No fajny ten nowy Megadeth, tylko jak pisałem wcześniej, wokalnie Dave kwili jakby zatwardzenia dostał.Maria Konopnicka pisze:Abstrahując od fantazji erotycznych Adriana - czy ktoś się jeszcze dziś wypowie o nowym Megadeth? Bo zaraz będę musiał się z forum zwijać... :)
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MEGADETH
Dość, że jesteś twardy, odważny, umiesz posługiwać się dłutem i znasz niemiecki to jeszcze cechuje Cię wspaniałomyślność :) Coraz bardziej mi imponujesz :))Adrian696 pisze: liscia tobie?? przeciez napisałem ze ułomnym wybaczam...
Rozmawiałem o tym z nim nawet - zwierzył mi się, że od czasu tej pogróżki ma problemy ze snem i zanim na jakiś koncert się wybierze to najpierw bada czy nie istnieje przypadkiem niebezpieczeństwo, że Cię tam spotka :)) Ogólnie, mocno to przeżył. Płakał nawet. Dałem mu chusteczkę :)))Adrian696 pisze: a co do konDrona - co ma wisiec nie utonie...
Tak zrobię - czasy są ciężkie - byle debil z dostępem do internetu jeśli tylko ma samozaparcie i dużo wolnego czasu może wytknąć wykształconemu człowiekowi pomyłkę. A tak poważnie mówiąc - wygląda na to, że masz rację iż to germanizm a nie rusycyzm. I poważnie kończąc - zLOL-owany przez Ciebie opis sytuacyjny jest jak najbardziej prawdziwy. Zapamiętałem ten "rusycyzm" ze studiów i zbagatelizowałem odmienną podpowiedź google w tej kwestii :)Adrian696 pisze: no a teraz słownik w reke i sie poducz, dyletancie po polonistyce :)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ale nie potrafie robic 5 tysiecy zdjec, kupowac tysiace płyt ktore leza zafoliowane latami, no i nie umiem rozdawac darmowych gazetek reklamowych - jak widzisz do ideału sporo mi brakuje...Maria Konopnicka pisze:Dość, że jesteś twardy, odważny, umiesz posługiwać się dłutem i znasz niemiecki to jeszcze cechuje Cię wspaniałomyślność :) Coraz bardziej mi imponujesz :))
oj tam - poboli i przestanie...Maria Konopnicka pisze:Rozmawiałem o tym z nim nawet - zwierzył mi się, że od czasu tej pogróżki ma problemy ze snem i zanim na jakiś koncert się wybierze to najpierw bada czy nie istnieje przypadkiem niebezpieczeństwo, że Cię tam spotka :)) Ogólnie, mocno to przeżył. Płakał nawet. Dałem mu chusteczkę :)))
straszne to - a jaszcze straszniejsze ze najwiecej debili to posrod tych niby wykształconych :) magistry polonistyki maja nikłe pojecie o jezyku a inzyniery twierdza ze liczba Pi to zmienna... ale w necie to alfy i omegi - a mniemanie o sobie....Maria Konopnicka pisze: Tak zrobię - czasy są ciężkie - byle debil z dostępem do internetu jeśli tylko ma samozaparcie i dużo wolnego czasu może wytknąć wykształconemu człowiekowi pomyłkę.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
lepiej zwiń się już z forum ;] Tak beznamiętnych, spiętych wokali Dave nie nagrał od czasu ostatniej płyty ;]Maria Konopnicka pisze:A do mnie te wokale bardzo trafiają. Rzekłbym, że są jednym z atutów tego krążka :)Skaut pisze: No fajny ten nowy Megadeth, tylko jak pisałem wcześniej, wokalnie Dave kwili jakby zatwardzenia dostał.
Coś tam było! Człowiek!
Adrian696 pisze:[pojecie o jezyku a inzyniery twierdza ze liczba Pi to zmienna... ale w necie to alfy i omegi - a mniemanie o sobie....
to prawda - w necie same eksperty :) wszyscy się na wszystkim znają :)
Tak, bardzo przyjemnie tego ostatniego Megadeth się słucha. Zupełnie nie czekałem na ten album i sądziłem, że podobnie jak w przypadku poprzedniej ich płyty zakończę na 2-3 przesłuchaniach. Tymczasem drugi tydzień kręci się ta płytka w moim odtwarzaczu i każdego dnia chociaż 2-3 razy poleci :)
Ja zaś bezczelnie stwierdzę, że słyszałem jeden numer w radio i wiem że świadomie po to nie sięgnę. Nawet nie dlatego, że nigdy nie byłem fanem tej kapeli, ale po prostu, szkoda mi czasu.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Za ta plyta to sytacja troche jak z trzecim Annihilator, wszyscy krecili mordami, ze wokalista nie ten, ze pedalskie melodyjki, ze melodyjne, ze poscielowy ale wszyscy sluchali i sluchali a dzisiaj wielu uwaza Set The World Of Fire za jedna z lepszych ich plyt.Maria Konopnicka pisze:Tak, bardzo przyjemnie tego ostatniego Megadeth się słucha. Zupełnie nie czekałem na ten album i sądziłem, że podobnie jak w przypadku poprzedniej ich płyty zakończę na 2-3 przesłuchaniach. Tymczasem drugi tydzień kręci się ta płytka w moim odtwarzaczu i każdego dnia chociaż 2-3 razy poleci :)
woodpecker from space
coś tym jest...Triceratops pisze: Za ta plyta to sytacja troche jak z trzecim Annihilator, wszyscy krecili mordami, ze wokalista nie ten, ze pedalskie melodyjki, ze melodyjne, ze poscielowy ale wszyscy sluchali i sluchali a dzisiaj wielu uwaza Set The World Of Fire za jedna z lepszych ich plyt.
- Drone
ANNIHILATOR nie nagrał nigdy takiej płyty.Triceratops pisze: Set The World Of Fire
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
coś w tym jest...Drone pisze:ANNIHILATOR nie nagrał nigdy takiej płyty.Triceratops pisze: Set The World Of Fire
PS. Pewnie Tricepsowi tak profesor na studiach powiedział i wryło mu się w pamięć. Zignorował więc podpowiedź google i wpisał tak jak go nauczono, licząc, że pewnie nie śpisz i nawiążecie płomienną dyskusję :)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Triceratops
tak bylo..... i drone to bezlistosnie wykorzystal, obnazajac moja niewiedze z dziedzin wikipedii i annihilator....i angielskiegoMaria Konopnicka pisze:coś w tym jest...Drone pisze:ANNIHILATOR nie nagrał nigdy takiej płyty.Triceratops pisze: Set The World Of Fire
PS. Pewnie Tricepsowi tak profesor na studiach powiedział i wryło mu się w pamięć. Zignorował więc podpowiedź google i wpisał tak jak go nauczono, licząc, że pewnie nie śpisz i nawiążecie płomienną dyskusję :)
woodpecker from space
LOL :)Rattlehead pisze:No to kurwa następne 3 strony z głowy.
Pójdą w ruch "pałki" i noże.Rattlehead pisze:No to kurwa następne 3 strony z głowy.
Smutne czasy nastały gdy byle cep z dostępem do internetu poprawia człowieka wykształconego i inteligentnego :) Panie premierze, jak żyć?Triceratops pisze: tak bylo..... i drone to bezlistosnie wykorzystal, obnazajac moja niewiedze z dziedzin wikipedii i annihilator....i angielskiego
karmniki i liście jak Adrian dołączy.... a na koniec Triceps wszystko zmiesza z gównem. Drone w gównie, Adrian w gównie, karmnik w gównie, bachor Adriana w gównie, moje gazetki reklamowe w gównie, ostatnia płyta Megadeth w gównie i 50 tys. zdjęć, które dziś zrobiłem w gównie, cały masterful w gównie... i wtedy wychodzę JA! CAŁY NA BIAŁO !!!535 pisze: Pójdą w ruch "pałki" i noże.
- Riven
- Kontakt: