisz od kilku lat :)
Maria Konopnicka pisze:Twoim problemem jest właśnie to, że nie widzisz różnicy pomiędzy forum a rzeczywistością. Nie widzisz różnicy pomiędzy mną, a Marią Konopnicką.
no to jest faktycznie moj problem - bo dla mnie Kamilek S. i Maria Konopnicka to ta sama osoba - ten sam jełop, ktory usiłuje byc na siłe zabawny, elokwentny, wszechwiedzacy i we wszystkim naj, a jestes zakompleksionym matołkiem, ktoremu w szkole koledzy sprzedawali blache na kazdej przerwie :)
Maria Konopnicka pisze:Jak piszę do Adriana696 to wyobrażasz sobie, że piszę do Ciebie.
tak - Adrian696 i Adrian Stempinski to ta sama osoba, nie mam rozdwojenia jazni, czy w rzeczywistosci czy w necie, jestem nadal tym samym czlowiekiem, ze swoimi pogladami, spostrzezeniami, antypatiami...
Maria Konopnicka pisze:A ja Cię chłopie nie znam - nie wiem czy robisz karmniki czy jesteś prezesem banku i mnie to zupełnie nie interesuje, bo Twój wizerunek na forum jest karmnikowy, a ja z Tobą tylko na forum rozmawiam :)
przeciez chciałes wklejac moje miejsce pracy :) to nei wiesz kim jestem??
kłamiesz - rozmawiałes ze mna równiez smsowo :)
lepszy wizerunek karmnikowy - niz bufoniasto-pizdusiowaty, no ale co kto lubi...
Maria Konopnicka

25-06-2013, 21:16

Adrian696 pisze: a no i jeszce jedno - piszesz ze nie ejstes zakompleksionym idiotą, no ale gdy nazywasz mojego syna od wielu dni bachorem, to udowadniasz ze nie tylko ejstes zakompleksionym idita, ale w dodatku prymitywnym pajacem - co w sumie tez juz wiedzielismy :)
O bachorze wspominam tylko dlatego, że do łez mnie rozśmieszyło jak wytoczyłeś działa przeciwko Drone tylko dlatego, że użył takiego słowa (z rozmysłem i dla celowej prowokacji). Po prostu chciałbym, żebyś wyluzował i z większym dystansem podszedł do forum. Skoro Drone się tego nauczył, skoro ja po wojnach z Tricepsem do tego dojrzałem, to może i Ty kiedyś dasz radę :)

Adrian696 pisze: no a teraz znow mozesz mi grozic pobiciem, czy co tam - solowka, lodzik, nie wiem, nie słucham gej metalu
Jedyną osobą z tego forum, która kiedykolwiek groziła komuś pobiciem byłeś Ty Adrianku. Ja takich rzeczy nie robię - ani w internecie, ani w życiu :)
Maria Konopnicka

25-06-2013, 21:17

Harlequin pisze:Ależ wy sie lubicie głaskach po fiutkach :)
chcesz dołączyć ? :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

25-06-2013, 21:21

Maria Konopnicka pisze:O bachorze wspominam tylko dlatego, że do łez mnie rozśmieszyło jak wytoczyłeś działa przeciwko Drone tylko dlatego, że użył takiego słowa (z rozmysłem i dla celowej prowokacji)
no tak - skoro konDrone uzył tego słówa, to faktycznie z rozmysłem i dla celowej prowokacji :) to moze z rozmysłem i dla celowej prowokacji, bedziemy o jego zonie pisac per kurwa?? chyba tez sie nie obrazi??
Maria Konopnicka pisze:Jedyną osobą z tego forum, która kiedykolwiek groziła komuś pobiciem byłeś Ty Adrianku. Ja takich rzeczy nie robię - ani w internecie, ani w życiu :)
słabo sledzisz forum :) - no i jednak miałęm racje, ze jak pisałes, ze chcesz wyjsc ze mna na solo kilka dni temu, to jednak nie chciales mnie pobic tylko zrobic loda :)
Maria Konopnicka

25-06-2013, 21:48

Adrian696 pisze: bo zycie nie konczy sie na forum :))
Chodzi o to, że życie na forum nie tylko się nie kończy, ale nawet się na nim nie zaczyna :)
Adrian696 pisze: i nie mow do mnie pokurczu, bo jestes nizszy o prawie głowe :)
No właśnie cały Ty... fiuta też sprawdziłeś czy masz dłuższego :)

Adrian696 pisze: no to jest faktycznie moj problem - bo dla mnie Kamilek S. i Maria Konopnicka to ta sama osoba - ten sam jełop, ktory usiłuje byc na siłe zabawny, elokwentny, wszechwiedzacy i we wszystkim naj, a jestes zakompleksionym matołkiem, ktoremu w szkole koledzy sprzedawali blache na kazdej przerwie :)
No właśnie o to chodzi - na tym polega Twój debilizm i ograniczenie (jak sam przyznajesz, nie tylko na forum). To jest właśnie poziom widzów seriali telewizyjnych, którzy później wyzywają aktorów na ulicy :)))
Adrian696 pisze: tak - Adrian696 i Adrian Stempinski to ta sama osoba, nie mam rozdwojenia jazni, czy w rzeczywistosci czy w necie, jestem nadal tym samym czlowiekiem, ze swoimi pogladami, spostrzezeniami, antypatiami..
Hehehe! No to stary współczuję :) My tu się na forum dobrze bawimy, a Ty siedzisz przed monitorem z rumieńcami na twarzy i walczysz o swoje poglądy. Zmień więc nicka na Adrian Stempinski - nie będzie nieporozumień :) Po co Ci jakiś nick skoro jesteś sobą ? :)

Adrian696 pisze: przeciez chciałes wklejac moje miejsce pracy :) to nei wiesz kim jestem?? .
Nie mam pojęcia, gdzie pracujesz bo nigdy się tym nie interesowałem - nawet nazwiska nie pamiętałem dopóki mi nie przypomniałeś. Nie dbam o takie rzeczy - dla mnie forum to forum, zabawa, żarty - czasami rubaszne, chamskie, utrzymane w konwencji, którą stworzyłem wraz z "Marią Konopnicką". Gdy pytam "Ile Ty masz lat?" to naprawdę nie dlatego, że chcę dowiedzieć się w jakim wieku jesteś. Kumasz? :)
Adrian696 pisze: kłamiesz - rozmawiałes ze mna równiez smsowo :).
to prawda - ale smsowo czy przez forum to właściwie na jedno wychodzi :)
Adrian696 pisze: lepszy wizerunek karmnikowy - niz bufoniasto-pizdusiowaty, no ale co kto lubi...
Kto co lubi - mój forumowy wizerunek sporo osób polubiło. Pewnie właśnie dlatego, że jest przejaskrawiony, przesadzony i barwny. Większe znaczenie ma jednak dla mnie fakt, że dzięki temu forum spotkałem kilka naprawdę wartościowych, świetnych osób i nawiązałem z nimi relacje warte więcej niż forumowe pogaduchy :)
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

25-06-2013, 21:55

Ile wy macie lat?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Maria Konopnicka

25-06-2013, 21:56

Adrian696 pisze: no tak - skoro konDrone uzył tego słówa, to faktycznie z rozmysłem i dla celowej prowokacji :) to moze z rozmysłem i dla celowej prowokacji, bedziemy o jego zonie pisac per kurwa?? chyba tez sie nie obrazi??
Myślę, że się obrazi bo Ty przecież na forum jesteś sobą i piszesz tylko to pod czym mógłbyś się z pełną odpowiedzialnością podpisać. Sądzę, że powinien w takim przypadku nie tylko się obrazić, ale i złożyć pozew do sądu o naruszenie dóbr osobistych. To chyba normalna reakcja ? Jednak jak Ty byś poszedł do sądu o "bachora" to obawiam się, że mógłbyś zostać obśmiany i obarczony kosztami procesowymi :))
Adrian696 pisze: słabo sledzisz forum :) - no i jednak miałęm racje, ze jak pisałes, ze chcesz wyjsc ze mna na solo kilka dni temu, to jednak nie chciales mnie pobic tylko zrobic loda :)
Pisałem to ironicznie, odnosząc się do Twoich pogróżek względem Drone :)
ODPOWIEDZ