Nie pierdolili tylko Ellefson gdzieś tak powiedział, a Mustaine to później dementował :)nicram pisze: Niedługo. :-) Jestem rozczarowany, bo w wywiadach pierdolili, że będzie powrót do "Killing is my Buisness..." no i strasznie się napaliłem. Wyszło popowe gówno. Jebane kłamczuszki.
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MEGADETH
Ale ja tych tkliwych radiowych piosenek na ostatnim albumie nie słyszę. Nie wiem gdzie Wy tam macie jakiś pop czy Bon Jovi. Ten album jest nowoczesny, energetyczny, znakomity wokalnie, świetne partie gitarowe, dobre brzmienie...nicram pisze: Zgodzę się, że być może dwie ostatnie płyty były bardziej pod publiczkę, ale fakty są takie, że metal mu zdecydowanie bardziej wychodzi niż tkliwe, łatwe, radio-friendly piosenki.
Posłuchaj tej płyty więcej - to tylko pozory - ten album ma moc. Od wielu lat żadna płyta Megadeth nie zrobiła na mnie tak dobrego wrażenia.nicram pisze: Przecież to już było, gościu zapomniał co sam krytykował w swojej biografii na temat okresu - Youthanasia - Risk. Teraz okazuje się, że to co pisał jest nieprawdą, bo wrócił właśnie do takiego miałkiego grania.
Równy, bardzo dobry album - najmniej podoba mi się "Burn", a poza tym słucha się tej płyty znakomicie.nicram pisze: Mógł zrobić cokolwiek, łącznie z nagraniem płyty death metalowej albo jazzowej, a on wybrał hard popową popelinę dla Tricepsa...:-(
Nie twierdzę, że ta płyta jest wymagająca, ale że jest bardziej wymagająca niż dwie poprzednie.ramonoth pisze: Błagam Cię... Poszukujesz muzyki wymagającej i mniej oczywistej w twórczości Mustaine'a?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, odstawiam tę płytę na dłuższy czas. Mam teraz co słuchać - ponowna jazda na D.R.I., nowa płyta QOTSA, odpał na punkcie Cro-Mags i Brutal Truth, nakręcanie się na koncert Napalm Death, w pracy sajgon. Dzień się nie rozciągnie.
- vicek
- zahartowany metalizator
Zrobiłem eksperyment , puściłem kawałek "super colider " mojej dziewczynie która jest fanką comy , myslovitz,u2 , i tym podobnych :(:( i powiedziała że nawet da się słuchać i fajnie że gitary nie robią "dzyn dzyn dzyn dzyn dzyn "- tak nazywa palm muting . Dave znasz się na marketingu
- Dragazes
- w mackach Zła
Chciałem sobie kupić i posłuchać, ale wszędzie jest chujowa wersja - zagraniczna płyta polska cena. Na jaką cholerę wokół okładki jest ten spam o polskiej cenie...
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kupowałem od Blackcompa wersję zagraniczną z zagraniczną ceną.:-)
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
Wysyłka deluks z bonusami będzie od 14 lub 17 czerwca.Gunman pisze:A jak wypadają kawałki bonusowe? Podobno wersja deluxe gdzieś zaginęła w akcji i nie jest dostępna ale może ktoś słyszał...
support music, not rumors
-
- rasowy masterfulowicz
W niektórych Saturnach mają wersję bez spamu.Dragazes pisze:Chciałem sobie kupić i posłuchać, ale wszędzie jest chujowa wersja - zagraniczna płyta polska cena. Na jaką cholerę wokół okładki jest ten spam o polskiej cenie...
I AM MORBID
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Nie wierzę, że jest aż tak źle jak większość opisuje.
Tutaj jest taka oto recenzja:
http://www.rockmetal.pl/recenzje/megade ... lider.html
Płyty jeszcze nie słyszałem, tylko jeden kawałek w radiu ale myślę, że już teraz mógłbym się zgodzić w większości z treścią tej recenzji;)
Wersję deluxe łyknąłem w ciemno:)
Tutaj jest taka oto recenzja:
http://www.rockmetal.pl/recenzje/megade ... lider.html
Płyty jeszcze nie słyszałem, tylko jeden kawałek w radiu ale myślę, że już teraz mógłbym się zgodzić w większości z treścią tej recenzji;)
Wersję deluxe łyknąłem w ciemno:)
- Dragazes
- w mackach Zła
Dzięki, super! Właśnie sobie słucham. Jak tylko zobaczę normalną wersję, która nie jest napiętnowana napisem: "dla polaków-biedaków-cebulaków" na okładce to kupię : )
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- vicek

rudy pozbył się włosów
- Nerwowy
:DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nicram
Megadeth New Album ‘Super Collider’ Debuts #6 on Billboard’s Top 200 Chart
Longtime fans as well as new fans have spoken with their actions by purchasing the new Megadeth, album Super Collider. Megadeth, a heavy metal band that’s been around for nearly three decades, selling more than 38 million albums worldwide, earning 11 Grammy® nominations, now adds Top 6 album to their recent list of accomplishments. Super Collider debuts at #6 on Billboard’s Top 200 albums making this their highest debut since their multi-platinum albums Countdown to Extinction and Youthanasia. Taking their position ahead of Imagine Dragons and right on the heels of Darius Rucker on Billboard’s Chart, Megadeth also debuts at #3 on Billboard’s Hard Music Chart. The title track from the album “Super Collider” also debuts at #1 on the CMJ Loud Rock Chart this week.
Nieźle...
Longtime fans as well as new fans have spoken with their actions by purchasing the new Megadeth, album Super Collider. Megadeth, a heavy metal band that’s been around for nearly three decades, selling more than 38 million albums worldwide, earning 11 Grammy® nominations, now adds Top 6 album to their recent list of accomplishments. Super Collider debuts at #6 on Billboard’s Top 200 albums making this their highest debut since their multi-platinum albums Countdown to Extinction and Youthanasia. Taking their position ahead of Imagine Dragons and right on the heels of Darius Rucker on Billboard’s Chart, Megadeth also debuts at #3 on Billboard’s Hard Music Chart. The title track from the album “Super Collider” also debuts at #1 on the CMJ Loud Rock Chart this week.
Nieźle...
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dave'a już nie kochasz, to wiadomo, więc kogo teraz masz w avatarze? ;)nicram pisze:Megadeth New Album ‘Super Collider’ Debuts #6 on Billboard’s Top 200 Chart
- nicram
Nigdy go nie kochałem, kocham jego muzykę. :-) Co do avatara - http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 6#p1019986ramonoth pisze:Dave'a już nie kochasz, to wiadomo, więc kogo teraz masz w avatarze? ;)nicram pisze:Megadeth New Album ‘Super Collider’ Debuts #6 on Billboard’s Top 200 Chart
Kupiłem sobie ten nowy Megadeth - Rudego raczej na avatar sobie nie wrzucę, ale album nagrał fajny :)
- Dragazes
- w mackach Zła
Pewnie że fajny. Moim zdaniem dużo lepszy niż Th1rt3en.