Tak powinno być właśnie.Knokkelmann pisze:Rzadko się zdarza, żeby materiał na fizycznym nośniku trafił do sprzedaży szybciej, niż rip do sieci :D Im się udało. Jestem pełen uznania _o_
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: AUTOPSY
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
535
Cóż. Po pięciu przesłuchaniach wypada napisać kilka słów. Więcej tu IM, niż BS, więcej leczenia kanałowego, niż sekcji zwłok. Wspaniałe wokale, pociągające brzmienie. Ta muzyka nigdy się nie zestarzeje.
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
ja pierdziele! co za zespół! znowu zrobili TO po swojemu. Mental był inny niż Survival. Acts i Shitfun dojebały nekropunkiem a
Macabre Eternal okazał sie najbardziej epickim ze wszystkich Autopsy. Nie miałbym nic przeciwko gdyby powielili któryś z wcześniejszych albumów a ONI znowu totalnie zaskoczyli! Cuda!
Macabre Eternal okazał sie najbardziej epickim ze wszystkich Autopsy. Nie miałbym nic przeciwko gdyby powielili któryś z wcześniejszych albumów a ONI znowu totalnie zaskoczyli! Cuda!
- Nerwowy
Znaczy płyta roku ?SCREAMBLOODYGORE pisze:ja pierdziele! co za zespół! znowu zrobili TO po swojemu. Mental był inny niż Survival. Acts i Shitfun dojebały nekropunkiem a
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
SCREAMBLOODYGORE
Kto wie... muszę to wszystko jakoś ogarnąć... jest pysznie!
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
A już w Warszawie gdzieś jest do kupienia, widział ktoś?
Czekam też na nowe DECEASED, które ma wyjść w tym roku. Ciekawe, czy tym razem AUTOPSY będzie górą czy znowu nie :)
Czekam też na nowe DECEASED, które ma wyjść w tym roku. Ciekawe, czy tym razem AUTOPSY będzie górą czy znowu nie :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Marna prowokacja, karawana jedzie dalej :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: AUTOPSY
Mnie ciekawi co okaże się płytą roku, Gorguts czy Autopsy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem co ze sobą zrobić i co powiedzieć, więc napiszę: płyta znowu inna, wg mnie więcej przestrzeni, czasu na refleksję (zwolnienia), ale i niepokoju. Produkcja świetna! Do tego ten luz. Na dzisiaj ze 2-3 kawałki należące do najlepszych w ich historii. Faworyci to na razie "Coffin Crawlers" czyli coś CAŁKIEM innego niż robili wcześniej i "When Hammer Meets Bone" czyli Autopsy, które lubię najbardziej. To tyle po pierszych odsłuchach. Po następnych musi być lepiej.Nerwowy pisze:Znaczy płyta roku ?SCREAMBLOODYGORE pisze:ja pierdziele! co za zespół! znowu zrobili TO po swojemu. Mental był inny niż Survival. Acts i Shitfun dojebały nekropunkiem a
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
To nie prowokacje, to zwykłe halucynacje z niedożywienia. Albo ćpie, jak połowa tego forum.Sybir pisze:Marna prowokacja, karawana jedzie dalej :D
Kaj już preordery robić można? Jedyny album w tym roku, który bierę w ciemno.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pierwsi dostali płytki pocztą w tym tygodniu. Zajrzyj na Allegro.Lykantrop pisze:To nie prowokacje, to zwykłe halucynacje z niedożywienia. Albo ćpie, jak połowa tego forum.Sybir pisze:Marna prowokacja, karawana jedzie dalej :D
Kaj już preordery robić można? Jedyny album w tym roku, który bierę w ciemno.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ar777
- rozkręca się
właśnie dostałem zajebistą wiadomość:
The following items have been sent:
Autopsy - The Headless Ritual (Vinyl preorder)
dziś dopiero dostali naszywki dodawane do LP i od razu wysyłka :)
The following items have been sent:
Autopsy - The Headless Ritual (Vinyl preorder)
dziś dopiero dostali naszywki dodawane do LP i od razu wysyłka :)
- Lykantrop
Mają rozmach skurwisyny.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: AUTOPSY
Kto to będzie miał w Wolsce? Winyla oczywiście
- Rattlehead
- Lykantrop
To sobie trzeba u Dariusza zrobić zaklepkę. Mam nadzieję, że nie zostanę wyzwany od cwaniaczków, jak nie dokonam wpłaty 2 minuty po naciśnięciu "kup teraz" :D
- Rattlehead
Klepnij mi też na wszelki wypadek, jakbym był w amoku alkoholowym.
support music, not rumors
- Maleficio
- Kontakt:
- Headcrab
- Kontakt:
Akurat wtedy walczyli o bycie górą z Morbid Angel, szczęśliwie teraz Autopsy się upiekło i nie muszą z Morbidami się zmagać o tytuł płyty roku.Drone pisze:A już w Warszawie gdzieś jest do kupienia, widział ktoś?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦