MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MOTÖRHEAD
To przed restrukturyzacją jesienną takie oferty były. Teraz biorą do pisania ludzi, którzy ukończyli pedagogikę i przez ostatnie 7 lat robili jako przedstawiciele handlowi.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Maria Konopnicka
Ja ukończyłem pedagogikę i kilkanaście lat temu proponowali mi trzy razy więcej niż Twojemu koledze. Oczywiście się nie zgodziłem, trzeba się szanować.... :)
-
535
Tak trzeba żyć, tak trzeba współistnieć, Panowie.Nie jakieś smęty, przekręty, marnej jakości,zresztą.Maria Konopnicka pisze:Ja ukończyłem pedagogikę i kilkanaście lat temu proponowali mi trzy razy więcej niż Twojemu koledze. Oczywiście się nie zgodziłem, trzeba się szanować.... :)
-
Maria Konopnicka
Genialny utwór, genialny teledysk - Lemmy jest Bogiem, ma taki głos, że gdybym był kobietą to robiłoby i się na jego dźwięk mokro ... :)
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Joe Petagno wróć! Front covery to właściwie moje jedyne zastrzeżenie do dwóch ostatnich Motorheadów...
- vicek
- zahartowany metalizator
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Stanal mi...
MOTÖRHEAD has set "Aftershock" as the title of its new album, tentatively due in September. The follow-up to 2010's "The Wörld Is Yours" was recorded at Maple Sound Studios in Santa Ana, California with longtime producer Cameron Webb and will feature 13 songs, including "Dust And Glass", "Knife", "Going To Mexico", "Lost Woman Blues", "Death Machine" and "Heartbreaker".
Petagno jest oczywiscie niezastapiony, niestety staremu Joe sie powywracalo w glowie - albo raczej jak to Lemmy stwierdzil bastards prawnicy mu powywracali - i chuja z tego ma, my przy okazji tez, bo te 2 ostatnie okladki to straszna bieda.
MOTÖRHEAD has set "Aftershock" as the title of its new album, tentatively due in September. The follow-up to 2010's "The Wörld Is Yours" was recorded at Maple Sound Studios in Santa Ana, California with longtime producer Cameron Webb and will feature 13 songs, including "Dust And Glass", "Knife", "Going To Mexico", "Lost Woman Blues", "Death Machine" and "Heartbreaker".
Petagno jest oczywiscie niezastapiony, niestety staremu Joe sie powywracalo w glowie - albo raczej jak to Lemmy stwierdzil bastards prawnicy mu powywracali - i chuja z tego ma, my przy okazji tez, bo te 2 ostatnie okladki to straszna bieda.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
No i jak żyć!? ;-)
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Jak to jak, najlepiej sluchajac calej disco Motorow w oczekiwaniu na nowy LP:)
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Kiedy widzisz jakie to forum, nikogo ten news nie interesuje. ;-)
-
SCREAMBLOODYGORE
Wersja Petagno jest taka że podesłali mu papiery do podpisania - zrzeczenie się praw do prac które wykonał dla Motorhead... miał prawo się wkurwić...Hellrocker pisze: Petagno jest oczywiscie niezastapiony, niestety staremu Joe sie powywracalo w glowie - albo raczej jak to Lemmy stwierdzil bastards prawnicy mu powywracali - i chuja z tego ma, my przy okazji tez, bo te 2 ostatnie okladki to straszna bieda.
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Spoko, na szczescie ilosc wpisow tutaj nie przeklada sie na popularnosc tego zespolu, ktor jest obecnie bardzo duza:)
Juz nie moge sie doczekac wrzesnia, mimo iz to zazwyczaj oznacza u mnie zazwyczaj powrot do pracy...Aftershock to dobry tytul, dobrze bedzie wygladal na polce obok Bomber, Inferno, Overkill, Orgasmatron i innych jednowyrazowych tytulow:)
Juz nie moge sie doczekac wrzesnia, mimo iz to zazwyczaj oznacza u mnie zazwyczaj powrot do pracy...Aftershock to dobry tytul, dobrze bedzie wygladal na polce obok Bomber, Inferno, Overkill, Orgasmatron i innych jednowyrazowych tytulow:)
-
Hellrocker
- w mackach Zła
czyli albo prawnicy lemmy'ego albo joe sciemniaja...bastards po prostu:))SCREAMBLOODYGORE pisze:Wersja Petagno jest taka że podesłali mu papiery do podpisania - zrzeczenie się praw do prac które wykonał dla Motorhead... miał prawo się wkurwić...Hellrocker pisze: Petagno jest oczywiscie niezastapiony, niestety staremu Joe sie powywracalo w glowie - albo raczej jak to Lemmy stwierdzil bastards prawnicy mu powywracali - i chuja z tego ma, my przy okazji tez, bo te 2 ostatnie okladki to straszna bieda.
-
Baton
Nadciąga płyta roku w kategorii specjalnej "Motorhead". Cieszę sięHellrocker pisze:Stanal mi...
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Morph
- Kontakt:
Fixed ;)Baton pisze: Nadciąga płyta roku w kategorii specjalnej "Metal". Cieszę się
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Self
- rasowy masterfulowicz
Tera jest dopsz.Morph pisze:Fixed ;)Baton pisze: Nadciąga płyta roku w kategorii specjalnej "rock n' roll". Cieszę się
- Morph
- Kontakt:
W sumie to po co w ogóle te szuflady?Self pisze:Tera jest dopsz.Morph pisze:Fixed ;)Baton pisze: Nadciąga płyta roku
Give birth to something dead
-
Maria Konopnicka
Po to samo jak masz w restauracji podział na przystawki, dania z drobiem, dania z wieprzowiną, wołowiną, dziczyzną, rybami, owocami morza...... deserami, napojami, alkoholem...
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Mam nadzieję, że będzie przynajmniej tak dobra jak The Wörld Is Yours. Zresztą co ja pierdolę, przecież to musi być dobre!
support music, not rumors
-
Heretyk
mogliby do poziomu z Inferno się chociaż zbliżyć. a jak nie, to i tak będzie fajnie :)