AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Re: AUTOPSY
zdjęcia każdego z osobna i wspólne na tle jeziorka...
-
535
W digi do tego, prócz, zbliżeń okładki przód + tył, do każdej fotografii dołaczona jest stosowna rycina (z tych powyżej), wszystko przeplatane tekstami.SCREAMBLOODYGORE pisze:zdjęcia każdego z osobna i wspólne na tle jeziorka...
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
doskonałe są te rysunki
- ar777
- rozkręca się
+1Heretyk pisze:doskonałe są te rysunki
- vicek
- zahartowany metalizator
fajne , i nawet jeden sobie ustawiłem na tapetę , ten z Chrisem , btw. tam jest na grobie GG, ciekawe czy o tego świra chodzi
-
SCREAMBLOODYGORE
Reifert ma odjebkę na punkcie GG Allina... zresztą dlatego powołał do życia Eat My Fuk...
- Dragazes
- w mackach Zła
Oprawa graficzna albumu jest świetna. Rysunki bardzo udane, ale najbardziej podoba mi się fotka nad jeziorkiem. (zdjęcia w Born Undead również na poziomie).
Ja jestem z The Headless Ritual bardzo zadowolony. Muzyka po prostu wwierca się w mózg i nie chce wyjść. Czasem aż chce się śpiewać razem z Krzysiem (coffin crawlers, coffin crawlers...). Solówki i podkład bębnów w Arch Kadaver to mistrzostwo (w ogóle świetny samonapędzający się kawałek to jest). Klimat w She Is A Funeral i Slaugher At The Beast House miażdży.
Ja jestem z The Headless Ritual bardzo zadowolony. Muzyka po prostu wwierca się w mózg i nie chce wyjść. Czasem aż chce się śpiewać razem z Krzysiem (coffin crawlers, coffin crawlers...). Solówki i podkład bębnów w Arch Kadaver to mistrzostwo (w ogóle świetny samonapędzający się kawałek to jest). Klimat w She Is A Funeral i Slaugher At The Beast House miażdży.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Rattlehead
Dobra pany, krótka piłeczka. Brać Digibook czy zwykły CD, bo widzę ża zanim pojawi się u mnie winyl to układ nerwowy mi siądzie.
support music, not rumors
-
535
Bierz digi. Solidnie wydany. Materiał na którym nie odbijają się spocone, tłuste paluchy.
- Rattlehead
- Silent_Sea
no właśnie, gdzie pojawi się ten winyl, bo dystrybucja LP z Peaceville letko chujeje w tym kraju - Państwo z Mystic ma w dupie ten format, bo nie zarabia wystarczająco na nimRattlehead pisze:... pojawi się ... winyl ...
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Rattlehead
U Pana Blackcompa trzeba wypatrywać. Sam jeszcze nie wie kiedy i za ile, ale ma mieć.
support music, not rumors
-
535
Najgorsze jest to, że te chuje liczą pocztę za każdą sztukę.
edit
Thorns and Ashes
Satyricon spotyka Iron Maiden...
edit
Thorns and Ashes
Satyricon spotyka Iron Maiden...
-
535
Jest duża szansa. Szał zakupów minie, słupek statystyk skoczy, Kraft odhaczy kolejną pozycję. Winyle będą po 85 złotych.Rattlehead pisze:U Pana Blackcompa trzeba wypatrywać. Sam jeszcze nie wie kiedy i za ile, ale ma mieć.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
dałem jej w recenzji 9,5/10535 pisze:podoba mi się jeszcze bardziej. Znakomita jest.
myśli Sąsiad, że dobrze zrobiłem?
-
535
To zależy jakie noty dajesz, wcześniejszym okazaniom. Takie zjawisko należy rozpatrywać w szerszym kontekście, bagatelizując niedzielną poranną erekcję.
-
SCREAMBLOODYGORE
wklej proszę później swój tekst!Bonny pisze:dałem jej w recenzji 9,5/10535 pisze:podoba mi się jeszcze bardziej. Znakomita jest.
-
535
Po krótkim namyśle dochodzę do wniosku, że jednak All Tomorrow's Funerals przyniosło bardziej bezlitosne numery. To nie jest absolutnie zarzut. Luźna refleksja.
edit
Jak on się tam drze...Slaughter At Beast House.
Faktem jest, że ta płyta jest dowodem ostatecznym dla wątpiących w fakt, że Reifert to szczyt, jeżeli chodzi o wokale. Pierdolone zwierze.
Teraz. She Is A Funeral. Cóż za interpretacja. Łapiąca za serce. Tak powinno się śpiewać metal, panie Hetfield.
edit
Jak on się tam drze...Slaughter At Beast House.
Faktem jest, że ta płyta jest dowodem ostatecznym dla wątpiących w fakt, że Reifert to szczyt, jeżeli chodzi o wokale. Pierdolone zwierze.
Teraz. She Is A Funeral. Cóż za interpretacja. Łapiąca za serce. Tak powinno się śpiewać metal, panie Hetfield.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
recenzję pisałem wieczorem, więc powyższe zjawisko fizjonomiczne nie miało wpływu na treść :)535 pisze:To zależy jakie noty dajesz, wcześniejszym okazaniom. Takie zjawisko należy rozpatrywać w szerszym kontekście, bagatelizując niedzielną poranną erekcję.
a noty maksymalne daję bardzo rzadko. najczęściej w wypadku płyt, które znam od wielu lat i na wylot. taka płyta musi się sprawdzić. na przykład Mental Funeral to 10
będzie w najnowszym Musick Mag., który jest już chyba gotowy i trafił do sprzedaży.SCREAMBLOODYGORE pisze:wklej proszę później swój tekst!Bonny pisze:dałem jej w recenzji 9,5/10535 pisze:podoba mi się jeszcze bardziej. Znakomita jest.
w środku również wywiad z Refertem.
- Maleficio
- Kontakt: